واتساپ قابلیت جست‌وجوی معکوس تصویر با گوگل را در نسخه بتا اضافه کرد

واتساپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران اجازه می‌دهد تا تصاویر دریافتی را مستقیماً در گوگل جست‌وجو کنند. به گزارش تک‌ناک، واتساپ در جدیدترین نسخه بتای خود، قابلیت جدیدی ارائه کرده است که به کاربران امکان می‌دهد تا تصاویر دریافتی را از طریق جست‌وجوی معکوس تصویر معکوس گوگل بررسی کنند. این ویژگی […]


واتساپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران اجازه می‌دهد تا تصاویر دریافتی را مستقیماً در گوگل جست‌وجو کنند.

به گزارش تک‌ناک، واتساپ در جدیدترین نسخه بتای خود، قابلیت جدیدی ارائه کرده است که به کاربران امکان می‌دهد تا تصاویر دریافتی را از طریق جست‌وجوی معکوس تصویر معکوس گوگل بررسی کنند. این ویژگی می‌تواند به کاربران در تشخیص اصالت تصاویر و کشف این موضوع کمک کند که آیا تصویری خاص در وبسایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی قبلاً به اشتراک گذاشته شده است یا خیر.

قابلیت جست‌وجوی معکوس تصویر گوگل پیش‌از این نیز وجود داشته است و برای شناسایی منبع اصلی تصاویر به کار می‌رود. اکنون، طبق گزارش WABetaInfo، واتساپ این امکان را فراهم کرده است که کاربران به‌طور مستقیم از درون برنامه به جست‌وجوی معکوس تصویر دسترسی داشته باشند. این قابلیت در نسخه ۲.۲۴.۲۳.۱۳ نسخه بتای Whatsapp فعال است و برای کاربران این برنامه در گوگل پلی استور در دسترس است.

واتساپ در حال آزمایش یک ویژگی جدید است که به کاربران اجازه می‌دهد تا تصاویر دریافتی را مستقیماً در گوگل جستجو کنن

9to5google می‌نویسد که برای استفاده از این ویژگی، کاربران می‌توانند هنگام مشاهده تصویر، با ضربه‌زدن روی منو سه‌نقطه‌ای در بالای صفحه، گزینه «جست‌وجو در وب» را انتخاب کنند. با این کار، تصویر به‌طور مستقیم به موتور جست‌وجوی گوگل ارسال می‌شود. Whatsapp تأکید می‌کند که این اطلاعات فقط برای جست‌وجوی گوگل استفاده می‌شود و با متا یا سایر برنامه‌ها به اشتراک گذاشته نمی‌شود.

با اینکه جست‌وجوی معکوس تصویر از‌طریق Circle to Search نیز امکان‌پذیر است، این قابلیت داخلی می‌تواند برای کاربران بدون Circle to Search یا برای کسانی کارآمد باشد که به‌دنبال راهکاری سریع‌تر و اختصاصی برای بررسی اصالت تصاویر هستند.

گفتنی است که این ویژگی به تدریج فعال می‌شود و ممکن است هنوز برخی از کاربران به آن دسترسی نداشته باشند. بااین‌حال، تعداد کاربرانی که به قابلیت «جست‌وجو در وب» دسترسی دارند، به‌مرور در حال افزایش است.



منبع: تکنک