نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت اینتل اعلام کرد که در لپتاپهای آینده خود از حافظه مجزا (memory sticks) استفاده خواهد کرد و دیگر حافظه را به صورت مستقیم روی بسته پردازنده قرار نخواهد داد. به گزارش سرویس فناوری تکناک، این تغییر در حالی صورت میگیرد که اینتل در سری Lunar Lake تصمیم گرفته بود از حافظه داخلی ثابت روی […]
شرکت اینتل اعلام کرد که در لپتاپهای آینده خود از حافظه مجزا (memory sticks) استفاده خواهد کرد و دیگر حافظه را به صورت مستقیم روی بسته پردازنده قرار نخواهد داد.
به گزارش سرویس فناوری تکناک، این تغییر در حالی صورت میگیرد که اینتل در سری Lunar Lake تصمیم گرفته بود از حافظه داخلی ثابت روی پردازنده بهره بگیرد. به گفته پات گلسینگر، مدیرعامل اینتل، این تصمیم به دلیل هزینههای مالی بالا، به نتیجه مطلوب نرسید و دیگر تکرار نخواهد شد.
گلسینگر در گزارش مالی سهماهه سوم ۲۰۲۴ اینتل اعلام کرد که نسلهای آتی تراشههای اینتل، شامل Panther Lake و Nova Lake، به جای استفاده از حافظه داخلی ثابت، به حافظه خارج از بسته پردازنده مجهز خواهند شد.
او توضیح داد که از نظر اینتل، این روش حافظه داخلی برای مدل Lunar Lake بیشتر به عنوان یک آزمایش در نظر گرفته شده بود تا این شرکت بتواند عملکرد بالا و عمر باتری خوبی را در لپتاپهای خود ارائه دهد. با وجود این، با پیشرفت رایانههای مجهز به هوش مصنوعی، Lunar Lake به یک محصول پرحجم تبدیل شد.
در ابتدا شرکت اینتل حافظه داخلی روی بسته پردازنده Lunar Lake را به عنوان مزیتی برای کاهش مصرف انرژی معرفی کرده بود.
این شرکت مدعی بود که این طراحی، مصرف انرژی انتقال دادهها را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد، اما گلسینگر در توضیحات خود اعلام کرد که اجرای این سیاست نیازمند همکاری نزدیک با تأمینکنندگان خارجی از جمله شرکت رقیب TSMC بود، که مسئول تأمین تراشههای حافظه و ویفرها است.
این وابستگی به منابع خارجی باعث شد تا هزینه تولید به حدی بالا برود که بهبود وضعیت مالی اینتل امکانپذیر نباشد.
در سهماهه گذشته، اینتل ضمن اعلام تعدیل نیرو و بازسازی ساختار سازمانی، اشاره کرد که اجرای Lunar Lake به دلیل هزینههای بالای تولید، کمکی به بهبود اوضاع مالی این شرکت نکرده است.
گلسینگر بیان کرد که هرچند Lunar Lake هنوز به فروش ۱۰۰ میلیون واحد نرسیده، اما به بخش قابل توجهی از سبد محصولات اینتل تبدیل شده است.
علاوه بر تغییرات در حافظه لپتاپها، اینتل اعلام کرد که پروژه تولید کارتهای گرافیک مستقل نیز ممکن است متوقف شود.
به گفته گلسینگر، شرکت قصد دارد محصولات مصرفی خود را سادهتر کند و تمرکز بیشتری روی قابلیتهای گرافیکی یکپارچه بگذارد، چرا که با توجه به روند بازار، نیاز به گرافیکهای مستقل کاهش یافته است.
وی در این باره گفت: «تمرکز ما روی قابلیتهای گرافیکی یکپارچه در تراشهها است و در آینده، نیاز کمتری به گرافیکهای مستقل وجود خواهد داشت.»
پروژه تولید کارتهای گرافیک مستقل اینتل در سالهای اخیر تنها به کارتهای گرافیکی ارزانقیمت و پایه محدود شده بود و نتوانست موفقیت قابل توجهی در برابر رقبای خود از جمله AMD کسب کند. اگر اینتل تصمیم بگیرد تولید این کارتها را متوقف نماید، جای تعجب نخواهد داشت، چرا که اینتل در این بخش از بازار نتوانست موفقیت چشمگیری کسب کند.
با وجود این، توقف تولید گرافیکهای مستقل اینتل میتواند ناامیدی گیمرهایی را به همراه داشته باشد که منتظر عرضه کارتهای گرافیک Battlemage این شرکت بودند.
اولین تلاش اینتل در این زمینه با کارت گرافیک Alchemist رقم خورد و به عقیده برخی، اگرچه موفقیت محدودی داشت، اما نویدبخش آیندهای متفاوت برای این شرکت در بازار کارتهای گرافیک بود.
اگرچه تلاشهای گرافیکی اینتل با وجود کارت Alchemist و مدل آتی Battlemage، حداقل به صورت یکپارچه در تراشههای لپتاپهای اینتل ظاهر شده و قدرت پردازش گرافیکی این تراشهها را ارتقا داده است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان تخمین میزنند که انتقال یک پوند ماده به ماه و برگشت آن نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه به دنبال داشته باشد. اکنون ناسا به دنبال راهحلهایی است که به فضانوردان در آینده کمک میکند تا به طور موثرتری از موادی که با خود به فضا میبرند، چندبار دیگر استفاده کنند. ناسا با استفاده […]
بنابر گزارش بلومبرگ، آمازون سرمایهگذاری خود در شرکت توسعهدهنده هوش مصنوعی آنتروپیک را به ۸ میلیارد دلار افزایش داد. این خبر در حالی منتشر میشود که در چند ماه اخیر، همکاری استراتژیک این دو شرکت در حوزه خدمات مبتنیبر هوش مصنوعی بسیار تقویت شده است. آمازون که از سال گذشته با سرمایهگذاری ۴ میلیارد دلاری […]
ضبط صفحه نمایش یکی از قابلیتهای بسیار کاربردی گوشیهای هوشمند است که به شما امکان میدهد لحظات خاصی را ثبت کنید یا آموزشهای تصویری مفیدی بسازید. به گزارش تکناک، چه بخواهید موفقیتهای خود را در بازیها ثبت کنید یا نحوه استفاده از یک اپلیکیشن را به دیگران آموزش دهید، قابلیت ضبط صفحه نمایش به شما […]
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]