نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با انعقاد تفاهمنامهای دوجانبه قرار است با انتقال فناوری، شورابههای دریاچه نمک استحصال شود. به گزارش ایسنا، انعقاد تفاهمنامه برای استحصال معادن معدنی شورابههای دریاچه نمک برنامه دیگر آخرین روز پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی نانو و میکرو بود که میان هلدینگ مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد. هادی احمدیان، […]
با انعقاد تفاهمنامهای دوجانبه قرار است با انتقال فناوری، شورابههای دریاچه نمک استحصال شود.
به گزارش ایسنا، انعقاد تفاهمنامه برای استحصال معادن معدنی شورابههای دریاچه نمک برنامه دیگر آخرین روز پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی نانو و میکرو بود که میان هلدینگ مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
هادی احمدیان، مدیر عامل این شرکت هلدینگ در گفتوگو با ایسنا، عنوان این همکاری را پروژه استحصال شورابه دریاچه نمک دانست که با همکاری وزارت صمت اجرایی میشود و گفت: این همکاری در راستای استحصال پتاس و اکسید منیزیم است که برای این منظور با سرمایهگذاری این هلدینگ و دانش فنی این شرکت دانشبنیان قرار است اقدام به استحصال شورابههای این دریاچه شود.
رخشا، رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان نیز با اشاره به فعالیت شرکت در زمینه نانو مواد و نانو تکنولوژی در تصفیه آب و پساب و استحصال فلزات ارزشمند از معادن اظهار کرد: این قرارداد در زمینه استحصال ترکیبات فلزی استراتژیک مثل منیزیوم و لیتیوم از شورابههای کشور است.
وی بیان کرد: در کشور مقدار زیادی از شورابهها را که قابل استحصال هستند، داریم که بر اساس این قرارداد شروع به یک کار تحقیقاتی و پژوهشی به صورت پایلوت برای استحصال فلزات استراتژیک از شورابهها مثل لیتیوم و منیزیوم، نیکل و کبالت است.
رخشا گفت: با توجه به اینکه این شورابهها در اختیار این هلدینگ است، این کار مشترک آغاز شده است، در ابتدا این کار به صورت پایلوت در یکی از شورابههای کاشان آغاز خواهد شد، اما به تمام شورابههای کشور قابل توسعه است.
وی افزود: مدت قرارداد اولیه یک ساله است، اما برای رسیدن به یک واحد صنعتی نیاز به دو سال زمان است.
رخشا گفت: در این زمینه از فناوریای استفاده میکنیم که در دنیا خیلی استفاده نشده و این فناوری الکترولیز غشایی است؛ تکنولوژی جدیدی است که دستاورد واحد تحقیق و توسعه خود شرکت است.
وی ادامه داد: استحصال مواد معدنی از شورابهها مقرون به صرفهتر از لحاظ مصرف انرژی، کاهش پالایندگی و کاهش مواد زائد تولیدشده از روشهای معمول است.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان خاطرنشان کرد: منیزیوم استحصال شده در صنایع ساخت خودرو و ساخت قطعات هواپیما مورد استفاده است.
رخشا یادآور شد: ظرفیت یک شورابه بالغ بر ۵۰ میلیون تن در سال قابل استحصال است که عدد خیلی بزرگ است و برای ما در ظرف پایلوت روزی یک تن است.
وی یادآور شد: این استحصال میتواند صرفهجویی ارزی و ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دراپهای NFT چیست و چرا جذاب هستند؟ دراپهای NFT به عرضه محدود، ویژه و زماندار آثار دیجیتالی توسط هنرمندان گفته میشود. در این رویدادها، NFTهای خاص در قالب مجموعههایی با قوانین مشخص (مثل محدودیت تعداد یا زمان خرید) منتشر میشوند و خریداران میتوانند در مدتزمان معین برای خرید اقدام کنند. دراپها معمولاً به دلیل کمیاب […]
دادستانهای کرهجنوبی به جرم دستکاری در بازار سرمایه خواستار محکومیت جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ، به پنج سال زندان شدهاند. به گزارش تکناک، در جلسه دادگاه تجدیدنظر که روز دوشنبه برگزار شد، دادستانهای کرهجنوبی برای جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ الکترونیکس، درخواست حکم پنج سال زندان و پرداخت ۵۰۰ میلیون وون کرهای (معادل ۳۷۵ هزار […]
کلاهبرداران از اشتباهات کوچک تایپی برای فریب مردم به ارسال پول به کیف پولهای رمزارزی خود استفاده میکنند به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، یک تیم از محققان امنیت سایبری در دانشگاه استونی بروک راه جدیدی را برای کلاهبرداران کشف کردهاند تا از کاربران بیخبر رمزارزها سرقت کنند. آنها مقالهای را در سرور […]
گفته میشود گروه اوپو قصد دارد گوشیهای با فرمفکتور کوچکی را عرضه کند. انتظار میرود این دستگاهها در سال ۲۰۲۵ روانهی بازار شوند. تاکنون شیائومی تنها برند چینی فروشندهی گوشیهای پریمیوم کوچک محسوب میشد؛ اما بهتازگی ویوو هم وارد این حوزه شده و مدل X200 پرو مینی را معرفی کرده است. طبق اطلاعات فاششده، دو […]