حملات سایبری ۱۳۰ میلیون دلار خسارت روی دست صنعت رمزارزها باقی گذاشته است

در ماه اکتبر، چندین رخنه امنیتی مهم در دنیای ارزهای دیجیتال باعث بروز حملات سایبری و بیش از ۱۳۰ میلیون دلار زیان برای معامله‌گران شده است. به‌گزارش تک‌ناک، تنها در یکی از این حملات سایبری، کاربری ۱۵,۰۷۹ توکن «اف‌دبیلودت» (fwDETH) را به ارزش تقریبی ۳۶ میلیون دلار از دست داد. علاوه‌براین، صرافی ارز دیجیتال «M2» […]


در ماه اکتبر، چندین رخنه امنیتی مهم در دنیای ارزهای دیجیتال باعث بروز حملات سایبری و بیش از ۱۳۰ میلیون دلار زیان برای معامله‌گران شده است.

به‌گزارش تک‌ناک، تنها در یکی از این حملات سایبری، کاربری ۱۵,۰۷۹ توکن «اف‌دبیلودت» (fwDETH) را به ارزش تقریبی ۳۶ میلیون دلار از دست داد. علاوه‌براین، صرافی ارز دیجیتال «M2» اعلام کرد که در تهاجم سایبری دیگر ۱۳/۷ میلیون دلاری زیان دیده است.

در این حمله، هکرها دارایی‌هایی ازجمله بیت‌کوین و اتریوم و سولانا را از کیف‌پول‌های داغ این صرافی خارج کرده‌اند. صرافی M2 به کاربران خود اطمینان داد که مشکل حل شده و وجوه به‌طور کامل بازگردانده خواهد شد.

به نقل از کریپتودنس، اکتبر شاهد افزایش حملات در حوزه ارزهای دیجیتال بوده است. این حملات عمدتاً ناشی از کلاه‌برداری‌های بزن‌دررو (اگزیت اسکم) و سوءاستفاده‌ از وام‌های آنی و دیگر نقض‌های امنیتی بوده است.

شرکت «سرتیک»، فعال در حوزه امنیت بلاک‌چین، این داده‌ها را منتشر کرده است. بیشترین زیان‌ها از بروز رخنه در پروتکل‌های رمزارزی به بار آمده است که دست‌کم به ۱۲۷ میلیون دلار می‌رسد. «رادیانت کپیتال»، یکی از پلتفرم‌های وام‌دهی، به‌دلیل تهاجم سایبری متحمل بیشترین خسارت به ارزش بیش از ۵۰ میلیون دلار شده است.

پس‌از این حمله، رادیانت به‌طور موقت بازارهای دادوستد آربیتروم و بی‌ان‌بی خود را بست و در ادامه فاش کرد که این نقص امنیتی به‌دلیل حمله بدافزاری رخ داده که دستگاه‌های چندین توسعه‌دهنده اصلی را تحت‌تأثیر قرار داده است.

این شرکت از آن زمان ساختار مالکیت پروتکل خود را با انعقاد قراردادی زمان‌دار بازسازی کرده است تا هرگونه عملیات برداشت با تأخیر ۷۲ ساعته انجام شود. اگرچه زیان‌های ناشی از حملات سایبری اکتبر در مقایسه با ماه گذشته افزایش یافته است، در مقایسه با نقطه اوج خود در ماه می کاهش درخورتوجهی را نشان می‌دهد.



منبع: تکنک