«تلفن تسلا» فقط در صورت لزوم عرضه خواهد شد

ایلان ماسک در واکنش به احتمال حذف توییتر از اپ استور و گوگل پلی، ورود به بازار تلفن‌های هوشمند و ساخت تلفن تسلا را محتمل دانست. به گزارش تک‌ناک، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در مصاحبه‌ای جدید اعلام کرد که شرکتش برنامه‌ای برای تولید تلفن هوشمند ندارد؛ مگر اینکه شرایطی خاص ایجاب کند. او در گفت‌وگو […]


ایلان ماسک در واکنش به احتمال حذف توییتر از اپ استور و گوگل پلی، ورود به بازار تلفن‌های هوشمند و ساخت تلفن تسلا را محتمل دانست.

به گزارش تک‌ناک، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در مصاحبه‌ای جدید اعلام کرد که شرکتش برنامه‌ای برای تولید تلفن هوشمند ندارد؛ مگر اینکه شرایطی خاص ایجاب کند. او در گفت‌وگو با کمدین معروف، جو روگان، در پادکست «تجربه‌ی جو روگان» گفت: «نه! ما قصد تولید تلفن را نداریم.» ماسک افزود که تسلا در مقایسه با سایر شرکت‌ها در موقعیت بهتری برای ساخت تلفن هوشمند مستقل از اندروید و iOS قرار دارد و به فناوری‌های نرم‌افزاری پیشرفته این خودروساز اشاره کرد.

او خاطرنشان کرد: «این موضوعی نیست که بخواهیم انجام دهیم؛ مگر اینکه مجبور شویم یا به دلیلی خاص باشد.» ماسک در ادامه توضیح داد که اگر اپل و گوگل شروع به سانسور گسترده اپلیکیشن‌ها کنند یا سیاست‌های شدیدتری در نقش «نگهبان‌های دروازه» اتخاذ کنند، ممکن است تسلا تلفن هوشمند خود را عرضه کند.

این اظهارات ماسک در حالی مطرح می‌شود که نهادهای نظارتی در جهان، به‌ویژه اتحادیه اروپا، نقش اپل و گوگل را به‌عنوان نگهبانان دروازه در عرصه تلفن‌های هوشمند تأیید کرده‌اند.

ایلان ماسک، در واکنش به احتمال حذف توییتر از اپ استور و گوگل پلی، ورود به بازار تلفن‌های هوشمند را محتمل دانست

بررسی مزایا و معایب احتمالی تلفن تسلا

به نقل از اندروید اتوریتی، سیستم سرگرمی تسلا در خودروهای این شرکت که شامل دسترسی به اپلیکیشن‌ها و بازی‌های متنوع است، می‌تواند بستری برای توسعه تلفن هوشمند غیراندرویدی و مستقل باشد. همچنین، تسلا می‌تواند از سرویس ماهواره‌ای استارلینک اسپیس‌اکس برای ارائه خدمات ارتباطی خاصی بهره‌برداری کند. این شرکت در‌حال‌حاضر سرویسی مستقیم به موبایل را برای ارسال پیامک و هشدارهای اضطراری روی تلفن‌های T-Mobile آزمایش می‌کند.

با‌این‌حال، ساخت تلفن هوشمند بدون استفاده از سیستم‌عامل‌های اندروید یا iOS مشکلات زیادی دارد. تجربه مایکروسافت با پلتفرم ویندوزفون نشان داد که جذب توسعه‌دهندگان برای تولید اپلیکیشن‌های متنوع کاری دشوار است. گوگل نیز از ارائه خدمات خود به پلتفرم مایکروسافت خودداری کرد که این امر مانع بزرگی برای ویندوزفون شد و چنین مسئله‌ای ممکن است برای تسلا نیز تکرار شود.

اگرچه تولید تلفن هوشمند تسلا فعلاً در حد شایعه باقی مانده، بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اگر شرایط خاصی پیش آید، تسلا می‌تواند با استفاده از فناوری‌های نوآورانه خود به این حوزه نیز وارد شود.



منبع: تکنک