نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم و سرپرست سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: ایجاد آزمایشگاه ساخت سریع (فب لب) از ماموریتهای پارکهای علم وفناوری است که در این زمینه ۷ پارک علم و فناوری کشور اقدام کردهاند. به گزارش ایسنا، دکتر شهیکی تاش در نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری که از صبح […]
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم و سرپرست سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: ایجاد آزمایشگاه ساخت سریع (فب لب) از ماموریتهای پارکهای علم وفناوری است که در این زمینه ۷ پارک علم و فناوری کشور اقدام کردهاند.
به گزارش ایسنا، دکتر شهیکی تاش در نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری که از صبح امروز در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران آغاز به کار کرده است، تعداد پارکهای علم و فناوری کشور را ۵۹ پارک و تعداد واحدهای فناور را ۱۳ هزار و ۳۶۰ واحد عنوان کرد و افزود: ۲۵۵۶ شرکت دانشبنیان در پارکها و مراکز رشد مستقر هستند و در آنها ۱۴۰ هزار نفر در واحدهای فناور مشغول به کار شدهاند.
وی با بیان اینکه در کشور ۲۳ پردیس نوآوری و فناوری دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی تاسیس شده است، اظهار کرد: از این تعداد پارک فناوری، ۷ پارک دستگاهی وابسته به سازمان تات، وزارت نیرو، نفت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی هستند. علاوه بر آن ۲۹ پارک منطقهای، ۱۸ پارک دانشگاهی، یک پارک فناوری خصوصی، یک پارک فناوری وابسته به ریاست جمهوری و یک پارک وابسته به جهاد دانشگاهی است.
شهیکی تاش، بیشترین تعداد پارکهای فناوری را مربوط به تهران با ۱۷ پارک دانست و ادامه داد: همچنین ۴۵ مرکز رشد و ۴ پردیس در شهر تهران راهاندازی شده است.
سرپرست سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پارک فناوری فارس، پارک فناوری آذربایجان شرقی، یزد، سیستان و بلوچستان، سمنان و خراسان رضوی را در رده پارکهای فناوری سطح یک دانست و ادامه داد: توسعه زیرساختهای فناوری، ایجاد حداقل یک الگوی انتشار فناوری و توسعه طرحهای نیمه صنعتی، ایجاد مدلهای مشترک با صنعت و بخشهای تحقیق و توسعه همافزا و گرنتهای صنعتی، همکاری جهت ایجاد پردیسهای صنعتی فناور محور، تقویت ارتباط با صنعت در چارچوب هستههای تحقیق و توسعه و استفاده از ظرفیت نوآوری باز و ایجاد زیرنهادهای زیستبوم مانند دفاتر جذب سرمایهگذار، دفاتر انتقال فناوری از ماموریتهای پارکهای سطح یک است.
وی برنامهریزی برای انتقال فناوری برای یک حوزه پیشران، ایجاد سازمان توسعه و سرمایهگذاری، طراحی و بسترسازی حکمرانی مشارکتی با بخش خصوصی بهصورت مدلهای PPP، پیگیری ایجاد سکوهای تامین مالی، CVC و نوآوری مالی، ایجاد شبکه کارگزاران و برونسپاری فعالیتها، ایجاد زنجیره ارزش راهبردی و شکلگیری حداقل یک خوشه نوآور و پرچمدار و برنامهریزی برای مقایسهپذیر کردن و Scale-up واحدهای فناور را از دیگر ماموریتهای این نوع پارکها ذکر کرد.
شهیکی تاش ۱۹ پارک را از نوع پارک های سطح ۲ و ۱۸ پارک را از نوع پارک سطح ۳ دانست و یادآور شد: ایجاد آزمایشگاه ساخت سریع (فب لب) از ماموریتهای پارکها است که در این زمینه ۷ پارک علم و فناور کشور اقدام کردهاند. همچنین در زمینه ماموریت توانمندسازی حوزه اقتصاد دیجیتال پارکهای سمنان، ایلام، اردبیل، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات وارد شدهاند.
معاون فناوری وزیر علوم با تاکید بر ضرورت جهتدهی پارکها و مراکز رشد به سمت پارکهای فناوری نسل ۳، خاطر نشان کرد: در این راستا علاوه بر تخصیص گرنتهای صنعتی و تخصصی اقدام به ایجاد شبکه مشاوران و کارگزاران ملی و شبکه منتورینگ ملی، ایجاد شبکه ملی توسعه بازار و تجاریسازی و ایجاد پایلوتهای اولیه در حوزه TTO، مدرسه اشتغال صنعتی و مدرسههای اقتصاد دیجیتال شده است.
شهیکی تاش با اشاره به برنامههای وزارت علوم برای توسعه فعالیتهای مراکز رشد و با بیان اینکه در حال حاضر ۲۹۷ مرکز رشد و ۹۶ مرکز کارآفرینی و نوآوری در کشور راهاندازی شده است، یادآور شد: در وزارت علوم اقدام به سطحبندی مراکز رشد شد و بر این اساس این مراکز به مراکز توسعه یافته، درحال توسعه، کمتر توسعه یافته و غیرفعال تقسیمبندی خواهند شد.
وی با اشاره به برگزاری هفته پژوهش و فناوری در سال جاری، گفت: در این رویداد ملی نشستهای B۲B برگزار میشود، ضمن آنکه ۵ شرکت هوش مصنوعی، واحدهای فناور برتر حوزه انرژی تجدیدپذیر، واحدهای فناور حوزه فناوریهای آب و واحدهای فناور حوزه اقتصاد دریامحور معرفی میشوند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان در بریتیش کلمبیا کانادا، یک جهش جدید از ویروس آنفولانزای پرندگان را شناسایی کردهاند، که باعث میشود این ویروس راحتتر انسانها را آلوده کند. به گزارش تکناک،این جهش در یک نوجوان کشف شد، که در بیمارستان در وضعیت بحرانی بستری بود. با وجود این، هنوز مشخص نیست چگونه او به این ویروس آلوده شده […]
شرکت آمازون ۴ میلیارد دلار دیگر به شرکت توسعه دهنده هوش مصنوعی آنتروپیک(Anthropic) کمک مالی خواهد کرد تا سرمایهگذاری خود را در این شرکت دو برابر کند. به گزارش ایسنا، شرکت آمازون سرمایهگذاری خود را در شرکت آنتروپیک دو برابر میکند. به نقل از انگجت، این غول تجارت الکترونیک علاوه بر ۴ میلیارد دلاری که […]
شهریور ۱۴۰۲ بود که هیئأت مقرراتزدایی در مصوبهای اعلام کرد که همه پلتفرمهای دارای مجوز از اتحادیه کسبوکارهای مجازی یا سایر مراجع صدور مجوز کسبوکار اینترنتی در حوزه عرضه دارو از داروخانههای دارای مجوز معتبر و تحت نظارت سازمان غذا و دارو میتوانند در این حوزه بدون مشکل فعالیت کنند و نیاز به اخذ مجوز […]
تحقیقات جدید نشان می دهد چاقی باعث تغییرات دائمی در سلولهای چربی میشود که بازگشت وزن را آسانتر میکند. به گزارش تکناک، براساس این یافتهها پیشگیری زودهنگام بسیار مهم است، چرا که این تغییرات سلولهای چربی، قابل برگشت نیستند. هر کسی که تاکنون قصد کاهش وزن داشته است، میداند که بعد از کاهش اولیه، وزن […]