نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
متا اعلام کرده است که با شرکت GelSight، تولیدکننده حسگر و Wonik Robotics، شرکت رباتیک کرهای، همکاری میکند تا حسگرهای لمسی برای هوش مصنوعی بسازند. به گزارش تکناک، این دستگاههای جدید بیشتر برای دانشمندان طراحی شدهاند و متا میگوید که این حسگرها میتوانند به تحقیقات هوش مصنوعی کمک کنند تا جزئیات بیشتری از جهان را […]
متا اعلام کرده است که با شرکت GelSight، تولیدکننده حسگر و Wonik Robotics، شرکت رباتیک کرهای، همکاری میکند تا حسگرهای لمسی برای هوش مصنوعی بسازند.
به گزارش تکناک، این دستگاههای جدید بیشتر برای دانشمندان طراحی شدهاند و متا میگوید که این حسگرها میتوانند به تحقیقات هوش مصنوعی کمک کنند تا جزئیات بیشتری از جهان را یاد بگیرند و بهتر دنیای فیزیکی را درک کنند.
شرکت GelSight با متا همکاری میکند تا حسگر لمسی به نام Digit 360 را به بازار عرضه کند. متا این دستگاه را به عنوان یک نوک انگشت لمسی با حسهای مختلف مانند انسان معرفی کرده است.
حسگر لمسی Digit 360، که جانشین حسگر قبلی متا با نام Digit است، از یک چیپ هوش مصنوعی و حدود ۱۸ حسگر استفاده میکند تا تغییرات محیط را تشخیص دهد و سیگنالهای لمسی را به صورت دیجیتال ثبت نماید.
متا در یک پست وبلاگی توضیح داد که برای ضبط تغییرات روی سطح نوک انگشت، یک سیستم نوری خاص با میدان دید وسیع توسعه داده است. همچنین این حسگر را به حالتهای مختلف حسی مجهز کردهاند، چرا که هر تعامل لمسی با محیط، ویژگیهای خاصی دارد که از طریق خواص مکانیکی، هندسی و شیمیایی یک سطح ایجاد میشود و میتواند ارتعاشات را درک کند و حتی بو را تشخیص دهد.
سال آینده خرید حسگرهای لمسی Digit 360 برای هوش مصنوعی در دسترس خواهد بود و متا اعلام کرده است که محققان میتوانند به زودی با ارسال پیشنهاد، به این حسگر دسترسی پیدا کنند.
هچنین همکاری متا با شرکت Wonik روی نسل جدیدی از دستهای رباتیک به نام Allegro Hand متمرکز است که حسگرهای لمسی مشابه Digit 360 دارد.
با استفاده از پلتفرمی که متا برای ادغام حسگرها روی یک دست رباتیک ساخته است، Allegro Hand آینده دارای بردهای کنترلی خواهد بود که دادههای حسگرهای لمسی را به یک کامپیوتر منتقل میکنند.
دستهای رباتیک Allegro Hand از سال آینده در دسترس خواهد بود.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان تخمین میزنند که انتقال یک پوند ماده به ماه و برگشت آن نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه به دنبال داشته باشد. اکنون ناسا به دنبال راهحلهایی است که به فضانوردان در آینده کمک میکند تا به طور موثرتری از موادی که با خود به فضا میبرند، چندبار دیگر استفاده کنند. ناسا با استفاده […]
بنابر گزارش بلومبرگ، آمازون سرمایهگذاری خود در شرکت توسعهدهنده هوش مصنوعی آنتروپیک را به ۸ میلیارد دلار افزایش داد. این خبر در حالی منتشر میشود که در چند ماه اخیر، همکاری استراتژیک این دو شرکت در حوزه خدمات مبتنیبر هوش مصنوعی بسیار تقویت شده است. آمازون که از سال گذشته با سرمایهگذاری ۴ میلیارد دلاری […]
ضبط صفحه نمایش یکی از قابلیتهای بسیار کاربردی گوشیهای هوشمند است که به شما امکان میدهد لحظات خاصی را ثبت کنید یا آموزشهای تصویری مفیدی بسازید. به گزارش تکناک، چه بخواهید موفقیتهای خود را در بازیها ثبت کنید یا نحوه استفاده از یک اپلیکیشن را به دیگران آموزش دهید، قابلیت ضبط صفحه نمایش به شما […]
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]