نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آئودی در چین برند جدیدی را بدون استفاده از لوگوی چهار حلقه معروف خود راه اندازی کرده است. این برند جدید که ظاهراً برای خودروهای برقی طراحی شده است، از پلتفرم و قطعات تولید چین استفاده خواهد کرد. به گزارش تکناک، دلیل این تصمیم، تمایز این خودروهای برقی از محصولات آئودی با برند اصلی و […]
آئودی در چین برند جدیدی را بدون استفاده از لوگوی چهار حلقه معروف خود راه اندازی کرده است. این برند جدید که ظاهراً برای خودروهای برقی طراحی شده است، از پلتفرم و قطعات تولید چین استفاده خواهد کرد.
به گزارش تکناک، دلیل این تصمیم، تمایز این خودروهای برقی از محصولات آئودی با برند اصلی و همچنین تمرکز بر بازار چین و استفاده از منابع محلی عنوان شده است. با این حال، آئودی تاکید کرده است که این خودروهای جدید نیز دارای DNA آئودی خواهند بود.
روز گذشته در شانگهای، آئودی لوگوی جدید “AUDI” را که تنها شامل نام این برند با حروف بزرگ است، در جلوی خودروی مفهومی الکتریکی E Sportback به نمایش گذاشت؛ مدلی که بهطور قابل توجهی برندسازی مرسوم “E-Tron” را نیز حذف کرده است.
ورج مینویسد که این اقدام آئودی بخشی از استراتژی جدید آن برای جذب مشتریان نسل جوان و آشنا با فناوری در چین است. مدیرعامل آئودی، گرنوت دولنر، در بیانیهای مطبوعاتی عنوان کرد که هدف آئودی از این تغییرات، جلب نظر مصرفکنندگانی است که انتظار “ارتباطات پیشرفته و فناوری رانندگی خودکار” دارند.
این تصمیم در پی گزارشی از رویترز در ماه اوت منتشر شد که اشاره داشت آئودی با فروش کمتر از ۱۰۰۰۰ خودرو در نیمه اول سال ۲۰۲۴، قصد دارد به برندسازی جدیدی در چین روی آورد.
آئودی اعلام کرده است که مدل AUDI E Concept نمایانگر پیشنمایشی از سه مدل جدید میانرده و فولسایز خواهد بود که قرار است از اواسط سال ۲۰۲۵ به بازار عرضه شوند. این شرکت برای توسعه این پروژه، شراکتی را با شرکت خودروسازی دولتی SAIC چین آغاز کرده و فرمین سونیر، مدیر سابق مدلهای الکتریکی آئودی، بهعنوان مدیرعامل تیم جدید منصوب شده است.
از رهگذر این همکاری، پلتفرم دیجیتالی پیشرفتهای با معماری ۸۰۰ ولتی طراحی و توسعه داده شده که زیربنای مدل مفهومی E را تشکیل میدهد.
فرمین سونیر، که ۲۵ سال سابقه همکاری با شرکت مادر آئودی یعنی فولکسواگن را در کارنامه دارد، عنوان کرد که این شراکت با هدف “همکاری مشترک در حوزههای توسعه، خرید، تولید و فروش” تنظیم شده است.
این تغییرات در حالی رخ میدهد که فولکسواگن، شرکت مادر آئودی، در بازار چین با چالشهایی جدی روبروست. خودروسازان چینی مانند BYD با عرضه خودروهایی ارزانتر و با فناوریهای پیشرفتهتر توانستهاند مصرفکنندگان چینی را به خود جذب کنند.
علاوه بر این، گروههای حقوق بشری انتقادهایی را علیه فولکسواگن مطرح کردهاند و ادعا دارند که ممکن است زنجیره تأمین این شرکت با کار اجباری مسلمانان اویغور در منطقه سینکیانگ چین مرتبط باشد.
این اقدامات آئودی نشاندهنده تغییرات مهمی در رویکرد این شرکت برای بازار چین و تلاشی برای جلب رضایت مصرفکنندگان آگاه به فناوری در این کشور است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وبینار تخصصی مسکن استطاعتپذیر به همت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی روز دوشنبه، ۱۲ آذر ماه جاری برگزار میشود. به گزارش ایسنا، «شناخت تجارب داخلی و جهانی درباره مسکن استطاعتپذیر»، «ارزیابی اجتماعی، اقتصادی و فنی – مهندسی مسکن استطاعتپذیر» و «ارائه راهکارهای کوتاه و بلندمدت برای بهبود استطاعتپذیری» از جمله سرفصلهای این وبینار علمی محسوب میشوند. […]
در جهانی که در زبالههای پلاستیکی غرق شده است، دانشمندان به چیزی دست یافتهاند که زمانی غیرممکن به نظر میرسید. آنها پلاستیکی ساختهاند که به اندازه مواد معمولی قوی است اما به طور کامل در آب دریا حل میشود. به گزارش ایسنا، این ماده انقلابی که توسط محققان مرکز RIKEN برای علوم مواد اضطراری(CEMS) ساخته […]
دانشجویان، طلاب، فناوران و دانشمندان جوان سراسر کشور میتوانند از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک ماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir ضمن مطالعه شیوهنامه، اقدام به ثبتنام و بارگذاری مدارک خود کنند. به گزارش ایسنا، بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ علمی کشور […]
با نزدیکشدن به اواخر سال ۲۰۲۴، تغییراتی در سهم بازار برخی برندهای گوشی هوشمند در بازار آمریکا ایجاد شده است. اپل که در این کشور با اختلاف زیاد همچنان جایگاه نخست را در اختیار دارد، از سهم ۵۲ درصدی در سهماههی دوم سال جاری میلادی به سهم ۵۳ درصدی دست یافت. براساس دادههای کانترپوینت، لنوو […]