نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
انویدیا با ارائه ابزارهای جدید هوش مصنوعی و شبیهسازی، به پیشرفت یادگیری رباتها و توسعه رباتهای انساننما سرعت بخشیده است. به گزارش تکناک، انویدیا با معرفی مجموعه ابزارهای هوش مصنوعی و شبیهسازی، پیشرفتی بزرگ در توسعه رباتها و رباتهای انساننما ایجاد کرده است. این ابزارها که در کنفرانس یادگیری ربات (CoRL) در مونیخ آلمان معرفی […]
انویدیا با ارائه ابزارهای جدید هوش مصنوعی و شبیهسازی، به پیشرفت یادگیری رباتها و توسعه رباتهای انساننما سرعت بخشیده است.
به گزارش تکناک، انویدیا با معرفی مجموعه ابزارهای هوش مصنوعی و شبیهسازی، پیشرفتی بزرگ در توسعه رباتها و رباتهای انساننما ایجاد کرده است. این ابزارها که در کنفرانس یادگیری ربات (CoRL) در مونیخ آلمان معرفی شدند، به توسعهدهندگان امکان میدهند تا با سرعت و دقت بیشتری رباتهای هوشمند را طراحی کنند و بهبود ببخشند. هدف اصلی این ابزارها تسریع روند تحقیق و توسعه در حوزه رباتیک هوشمند اعلام شده است.
ونچربیت مینویسد یکی از محصولات مهمی که انویدیا معرفی کرده، چهارچوب یادگیری ربات Isaac Lab است که پلتفرم کد منبعباز مبتنیبر Omniverse، پلتفرم پیشرو انویدیا برای توسعه اپلیکیشنهای OpenUSD است. این پلتفرم به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا سیاستهای ربات را در مقیاس بزرگ آموزش دهند و آن را برای انواع رباتها، ازجمله انساننماها و رباتهای چهارپا و رباتهای همکار به کار گیرند. Isaac Lab با یکپارچهسازی هوش مصنوعی و شبیهسازی، امکان مدیریت حرکات پیچیده و تعاملات گوناگون را برای رباتها فراهم میآورد.
پروژه GR00T از ابتکارات مهم انویدیا برای توسعه رباتهای انساننما است. این پروژه با هدف ایجاد کتابخانههای شتابدهنده و مدلهای پایه و مسیرهای دادهای، به توسعهدهندگان ابزارهایی ارائه میدهد تا رباتهای انساننمای پیچیدهتر و هوشمندتری بسازند. پروژه GR00T شش گردش کار جدید در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهد که برای پیادهسازی پیشرفتهترین قابلیتهای رباتهای انساننما مانند ساخت محیطهای سهبعدی مبتنیبر OpenUSD و هوش مصنوعی مولد طراحی شدهاند.
جیم فن، مدیر ارشد تحقیقات هوش مصنوعی تجسمیافته در انویدیا، میگوید که رباتهای انساننما موج بعدی هوش مصنوعی تجسمیافته هستند. وی میافزاید که تیمهای تحقیق و مهندسی انویدیا با همکاری اکوسیستم جهانی توسعهدهندگان، پروژه GR00T را توسعه دادهاند تا پیشرفت در جامعه توسعهدهندگان رباتهای انساننما سرعت گیرد.
توکنایزر Cosmos ابزار کد منبعبازی است که به توسعهدهندگان رباتیک اجازه میدهد تا تصاویر و ویدئوها را به توکنهای باکیفیت تبدیل کنند. این ابزار تا ۱۲ برابر سریعتر از توکنایزرهای کنونی عمل و کیفیت تصویری مناسب را حفظ میکند. این امر به توسعهدهندگان امکان میدهد تا دادههای تصویری و ویدئویی را با سرعت و کیفیت بیشتری پردازش و در مدلهای هوش مصنوعی استفاده کنند.
در مقابل، NeMo Curator نیز با مسیر پردازش ویدئو مجهز شده است که میتواند حجم وسیعی از دادههای ویدئویی را بهشکلی مقیاسپذیر پردازش کند. این ابزار بهگونهای طراحی شده است که با پردازش خودکار و هماهنگی بین GPUها، زمان پردازش را کاهش دهد و بر دقت و کارایی پردازش دادههای حجیم ویدئویی تأثیرگذار باشد. ابزار NeMo Curator از بیش از ۱۰۰ پتابایت داده پشتیبانی میکند و راهحلی کارآمد برای مدیریت و پردازش دادههای چندرسانهای در مقیاس بالا ارائه میدهد.
