نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک تبلیغ ساخته شده توسط هوش مصنوعی هزاران شهروند دوبلینی را در انتظار رژه هالووین به خیابان کشاند، در حالی که اصلا قرار نبود چنین رویدادی برگزار شود. به گزارش ایسنا، هوش مصنوعی یک وبسایت، یک رویداد جعلی را ایجاد کرد. به گزارش ایندیپندنت، هزاران نفر در دوبلین برای شرکت در «رژه هالووین» که هرگز […]
یک تبلیغ ساخته شده توسط هوش مصنوعی هزاران شهروند دوبلینی را در انتظار رژه هالووین به خیابان کشاند، در حالی که اصلا قرار نبود چنین رویدادی برگزار شود.
به گزارش ایسنا، هوش مصنوعی یک وبسایت، یک رویداد جعلی را ایجاد کرد.
به گزارش ایندیپندنت، هزاران نفر در دوبلین برای شرکت در «رژه هالووین» که هرگز برگزار نشد، به خیابانها آمدند. اما چرا چنین کاری کردند؟ همه اینها به دلیل یک تبلیغ ایجاد شده توسط هوش مصنوعی بود که رویدادی جعلی را تبلیغ میکرد.
این وبسایت موسوم به «مای اسپیریت هالووین»(My Spirit Halloween) یک رژه کاملاً ساختگی هالووین را تبلیغ کرد که قرار بود از ساعت ۷ عصر تا ۹ شب در خیابانهای دوبلین برگزار شود. خبر این رژه به سرعت در فضای مجازی پخش شد و حتی رتبهبندی خبری در گوگل دریافت کرد.
بنابراین هزاران نفر لباسهای مخصوص جشن هالووین خود را پوشیدند و چند ساعت در خیابان ایستادند و منتظر رویدادی بودند که هرگز قرار نبود اتفاق بیفتد. آنها حتی در خیابان جا برای برگزاری رژه گذاشتند.
این وضعیت، نیروی پلیس ایرلند را مجبور کرد تا پیامی را منتشر کند تا از استقبال کنندگان از این رژه جعلی بخواهد پراکنده شوند.
سخنگوی پلیس گفت: برخلاف اطلاعاتی که در فضای مجازی منتشر شده، هیچ رژهای برای هالووین در مرکز شهر دوبلین در عصر امروز یا امشب برنامهریزی نشده است.
این تبلیغ بلافاصله حذف شد، اما این سوال وجود دارد که چرا در وهله اول اصلا چنین فراخوانی ظاهر شد.
به نظر میرسد این وبسایت در پاکستان تاسیس شده و انواع محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی مانند تبلیغاتی را که باعث همه این مشکلات شده است، منتشر میکند. این فراخوان خاص نیز توسط گوگل پخش شد و باعث انتشار سریع این خبر جعلی شد.
این خیلی عجیب است. تصور کنید یک فراخوان ایجاد شده توسط هوش مصنوعی که احتمالاً در پاکستان ایجاد شده بود، باعث شد هزاران نفر از مردم در آن سر دنیا در ایرلند به خیابانها بیایند. به راستی که در زمانه جالبی زندگی میکنیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دراپهای NFT چیست و چرا جذاب هستند؟ دراپهای NFT به عرضه محدود، ویژه و زماندار آثار دیجیتالی توسط هنرمندان گفته میشود. در این رویدادها، NFTهای خاص در قالب مجموعههایی با قوانین مشخص (مثل محدودیت تعداد یا زمان خرید) منتشر میشوند و خریداران میتوانند در مدتزمان معین برای خرید اقدام کنند. دراپها معمولاً به دلیل کمیاب […]
دادستانهای کرهجنوبی به جرم دستکاری در بازار سرمایه خواستار محکومیت جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ، به پنج سال زندان شدهاند. به گزارش تکناک، در جلسه دادگاه تجدیدنظر که روز دوشنبه برگزار شد، دادستانهای کرهجنوبی برای جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ الکترونیکس، درخواست حکم پنج سال زندان و پرداخت ۵۰۰ میلیون وون کرهای (معادل ۳۷۵ هزار […]
کلاهبرداران از اشتباهات کوچک تایپی برای فریب مردم به ارسال پول به کیف پولهای رمزارزی خود استفاده میکنند به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، یک تیم از محققان امنیت سایبری در دانشگاه استونی بروک راه جدیدی را برای کلاهبرداران کشف کردهاند تا از کاربران بیخبر رمزارزها سرقت کنند. آنها مقالهای را در سرور […]
گفته میشود گروه اوپو قصد دارد گوشیهای با فرمفکتور کوچکی را عرضه کند. انتظار میرود این دستگاهها در سال ۲۰۲۵ روانهی بازار شوند. تاکنون شیائومی تنها برند چینی فروشندهی گوشیهای پریمیوم کوچک محسوب میشد؛ اما بهتازگی ویوو هم وارد این حوزه شده و مدل X200 پرو مینی را معرفی کرده است. طبق اطلاعات فاششده، دو […]