نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، در این تصویر تازه از ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، هنر، علم و فضا گرد هم آمدهاند تا حرکت ستارهها را ثبت کنند. دونالد پتی (Donald Pettit) در این عکس مهارتهای بالای عکاسی نجومی خود را به نمایش گذاشته است. این تصویر با نوردهی بالا حرکت دایرهای ستارهها را […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، در این تصویر تازه از ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، هنر، علم و فضا گرد هم آمدهاند تا حرکت ستارهها را ثبت کنند. دونالد پتی (Donald Pettit) در این عکس مهارتهای بالای عکاسی نجومی خود را به نمایش گذاشته است. این تصویر با نوردهی بالا حرکت دایرهای ستارهها را بر فراز زمین نشان میدهد.
جزئیات زیادی در این تصویر وجود دارد. نوارهای نور روی زمین از شهرها هستند. نور شفق قطبی به رنگ سبز بالای زمین میدرخشد. لکههای نور روی برخی از نقاط زمین، رعد و برق هستند. بخشی از ایستگاه فضایی را نیز میتوانیم در بالای عکس ببینیم.
پتی این عکس را در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده است. او گفته که پیش از این نتوانسته بود عکسی به این خوبی بگیرد؛ عدسیهای تازه ایستگاه فضایی با سرعت و میدان دید بالای خود تصاویری را ثبت میکنند که پیش از این ممکن نبود.
پتی دوربین خود را برای یک زمانبندی ۳۰ دقیقهای در مدار شبانه تنظیم کرده بود. خورشید در سمت چپ غروب کرده و در سمت راست درحال طلوع است. ISS هر روز و در حین حرکت مداری خود بالای زمین، ۱۶ طلوع و غروب را میبیند.
پتی جزئیات فنی این تصویر را نیز برای علاقمندان به عکاسی نوشته است. او از یک دوربین نیکون Z9 با یک لنز Arri/Zeiss استفاده کرده است. او جزئیاتی مانند رنگ و کنتراست و سطوح را در نرمافزار فتوشاپ تنظیم و چند لک را از آن حذف کرده است.
پتی از یک لپتاپ قدیمی هشتساله برای پردازش این تصویر استفاده کرد. او در توییت خود نوشته که نمیتوانسته نویزهای تصویر را با استفاده از روش «تفریق قاب سیاه» (dark frame subtraction) حذف کند. این روش برای حذف نویزهای تصاویر نجومی با نوردهی بالا کاربرد دارد، اما کامپیوتر ISS برای انجام آن به ۳۰ ساعت زمان نیاز داشت. همچنین پس از این فرایند، او باید دوباره شفقهای قطبی را پردازش کند.
به همین علت، پتی وعده داده است که نسخهای بهتر را بعد از بازگشت به زمین منتشر خواهد کرد.
دونابد پتی از اوایل پاییز ساکن ISS است و مأموریت او شش ماه به طول خواهد انجامید. او پیش از این نیز به فضا سفر کرده بود و بهخاطر تصاویر نجومی خود از فضا مشهور است. او در سال ۲۰۱۲ نیز یک تصویر مشابه از حرکت ستارهها از ایستگاه فضایی گرفته بود که در پایین میبینید.
تصویری که پتی در سال ۲۰۱۲ از ISS ثبت کرده بود.
تصویر جدیدتر او تنها شروع تجربه تصویرهای با نوردهی بالای او با ابزارهای جدیدش است. او به طرفداران گفته که منتظر عکسهای جدیدتر باشند.
۲۲۷۲۲۷
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش KoreaHerald، سامسونگ، غول فناوری کرهجنوبی، در تلاش است تا با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی شرکتهای مطرح، تجربهی استفاده از گوشیهای هوشمند خود را ارتقا دهد. در همین زمینه، شایعاتی مبنیبر همکاری این شرکت با OpenAI، خالق مدل زبانی قدرتمند ChatGPT، به گوش میرسد. درحالحاضر، سامسونگ از مدلهای زبانی بزرگ (LLM) خود […]
در جدیدترین پتنت ثبتشده AMD، روشی نوآورانه به نام Chip Stacking برای قراردادن تراشهها روی هم معرفی شده است که استفاده از فضای تراشه را افزایش چشمگیری میدهد. به گزارش تکناک، AMD در جدیدترین پتنت خود، از روشی منحصربهفرد برای Chip Stacking (انباشتن تراشهها) پرده برداشت. این روش میتواند استفاده از قالبها را افزایش درخورتوجه و […]
OpenAI، شرکت توسعهدهندهی ChatGPT، با معرفی ابزار جدیدی به نام NLWeb (وب طبیعی زبان)، قدم بزرگی در جهت رقابت با گوگل در عرصهی موتورهای جستجو برداشته است. این ابزار نوآورانه، قابلیتهای جستجوی پیشرفتهی ChatGPT را به وبسایتهای مختلف اضافه کرده و به کاربران امکان میدهد تا به جای جستجوی کلمات کلیدی، پرسشهای خود را به […]
ابزار طیفسنجی انرژی تاریک تاکنون دادههایی را درباره نحوه تجمع حدود شش میلیون کهکشان در طول ۱۱ میلیارد سال گذشته جمعآوری کرده است. اسحاق بواسحاقی و همکارانش این دادهها را با نتایج چندین بررسی بزرگ دیگر ازجمله نقشهبرداری از تابشهای ریزموج زمینه کیهانی و ابرنواخترها ترکیب کردند. آنها سپس دادهها را با پیشبینیهای نظریهای در زمینه […]