درحالحاضر، شرکتهای پیشرویی مانند 1X ،Agility Robotics ،Boston Dynamics و Xpeng Robotics چهارچوب Isaac Lab و توکنایزر Cosmos را به کار میگیرند. این شرکتها به دنبال توسعه رباتهایی با قابلیتهای پیچیدهتر هستند که بتوانند بهطور موثرتری با محیط و انسانها تعامل برقرار کنند. شرکت 1X نیز مجموعه دادههای 1X World Model Challenge خود را بهروزرسانی کرده است تا از توکنایزر Cosmos انویدیا استفاده کند.
به گفته اریک جانگ، معاون هوش مصنوعی در 1X Technologies، توکنایزر Cosmos انویدیا فشردهسازی زمانی و فضایی بسیار زیادی را برای دادههای ما فراهم میکند؛ درحالیکه همچنان کیفیت بصری را حفظ میکند. این ابزار به شرکتها امکان میدهد تا مدلهای هوش مصنوعی خود را با ویدئوهای طولانیمدت و بهصورت بهینه ازنظر محاسباتی آموزش دهند.
NeMo Curator قابلیتهای پیشرفتهای برای پردازش دادههای ویدئویی فراهم آورده است. این ابزار با استفاده از خطوط پردازشی مقیاسپذیر و هماهنگی خودکار، مشکلات مرتبط با پردازش ویدئوهای حجیم را برطرف میکند. همچنین، NeMo Curator امکان مقیاسبندی در سیستمهای چندگرهی و چند GPU را دارد و با مدیریت کارآمد بیش از ۱۰۰ پتابایت داده، باعث سادهترشدن توسعه هوش مصنوعی، کاهش هزینهها و تسریع زمان عرضه به بازار میشود.
نسخه ۱/۲ چهارچوب Isaac Lab و توکنایزر Cosmos اکنون بهصورت کد منبعباز در گیتهاب برای توسعهدهندگان در دسترس هستند. همچنین، ابزار NeMo Curator برای پردازش ویدئو تا پایان ماه جاری میلادی در دسترس قرار خواهد گرفت. گردش کارهای جدید پروژه GR00T نیز بهزودی برای شرکتهای رباتیک عرضه خواهند شد و به آنها در ساخت رباتهای انساننمای پیچیده کمک خواهند کرد.
ابزارهای جدید انویدیا بهطور بالقوه میتوانند تحولی بزرگ در توسعه و پیشرفت رباتهای هوشمند و انساننما ایجاد کنند. این ابزارها به توسعهدهندگان امکان میدهند که مدلهای پیچیدهتری از رباتها را در مدتزمان کوتاهتری توسعه دهند و بهسرعت به بازار عرضه کنند. انویدیا با همکاری شرکتهای بزرگ و اکوسیستم جهانی توسعهدهندگان، پروژه GR00T را برای تسهیل این پیشرفتها ایجاد کرده است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیاتک تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ را معرفی کرد؛ تراشهی جدید مدیاتک که گوشیهای میانرده را هدف قرار میدهد، تفاوت چندانی با دیمنسیتی ۸۳۰۰ ندارد. طبق گزارشها، احتمال دارد گوشیهای آتی اوپو Reno13 و Reno13 Pro و اوپو Pad 3 به تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ مجهز شوند. تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ براساس فرایند تولید ۴ نانومتری ساخته شده است. […]
انویدیا در حال آمادهسازی کارت گرافیک GeForce RTX 5090D برای بازار چین است. تصاویر جعبه این محصول نیز به بیرون درز کرده است. به گزارش تکناک، اطلاعات جدید نشان میدهد که پردازنده گرافیکی GeForce RTX 5090D انویدیا بهزودی برای بازار چین عرضه خواهد شد. افشای اخیر جزئیات برندینگ این مدل از سری پردازندههای گرافیکی انویدیا، […]
سرویس علم و فناوری ایسنا در اولین دوشنبه آذر ماه میزبان اخبار گوناگونی بوده است که نگاهی به خلاصهای از آنها خواهیم انداخت. به گزارش ایسنا، در روز دوشنبه، ۵ آذرماه ۱۴۰۳ شاهد اخبار گوناگونی از فضا، علم، فناوری و دانشبنیانها بودهایم که قصد داریم در ادامه نگاهی به خلاصهای از این اخبار بیندازیم. برای مطالعه […]
نتایج بررسی دوربین گوشی آیفون ۱۶ پایه در بنچمارک DXOMARK منتشر شده و این گوشی در رتبهی ۲۰ قرار گرفته است. پیشاز این، آیفون ۱۶ پرو مکس در همین آزمون موفق شد تا رتبهی کلی چهار و رتبهی اول ضبط ویدئو را به خود اختصاص دهد. DXOMARK میگوید که هرچند دوربین آیفون ۱۶ معمولی ازنظر […]