نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با همکاری دانشگاه و بخش خصوصی کابلهای برق تقویتشده با فناوری نانو ارائه میشود که انتقال برق را کاراتر خواهد کرد. این گروه بر روی فناوری کابل کامپوزیت آلومینیومی تقویتشده با گرافن برای بهبود خطوط برق کار میکنند. به گزارش ایسنا، یک تیم تحقیقاتی متشکل از بخش خصوصی و دانشگاهی به رهبری NETL (آزمایشگاه ملی وزارت […]
با همکاری دانشگاه و بخش خصوصی کابلهای برق تقویتشده با فناوری نانو ارائه میشود که انتقال برق را کاراتر خواهد کرد. این گروه بر روی فناوری کابل کامپوزیت آلومینیومی تقویتشده با گرافن برای بهبود خطوط برق کار میکنند.
به گزارش ایسنا، یک تیم تحقیقاتی متشکل از بخش خصوصی و دانشگاهی به رهبری NETL (آزمایشگاه ملی وزارت انرژی آمریکا که روی نوآوری و راهحلهایی برای آینده انرژی پاک و ایمن کار میکند)، بر روی کربن فوقرسانای جدیدی حاوی گرافیت و گرافن متمرکز شدهاند. این فناوری نوعی کابل کامپوزیت آلومینیومی است که میتواند رسانایی الکتریکی و قدرت کابلهای انتقال برق را افزایش دهد که منجر به افزایش ظرفیت و کارایی شبکه برق میشود.
علاوه بر آزمایشگاه NETL، تیمهای تحقیقاتی از دانشگاه اوهایو و شرکتهای MetalKraft Technologies، Frisk Alloy، Hydro Extensions، General Graphene Corporation و CONSOL Innovations در این پروژه همکاری دارند.
این رویکرد جدید که به عنوان کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا (UCAC) شناخته میشود، عملکرد الکتریکی و مکانیکی برتری برای استفاده در خطوط برق برای انتقال مطمئن و کارآمد برق خواهد داشت.
مواد هادی مانند آلومینیوم و مس که در حال حاضر در شبکه برق مورد استفاده قرار میگیرند، موجب اتفلاف مقادیر قابل توجهی انرژی میشوند. این سیمها دارای هزینههای بالا، دوام کم و ظرفیت محدود برای یکپارچهسازی منابع برق انرژی تجدیدپذیر هستند.
محققان معتقدند کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا میتوانند با افزایش قابلتوجه هدایت الکتریکی و استحکام، این مشکلات را رفع کنند که این موضوع میتواند منجر به افزایش ظرفیت شبکه، دوام و کارایی بالاتر برای رسیدگی به تولید و تقاضای برق در آینده شود.
کونجیون وانگ از NETL میگوید که کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا میتوانند شبکههای برق موجود را ارتقاء دهند و عملکرد و مزایای اقتصادی و محیطزیستی زیادی را ارائه دهند.
وی گفت: عملکرد کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا با ترکیب مواد کربنی باکیفیت NETL نظیر گرافیت و گرافن، در آلومینیوم با استفاده از روش جدید اکستروژن گرم بهبود مییابند.
وی افزود: فناوری کابل کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا این پتانسیل را دارند که راندمان انتقال برق را تا بیش از ۳۰ درصد افزایش دهند، ظرفیت خطوط برق را تا بیش از ۱۸۷ درصد افزایش داده، انتشار CO۲ را به میزان ۱۰٫۳ میلیون تن در سال کم کرده و امکان ادغام یکپارچه منابع انرژی متنوع و متناوب را فراهم کنند.
وانگ گفت: ما معتقدیم دوام و مقرون به صرفه بودن این فناوری هزینههای نصب و نگهداری آن را کاهش میدهد و از شبکه توزیع انرژی در سراسر کشور به صورت انعطافپذیر حمایت میکند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]
بنابر گزارش Coin Telegraph، شرکتهای فیفا و Mythical Games با همکاری یکدیگر، قدمی بزرگ در دنیای بازیهای ویدئویی و بلاکچین برداشتهاند. آنها با معرفی بازی جدید خود با نام FIFA Rivals، قصد دارند تا تجربه بازی فوتبال را برای میلیونها نفر در سراسر جهان متحول کنند. در واقع، FIFA Rivals بازی رایگان و مبتنیبر موبایل […]
گوشیهای سری گلکسی سامسونگ همواره در میان برترین گزینههای بازار اندروید قرار دارند. این گوشیها نمایشگرهای زیبا، دوربینهای عالی و تجربه نرمافزاری قابل اعتمادی ارائه میدهند. با این حال، در زمینه بازیهای موبایلی، تجربه کاربران به همان روانی نیست. اگرچه گوشیهای سامسونگ توانمند هستند، اما عواملی وجود دارد که ممکن است بر تصمیم شما تأثیر […]
برای نخستین بار، دانشمندان با انجام آزمایشی بحثبرانگیز، موفق شدند به راز شنوایی یکی از بزرگترین و هوشمندترین موجودات روی زمین، یعنی نهنگهای رده والآستخوانی، پی ببرند. به گزارش سرویس اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، در سال ۲۰۲۳، محققان با صید موقت دو نهنگ مینکی جوان در سواحل نروژ و اتصال الکترودهایی به بدن آنها، […]