نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
چین از دستگاه حفاری تونل سنگین ۵ هزار تنی خود موسوم به «جیانگهای» که دارای بزرگترین قطر است، رونمایی کرد. به گزارش ایسنا، چین تولید بزرگترین دستگاه حفاری تونل خود را با قطر ۱۶.۶۴ متر به پایان رساند. این دستگاه حفاری جدید تونلی را در زیر رودخانه یانگتسه در استان جیانگسو چین خواهد ساخت که […]
چین از دستگاه حفاری تونل سنگین ۵ هزار تنی خود موسوم به «جیانگهای» که دارای بزرگترین قطر است، رونمایی کرد.
به گزارش ایسنا، چین تولید بزرگترین دستگاه حفاری تونل خود را با قطر ۱۶.۶۴ متر به پایان رساند.
این دستگاه حفاری جدید تونلی را در زیر رودخانه یانگتسه در استان جیانگسو چین خواهد ساخت که دو منطقه را به هم متصل میکند.
این دستگاه جیانگهای(Jianghai) نام دارد که در زبان چینی به معنای «رودخانه و اقیانوس» است.
وزن جیانگهای تقریباً ۵۰۰۰ تن است و ۱۴۵ متر طول دارد که آن را به بزرگترین دستگاه حفاری تونل در جهان تبدیل میکند.
این دستگاه توسط شرکت صنایع سنگین ساخت و ساز راه آهن CRCHI ساخته شده است.
چین چند ماه پیش اعلام کرد که اولین دستگاه حفاری و انفجاری جهان(BBM) را ساخته است که ۳۰ درصد تونلزنی کارآمدتر را ارائه میدهد.
دستگاه پیشرفته حفاری تونل
این دستگاه حفاری تونل جدید برای ساخت یک تونل در سراسر رودخانه یانگتسه در استان جیانگسو استفاده میشود که مناطق نانتونگ و سوژو را به هم متصل میکند.
این تونل بخشی از یک بزرگراه ۳۹ کیلومتری خواهد بود که انتظار میرود تا سال ۲۰۲۸ تکمیل شود.
این تونل به طول ۱۱.۲ کیلومتر در عمق ۷۵ متری زیر رودخانه یانگتسه حفاری خواهد شد.
به گفته یو شائوکیانگ(You Shaoqiang) مهندس ارشد این پروژه، این تونل به دلیل منابع آب زیرزمینی، خاک نرم و گل و لای موجود با چالشهایی مواجه است که تونلزنی سنتی را غیرممکن میکند.
جیانگهای با سرعت ۱۲ تا ۱۶ متر در روز حفاری خواهد کرد و پیشبینی میشود حفاری تونل مورد نظر حدود دو سال و نیم طول بکشد.
از آنجایی که این تونل در نزدیکی مصب(پایرود) رودخانه یانگتسه قرار دارد، دقت تونلزنی باید در حد یک سانتیمتر باقی بماند تا ایمنی سدهای احداث شده در مسیر این رودخانه تضمین شود.
قطر ۱۶ متری جیانگهای با ۵ هزار تن وزن، قابل مقایسه با یک ساختمان ۶ طبقه است.
تقویت نوآوری در زیرساخت
ژائو هوی(Zhao Hui) رئیس شرکت CRCHI اظهار داشت که این پیشرفت نشاندهنده یک دستاورد مهم در صنعتیسازی فناوری حفاری تونل با قطر بزرگ در کلاس ۱۶ متری در چین است.
در سال ۲۰۲۲، یک دستگاه حفاری تونل با قطر ۱۶.۰۷ متر توسط CRCHI برای یک پروژه نوسازی در پکن تولید شد.
به گفته فن رویکیانگ(Fan Ruiqiang) مهندس ارشد چینی، این تیم بیش از دو سال را صرف توسعه جیانگهای که جدیدتر و بزرگتر است، کرده است.
طبق گزارشها، این دستگاه پیشرفته، هوشمندتر شده است و دارای پایگاه دادهای است که مشکلات گذشته تونلزنی را ثبت میکند و به آن اجازه میدهد در صورت بروز چالشهای مشابه، پیشنهاداتی را به حفاران ارائه دهد.
وانگ جون(Wang Jun) معاون دفتر ساخت و ساز این پروژه خاطرنشان کرد که این دستگاه حفاری تونل یک گام مهم برای پروژه بزرگراه جیانگسو و یک ابتکار بزرگ حمل و نقلی برای چین است. وی افزود که این دستگاه یک پیشرفت قابل توجه برای صنعت تولید چین است که هم نشان دهنده کار سخت مهندسان و هم پیشرفت این کشور در تولید ماشین آلات در مقیاس بزرگ است.
این دستگاه از روشهای کاملاً متفاوت حفاری و انفجار استفاده میکند و ادعا میشود که برای پروژههای صرفهجویی در آب، معدن، راهآهن و بزرگراهها یک موهبت است.
جیانگهای برای عملکرد در مناطق چین و شکن گسلی و مقاومت در برابر جریان ناگهانی گل یا آب طراحی شده است. سر برش حلقهای آن حفاری را در شرایط دشوار امکانپذیر میکند، در حالی که عملکرد دو حالته آن امکان متهکاری و انفجار همزمان را فراهم میکند و سرعت و کارایی را بهبود میبخشد.
همچنین سر برشی توخالی جیانگهای، مسیریابی و پیشرفت را در شرایط زمینشناسی پیچیده تسهیل میکند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش Coin Telegraph، شرکتهای فیفا و Mythical Games با همکاری یکدیگر، قدمی بزرگ در دنیای بازیهای ویدئویی و بلاکچین برداشتهاند. آنها با معرفی بازی جدید خود با نام FIFA Rivals، قصد دارند تا تجربه بازی فوتبال را برای میلیونها نفر در سراسر جهان متحول کنند. در واقع، FIFA Rivals بازی رایگان و مبتنیبر موبایل […]
گوشیهای سری گلکسی سامسونگ همواره در میان برترین گزینههای بازار اندروید قرار دارند. این گوشیها نمایشگرهای زیبا، دوربینهای عالی و تجربه نرمافزاری قابل اعتمادی ارائه میدهند. با این حال، در زمینه بازیهای موبایلی، تجربه کاربران به همان روانی نیست. اگرچه گوشیهای سامسونگ توانمند هستند، اما عواملی وجود دارد که ممکن است بر تصمیم شما تأثیر […]
برای نخستین بار، دانشمندان با انجام آزمایشی بحثبرانگیز، موفق شدند به راز شنوایی یکی از بزرگترین و هوشمندترین موجودات روی زمین، یعنی نهنگهای رده والآستخوانی، پی ببرند. به گزارش سرویس اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، در سال ۲۰۲۳، محققان با صید موقت دو نهنگ مینکی جوان در سواحل نروژ و اتصال الکترودهایی به بدن آنها، […]
تعداد زیادی از مواد دو بعدی مانند گرافن میتوانند دارای نانوحفرهها باشند؛ سوراخهای کوچکی که از اتمهای گمشده تشکیل شدهاند و مواد خارجی میتوانند از آن عبور کنند. ویژگیهای این نانوحفرهها خواص جدیدی را به آن دیکته میکند و این مواد را قادر میسازد تا گازها را حس کنند، آب دریا را فیلتر و حتی […]