نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دنیای علم و فناوری امروز جمعه یازدهم آبان ۱۴۰۳ حاوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر میگذرانیم. به گزارش ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصهای از آنها خواهیم پرداخت. برای مطالعه نسخه […]
دنیای علم و فناوری امروز جمعه یازدهم آبان ۱۴۰۳ حاوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر میگذرانیم.
به گزارش ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصهای از آنها خواهیم پرداخت. برای مطالعه نسخه کامل هر خبر کافی است بر روی تیتر آبیرنگ آن کلیک کنید.
ساخت یک ربات جراح برای فعالیت در دستگاه امآرآی
شرکت آمریکایی «امدیسی» در حال ساخت یک ربات جراح است که میتواند در دستگاه امآرآی عملکرد خوبی داشته باشد.
کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری با سامانه هوشمند مبتنی بر دادههای ماهوارهای
چالش کم آبی یکی از موضوعات مطرح در بخش کشاورزی است و گروهی از مهندسان یکی از شرکتهای دانشبنیان سامانهای مبتنی بر هوش مصنوعی و دادههای ماهوارهای حوزه کشاورزی عرضه کردند که با اجرای آن در استانهای اصفهان، مرکزی و فارس موجب افزایش بهرهوری و کاهش مصرف آب شده است.
تغییر ریل ناترازیها به سمت انرژیهای تجدیدپذیر با ۳۰۰ روز آفتابی در کشور
ایران با وجود دارا بودن بزرگترین مخازن هیدروکربوری در پیک سرما و گرمای سال با ناترازی انرژی مواجه است، در حالی که آمارها حکایت از وجود ۳۰۰ روز آفتابی است و استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و گلستان از بهترین مناطق برای توسعه انرژی بادی هستند که با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در این حوزه میتوان با توسعه فناوریهای مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر به داستان ناترازیها نقطه پایان گذاشت.
مدارگرد جدید ناسا برای مطالعه آب و یخ در ماه
مدارگرد قمری «لونار تریلبلیزر»(Lunar Trailblazer) ناسا قرار است چرخه آب و مکانهای استقرار یخ در ماه را کاوش کند.
تلفنهای هوشمند به حفظ عملکرد شناختی در افراد مسن کمک میکنند
بازیهای فکری و مکملهای حافظه را فراموش کنید، زیرا کلید حفظ عملکرد شناختی با افزایش سن ممکن است به سادگی تنظیم یک یادآور روی تلفن همراه شما باشد. این یافته قابل توجه از یک مطالعه جدید به دست آمده است که باور متعارف در مورد پیری و حافظه را به چالش میکشد و نشان میدهد که کمکهای خارجی به حافظه میتوانند برخی از تفاوتهای ایجاد شده در حافظه با افزایش سن را به طور کامل حذف کنند.
دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت
پروفسور جکی ای- رو یینگ از چهرههای سرشناس جهان در زمینه نانوفناوری و دانشمند سنگاپوری است که رسما به عنوان رئیس گروه «علوم پایه و مهندسی» جایزه مصطفی(ص) انتخاب شد.
ساخت ابزاری که پیش از تولد، ژنهای معیوب را اصلاح میکند
دانشمندان موفق به ساخت ابزاری شدند که از طریق آن توانستند ژنهای معیوب موشها را اصلاح کنند؛ در این پروژه ژنهای مربوط به سلولهای مغزی در حال رشد جنین موش پیش از تولد با این ابزار دستکاری و ترمیم شده است.
باید به نقشآفرینان زن در جایزه روستاآزاد توجهی ویژه داشت
معاون علمی رئیسجمهور با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به بانوان و نقش آنان در عرصه فناوری و حکمرانی، افزود: بانوان با ایفای نقشی ۳۰ درصدی در شرکتهای دانشبنیان، سهم ۵۰ درصدی از جمعیت کشور و سهم بیش از ۷۰ درصدی از جمعیت فارغالتحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاهی، قطعا در عرصه فناوری و حکمرانی نقشی غیر قابل انکار ایفا میکنند و باید به نقشآفرینان زن در این جایزه توجهی ویژه داشت.
با رای مجازی در انتخاب جذابترین استارتآپ نانویی مشارکت کنید
بازدیدکنندگان از پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو میتوانند با رای مجازی و یا حضور در انتخاب مؤثرترین و جذابترین استارتاپ نانویی کشور در جایزه ایرانانو ۱۴۰۳ مشارکت کنند.
مرکز رشد تربت حیدریه با حضور معاون علمی رئیس جمهور افتتاح شد
تربت حیدریه، پایتخت زعفران جهان و قطب ابریشم ایران، امروز شاهد به بار نشستن حرکتی بزرگ در مسیر رشد و شکوفایی شرکتهای دانش بنیان بود، تبدیل بیمارستان متروکه شهر به مجتمع نوآوری و توسعه فناوری.
ارائه آخرین تحولات حوزه سایکوفیزیک در پژوهشگاه دانشهای بنیادی
با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی سومین دوره آموزشی سایکوفیزیک برگزار میشود.
ارائه راهکارهای عملی برای توسعه صنعت میکروالکترونیک در نمایشگاه بینالمللی
همزمان با برپایی پانزدهمین نمایشگاه نانو، نشست تخصصی «همافزایی فعالان صنعت میکروالکترونیک» برگزار میشود.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی رباتیک شده است و براساس یک بررسی سالانه توسط World Robotics ۲۰۲۴ مشخص شده است که اندکی بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی با رباتها جایگزین شدهاند. به گزارش ایسنا، این گزارش که توسط فدراسیون بینالمللی رباتیک(IFR) ارائه شده است، نشان میدهد که […]
این گزارش دانشگاههای برتر ایران در نوآوری را بهترتیب دانشگاه صنعتی شریف (با امتیاز ۳۲.۴۰ در رتبهی ۳۳۴)، دانشگاه تهران (با امتیاز ۳۰.۷۰ در رتبه ۳۶۰) و دانشگاه امیرکبیر (با امتیاز ۲۹.۵۰ در رتبهی ۳۷۵) معرفی میکند. این منبع همچنین نشان میدهد که ایران در سال ۲۰۲۴ همانند سال گذشته دارای یک خوشه در بین […]
روند صعودی بازار ارزهای دیجیتال خیال توقف ندارد و دراینمیان میم کوین پپه (PEPE) نیز برای بازپسگیری قلههای قیمتی پیشین خود خیز برداشته است. بهگزارش تکناک،فعالیتهای اخیر نهنگها و نشانههای مثبت تکنیکال حاکی از آن است که PEPE ممکن است در آستانه افزایش قیمتی ۶۰ درصدی باشد. در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴، تراکنشی بزرگ توجهها […]
ایمپلنتهای ستون فقرات به ویژه ایمپلنتهای مخصوص کودکان، جزء تجهیزات پزشکی با فناوری بسیار پیچیده محسوب میشوند که از سوی فناوران یکی از شرکتهای دانشبنیان به تولید رسیده است. به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی سلیمی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان حوزه طراحی و تولید ایمپلنتهای ستون فقرات را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانست و گفت: در سالهای […]