نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ویژگی Ultimate Performance، در ویندوز برای کاربرانی که نیاز دارند سیستم آنها همیشه با حداکثر توان کار کند، گزینه مناسبی است. به گزارش تکناک، ویندوز، به عنوان یکی از سیستمعاملهای محبوب جهان، ویژگیهای پنهان زیادی دارد که میتواند کارایی رایانهها را به سطح بالاتری ارتقا دهد. یکی از این ویژگیها، طرح قدرتی Ultimate Performance است […]
ویژگی Ultimate Performance، در ویندوز برای کاربرانی که نیاز دارند سیستم آنها همیشه با حداکثر توان کار کند، گزینه مناسبی است.
به گزارش تکناک، ویندوز، به عنوان یکی از سیستمعاملهای محبوب جهان، ویژگیهای پنهان زیادی دارد که میتواند کارایی رایانهها را به سطح بالاتری ارتقا دهد.
یکی از این ویژگیها، طرح قدرتی Ultimate Performance است که به طور مخفی در سیستمعامل ویندوز وجود دارد و هدف آن به حداکثر رساندن عملکرد رایانه میباشد.
این ویژگی بیشتر برای رایانههای شخصی کاری طراحی شده است، اما می توانید آن را در هر رایانه ویندوزی با کمی سرهمبندی فعال کنید. در این مطلب چگونگی فعال کردن آن آورده شده است.
این طرح در سال ۲۰۱۸ به ویندوز اضافه شد و بهبود یافته طرح High Performance است، که در بسیاری از رایانهها به طور پیشفرض وجود دارد.
امروزه، برخی رایانهها دارای حالتهای قدرتی در اپلیکیشن Settings هستند، اما این حالتها با طرحهای قدرتی در Control Panel متفاوت میباشند (ما نیز نمیدانیم دلیل این تفکیک چیست).
این طرح به طور کلی محدودیتهای مصرف برق در برخی از اجزا را برمیدارد. برای نمونه، CPU همیشه با حداکثر سرعت خود کار میکند و تأخیر اندک ناشی از تغییر سرعت پردازنده از حالت کم به زیاد را کاهش میدهد.
همچنین ممکن است به یک هارد دیسک اجازه توقف داده نشود تا همیشه با حداکثر توان فعالیت کند و تأخیر در دسترسی به فایلها کاهش یابد. دستگاههای USB نیز ممکن است از ورود به حالت کممصرف منع شوند.
به طور کلی، این تنظیمات میتواند تا حدودی تأخیرهای کوچک را که هنگام سرعت گرفتن سیستم در عملیات خاص رخ میدهند، کاهش دهد، اما برای اکثر کاربران تأثیر چشمگیری بر عملکرد کلی ندارد.
با وجود این، رایانه شما در زمان لازم به همان سرعتی که نیاز دارد، کار میکند. اما کارکرد همیشگی در حداکثر توان، انرژی بیشتری مصرف میکند که میتواند عمر باتری لپتاپ را کاهش دهد و هزینههای انرژی رایانههای دسکتاپ را بالا ببرد.
طرح Ultimate Performance در ویندوز ۱۰ موجود است، اما در ویندوز ۱۱ دیگر در دسترس نیست. در این شرایط، بهترین راهکار ایجاد یک طرح قدرتی سفارشی با تنظیمات مشابه میباشد.
این ویژگی را میتوان از طریق Control Panel فعال کرد، هرچند که این ویژگی به نسبت جدید است. مراحل فعالسازی آن به شرح زیر میباشد:
اگر طرح Ultimate Performance را در این لیست مشاهده نکردید، میتوانید با استفاده از Windows Terminal یا Command Prompt آن را فعال کنید. برای این کار:
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
اکنون، میتوانید به صفحه تنظیمات طرح قدرتی بازگردید و طرح Ultimate Performance را فعال کنید. اگر صفحه از قبل باز بوده، ممکن است نیاز باشد آن را بسته و مجدد باز کنید تا طرح جدید ظاهر شود.
اگر ویندوز ۱۱ استفاده میکنید و طرح Ultimate Performance در دسترس نیست، میتوانید یک طرح قدرتی سفارشی ایجاد کنید. در حالی که نمیتوان تمامی تنظیمات این طرح را شبیهسازی کرد، اما میتوانید برخی از آنها را نزدیک به آن تنظیم کنید. برای این کار:
این تنظیمات تا حد امکان به شما تجربهای نزدیک به Ultimate Performance را میدهد، اگرچه تعداد گزینههای قابل تنظیم در ویندوز ۱۱ نسبت به ویندوز ۱۰ کمتر است و امکان دارد نتیجه کاملی به دست نیاورید.
لازم به ذکر است که برای استفاده از این طرح، باید سیستم خنککننده کافی داشته باشید.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ZTE با انتشار پستی در اینستاگرام، گوشی نوبیا V70 Design را معرفی کرد. پیشفروش این گوشی از ۲۸ نوامبر (۸ آذر) آغاز میشود و در برخی بازارها با نام ZTE Blade V70 Design عرضه میشود. پنل پشتی نوبیا V70 Design در دو نسخهی مشکی و صورتی جنس شیشهای و در دو نسخهی نارنجی و […]
شیائومی نسخه بتای HyperOS 2 را برای بیش از ۱۰ مدل مختلف از گوشیهایش منتشر خواهد کرد. به گزارش تکناک، شیائومی اعلام کرده است که تعدادی از گوشیهای هوشمندش ازجمله سری شیائومی ۱۳ و سری ردمی K70 اکنون واجدشرایط دریافت نسخه بتای HyperOS 2 هستند. فهرست دستگاههای واجدشرایط گوشیهای واجدشرایط شیائومی برای دریافت این نسخه بتای عبارتاند از: شیائومی […]
ظاهراً واتساپ تصمیم گرفته تا «نشانگر تایپ کردن» را در این پیامرسان تغییر دهد. اگر دقت کرده باشید، نشانگر تایپ در پیامرسان واتساپ در بالای صفحه و در کنار اسم گروه یا فردی که با آن گفتوگو میکردید نشان داده میشد. Artem Russakovskii حالا تیم توسعهدهندهی واتساپ تصمیم گرفته تا نشانگر گفتوگو را با روشی […]
دروازه کوانتومی ساخت پژوهشگران ژاپنی میتواند برای افزایش وفاداری دروازههای کوانتومی سودمند باشد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز محاسبات کوانتومی ریکن»(RQC) و شرکت «توشیبا»(Toshiba) موفق به ساخت یک دروازه کوانتومی جدید شدند. این دروازه کوانتومی بر فناوری «کوپلر دو ترانسمون»(DTC) مبتنی است که از نظر تئوری میتواند وفاداری دروازههای کوانتومی را به طور قابل توجهی […]