نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در پی پرتاب ۲ ماهواره ایرانی «هدهد» و «کوثر» به مدار زمین، بسیاری از رسانههای جهان این خبر را منعکس کردند. به گزارش ایسنا، دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به همراه ۵۱ ماهواره دیگر بامداد امروز از پایگاه فضایی روسیه با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شدند. پرتاب موفقیتآمیز این دو ماهواره در […]
در پی پرتاب ۲ ماهواره ایرانی «هدهد» و «کوثر» به مدار زمین، بسیاری از رسانههای جهان این خبر را منعکس کردند.
به گزارش ایسنا، دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به همراه ۵۱ ماهواره دیگر بامداد امروز از پایگاه فضایی روسیه با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شدند.
پرتاب موفقیتآمیز این دو ماهواره در بسیاری از رسانههای جهان منعکس شد.
الجزیره نوشت: ماهوارههای کوثر و هدهد ساخت ایران توسط فضاپیمای روسی سایوز-۲.۱ با موفقیت در مدار قرار گرفتند. این ماهوارههای ایرانی اولین ماهوارههایی هستند که به نمایندگی از بخش خصوصی این کشور پرتاب میشوند و کوثر ساخت شرکت امیدفازا است که طراحی این ماهواره را در سال ۲۰۱۹ آغاز کرد. ایرنا گزارش داده است که کوثر سه سال عمر دارد و هدهد باید چهار سال کار کند.
رویترز نوشت: آژانس فضایی روسیه اعلام کرد بامداد روز سهشنبه یک موشک سایوز را پرتاب کرده که حامل دو ماهواره طراحیشده برای نظارت بر هوای فضایی اطراف زمین و ۵۳ ماهواره کوچک از جمله دو ماهواره ایرانی بوده است. در میان ۵۳ ماهواره، دو ماهواره ایرانی کوثر برای تصویربرداری با وضوح بالا و هدهد که یک ماهواره کوچک ارتباطی است، وجود دارند.
ایپی نیوز نوشت: یک موشک روسی روز سهشنبه با موفقیت پرتاب شد و دو ماهواره ایرانی را به مدار برد. این پرتاب نشاندهنده همکاری روبهرشد بین مسکو و تهران بود. دو ماهواره ایرانی به نامهای کوثر و هدهد اولین ماهوارههایی بودند که به نمایندگی از بخش خصوصی این کشور پرتاب شدند.
ایندیپندنت نوشت: یک موشک روسی روز سهشنبه با موفقیت پرتاب شد و یک جفت ماهواره ایرانی را به مدار برد. موشک سایوز طبق برنامه از سکوی پرتاب وستوچنی در شرق روسیه بلند شد و ۹ دقیقه پس از پرتاب، محموله خود را در مدار تعیینشده قرار داد. این موشک حامل دو ماهواره رصد زمین روسی و دهها ماهواره کوچکتر از جمله دو ماهواره ایرانی بود.
آیریش نیوز نوشت: موشک سایوز روسیه روز سهشنبه از سکوی پرتاب وستوچنی در شرق روسیه بلند شد و محموله خود را ۹ دقیقه پس از پرتاب در مدار تعیینشده قرار داد. دو ماهواره ایران به نامهای کوثر و هدهد اولین ماهوارههایی بودند که به نمایندگی از بخش خصوصی این کشور پرتاب شدند.
تایمز آو ایندیا نوشت: آژانس فضایی روسیه یک موشک سایوز را با موفقیت از سکوی پرتاب وستوچنی پرتاب کرد. این موشک دو ماهواره Ionosfera-M را با هدف نظارت بر آبوهوای فضایی اطراف زمین و همچنین ۵۳ ماهواره کوچکتر را از جمله دو ماهواره ایرانی به پرواز درآورد. کوثر یک ماهواره تصویربرداری با وضوح بالا و هدهد یک ماهواره ارتباطی است که اولین پرتاب فناوری فضایی ایران توسط بخش خصوصی آن به شمار میروند.
واشنگتنپست نوشت: یک موشک روسی روز سهشنبه با موفقیت بلند شد و دو ماهواره ایرانی را طی پرتابی که نشاندهنده همکاری روبهرشد بین مسکو و تهران بود، به مدار برد. مسکو و تهران در حال برنامهریزی برای تقویت بیشتر روابط خود با مشارکت جامع راهبردی هستند که قرار است در سفر برنامهریزیشده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران به روسیه امضا شود.
روزنامه هندو نوشت: همزمان با گسترش روابط مسکو و تهران، یک موشک روسی، ماهوارههای ایرانی را به مدار زمین پرتاب کرد. موشک سایوز طبق برنامه از سکوی پرتاب وستوچنی در شرق روسیه بلند شد و ۹ دقیقه پس از پرتاب، محموله خود را در مدار تعیینشده قرار داد. این موشک حامل دو ماهواره روسی رصد زمین Ionosphere-M و دهها ماهواره کوچکتر از جمله دو ماهواره ایرانی بود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تفاوت در شیوههای تدفین برای پژوهشگران شگفتانگیز بود؛ زیرا انتظار نمیرفت که گروههای کوچک و پراکنده در بازههای زمانی و مکانی طولانی، چنین الگوهای پایداری را در شیوهی دفن مردگان داشته باشند. جان هاکس، دیرینانسانشناس از دانشگاه ویسکانسین، میگوید: «دادهها محدود، اما نمونهها چشمگیر هستند. یافتهها نشان میدهد که شیوههای تدفین مشخصی وجود داشته که […]
جایزه ایگ نوبل تمرکز خود را بر روی دستاوردهای علمی غیرمنتظره معطوف کرده است. در اینجا نگاهی به احساس درونی برندگان این «افتخارِ» گاهی ناخواسته، خواهیم داشت. به گزارش ایسنا، النور مگوایر(Eleanor Maguire) زمانی که برای اولین بار جایزه ایگ نوبل به او پیشنهاد شد خیلی هیجان زده نشد. این عصبشناس در دانشگاه کالج لندن […]
دوج کوین (Dogecoin)، میم کوین پیشتاز بازار، پس از طرح گمانهزنیهایی درباره ادغام آن در سرویس پرداخت شبکه اجتماعی X با رشد ۵ درصدی مواجه شد. به گزارش تکناک، با انتشار این شایعات دوج کوین به بالاترین سطح چندساله خود که اوایل این ماه به آن رسیده بود، بازگشت. به نقل از کویندسک، این اتفاق […]
بنابر گزارش تامز هاردور، هستهی لینوکس ۶/۱۱ با بهروزرسانیهای خود، گامی مهم در جهت بهبود پشتیبانی از کارتهای حافظهی SD برداشته است. این بهروزرسانی بهویژه روی کارتهای حافظهی SD با ظرفیت زیاد و سرعت انتقال داده سریع مانند SDUC و UHS-II تمرکز دارد. یکی از ویژگیهای مهم هستهی لینوکس ۶/۱۱، پشتیبانی کامل از کارتهای حافظهی […]