نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک شرکت دانشبنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به توسعه نرمافزار کتابخانه دیجیتال شده است که منطبق با آخرین تکنولوژی روز، به امر تجهیز، تقویت و اتوماسیونی شدن کتابخانهها و مراکز اطلاعاتی کشور کمک میکند. به گزارش ایسنا، دکتر مهرناز خراسانچی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره چگونگی تولید این محصول و زمینه فعالیتهای این […]
یک شرکت دانشبنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به توسعه نرمافزار کتابخانه دیجیتال شده است که منطبق با آخرین تکنولوژی روز، به امر تجهیز، تقویت و اتوماسیونی شدن کتابخانهها و مراکز اطلاعاتی کشور کمک میکند.
به گزارش ایسنا، دکتر مهرناز خراسانچی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره چگونگی تولید این محصول و زمینه فعالیتهای این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: شرکت ما با هدف خدمترسانی در حوزه کتابداری و اطلاعرسانی از سال ۱۳۶۷ تاسیس شد. این شرکت از ابتدا در زمینه نرمافزار کتابخانه و آرشیو فعالیت کرده و همچنان در این حوزه در حال ارائه خدمات است.
وی درباره کاربردی شدن این محصول و استفاده مؤثر از آن در کتابخانههای کشور، تصریح کرد: بیش از ۸۵ درصد از کتابخانههای وزارت علوم، حدود ۹۰ درصد کتابخانههای وزارت بهداشت، تمامی کتابخانههای وزارت جهاد کشاورزی، تمامی کتابخانههای وابسته به وزارت نیرو، مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی، صنایع مرتبط با پتروشیمی و نفت و مراکز بزرگی مانند آستان قدس رضوی که حدود ۶۰ کتابخانه اقماری در سطح کشور دارد یا کتابخانه ملی که مرجع کتابخانهها در کشور است و مکانهایی مانند زندانها که ۳۳۰ کتابخانه اقماری دارند، همگی از نرمافزار ما استفاده میکنند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، مهمترین ویژگی اصلی این نرمافزار کتابخانهای و آرشیو کتاب و اسناد را ساماندهی اطلاعات و امکان دسترسپذیری ساده و آسان آن در کمترین وقت ممکن عنوان کرد و گفت: نرمافزار ما این امکان را برای کتابخانهها و مراکز اسناد و همچنین سازمانهایی که میخواهند اسنادشان را الکترونیکی کنند، فراهم میکند که منابع خود را ساماندهی کنند.
وی با اشاره به اینکه این نرمافزار از چندین استاندارد بینالمللی در این حوزه بهره میبرد، تصریح کرد: کاربرد این نرمافزار به این شکل است که با وارد کردن اطلاعات این مراکز در نرمافزار، جستوجو و بازیابی اطلاعات بسیار آسانتر خواهد شد.
خراسانچی از تولید محصول جدید دیگری در این حوزه در شرکت متبوع خود خبر داد و افزود: در حال حاضر در مرحله تولید یک محصول جدید به کمک هوش مصنوعی تحت عنوان سوپر اپلیکیشن هستیم که به نظر میرسد جای آن در حوزه کتابخانهای خالی است. این محصول با قابلیتهایی مانند AR و VR امکانات بهرهگیری از منابع موجود در کتابخانهها و آرشیوها را افزایش میدهد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در ادامه درباره برنامههای این شرکت برای توسعه نرمافزار خود، گفت: این نرمافزار را به عنوان یک نرمافزار پایه، توسعه و ارتقاء میبخشیم، اما سوپر اپلیکیشن نیز محصولی جدید است که با API های مختلف (رابط برنامهنویسی اپلیکیشن) (Application Programming Interface) به نرمافزار ما متصل میشود و امکان استفاده برای مخاطب را تسهیل میکند.
وی درباره تفاوت این نرمافزار با نرمافزارهای مشابه تولیدشده در این حوزه، اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه کتابخانهای چند نرمافزار وجود دارد، اما هیچیک از این نرمافزارها منطبق با استاندارد مارک (MARC) فعالیت نمیکنند.
به نقل از صندوق نوآوری، خراسانچی با بیان اینکه استاندارد مارک و یونی مارک مهمترین استاندارد سازماندهی اطلاعات در دنیا بهشمار میآیند، یادآور شد: تمامی بلوکهای تعریف شده در نرمافزار ما مطابق با این استاندارد بینالمللی طراحی شده و طبیعتا تبدیل مارک به استانداردهای جدید مثل RDA نیز بسیار ساده است؛ اما نرمافزارهای دیگر موجود در بازار، این استانداردها را رعایت نمیکنند و همین ویژگی، آنها را در گرفتن افتا دچار مشکل کرده است. امسال تقریبا سومین سالی است که موفق به اخذ افتا شدهایم و مزیت رقابتی و دانشبنیان شدنمان هم با همین دفاعیه بوده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در پایان درباره حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از این شرکت برای تولید نرمافزار مذکور گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت توسعه و رشد این نرمافزار حمایتهای قابل توجهی را از شرکت ما داشت. همچنین به دلیل ارتقاء شرکت ما از نوآور به فناور، توانستیم از دیگر خدمات صندوق نوآوری نیز استفاده کنیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش رویترز، شرکت هواوی با وجود تحریمهای ایالات متحده، همچنان به پیشرفت و توسعهی فناوریهای خود ادامه میدهد. یکی از پروژههای مهم این غول فناوری چینی، سیستمعامل HarmonyOS محسوب میشود که بهعنوان جایگزینی برای اندروید توسعه یافته است. هواوی با اعلام هدف بلندپروازانهی خود برای رسیدن به تعداد ۱۰۰ هزار اپلیکیشن در اکوسیستم HarmonyOS […]
به احتمال فراوان در رویداد CES 2025 که اواخر ژانویه ۲۰۲۵ برگزار میشود، پردازندههای جدید Ryzen 9 9950X3D و Ryzen 9 9900X3D شرکت AMD روانه بازار میشوند. به گزارش تکناک، AMD بهزودی دو پردازنده جدید از سری پردازندههای Ryzen 9 را با فناوری پیشرفته 3D V-Cache رونمایی خواهد کرد. این پردازندهها که شامل مدلهای Ryzen […]
یک نوجوان اینفلوئنسر شبکههای اجتماعی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت میکرد، پس از کلاهبرداری از سرمایهگذاران، توسط جامعهی کریپتو افشا شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، همه چیز از یک پست ویروسی در شبکهی ایکس شروع شد. این نوجوان با انتشار پستی به رخ کشیدن سود هنگفتی که در بازار ارزهای […]
امروزه، مسیر موفقیت در دنیای تجارت و کسبوکار به داشتن یک شرکت معتبر و ساختاریافته گره خورده است. ثبت و رتبهبندی شرکتها نه تنها ابزاری برای ایجاد اعتبار و اعتماد در بازار است، بلکه دروازهای به سوی فرصتهای بزرگتر، از جمله مشارکتهای اقتصادی، قراردادهای مهم و مزایای رقابتی، محسوب میشود. اما این فرآیند، اگرچه حیاتی […]