نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت چینی ایکسپنگ(XPENG) از ربات انساننمای خود موسوم به آیرن(Iron) که با ۶۰ مفصل برای تقلید حرکات انسان ساخته شده است، رونمایی کرد. به گزارش ایسنا، یک شرکت سازنده خودروهای الکتریکی در چین با رونمایی از اولین ربات انساننمای خود به نظر میرسد راه شرکت آمریکایی تسلا را در پیش گرفته است. شرکت ایکسپنگ(Xpeng) در […]
شرکت چینی ایکسپنگ(XPENG) از ربات انساننمای خود موسوم به آیرن(Iron) که با ۶۰ مفصل برای تقلید حرکات انسان ساخته شده است، رونمایی کرد.
به گزارش ایسنا، یک شرکت سازنده خودروهای الکتریکی در چین با رونمایی از اولین ربات انساننمای خود به نظر میرسد راه شرکت آمریکایی تسلا را در پیش گرفته است.
شرکت ایکسپنگ(Xpeng) در رویداد جدید خود از اولین ربات انساننمای خود به نام آیرن(Iron) رونمایی کرد که جهشی بزرگ در حوزه رباتیک است.
این ربات بیش از ۶۰ مفصل و ۲۰۰ درجه آزادی حرکتی دارد و از فناوری مشترک با وسایل نقلیه الکتریکی استفاده میکند.
ایکسپنگ میگوید «آیرن» در حال حاضر در خطوط تولید خودروی این شرکت فعال است و به مونتاژ خودروی برقی+P7 این شرکت کمک میکند.
ربات همهکاره
شرکت ایکسپنگ که به ساخت خودروهای برقی شهره است، رویداد «روز هوش مصنوعی ۲۰۲۴» خود را برگزار کرد و نوآوریهای پیشرفته هوش مصنوعی خود را به نمایش گذاشت که یکی از برجستهترین آنها ربات انساننمای «آیرن» بود.
آیرن با قد ۱۷۳ سانتیمتر و ۷۰ کیلوگرم وزن در حال حاضر عملیاتی شده است و در خطوط تولید این شرکت کار میکند. این ربات وظیفه مونتاژ خودروی الکتریکی +P7 را بر عهده دارد.
اگرچه جزئیات کمی درباره آن در دسترس است، اما تراشه Turing AI با طراحی ویژه ایکسپنگ به عنوان قلب نیروبخش این ربات معرفی شده است.
آیرن با بیش از ۶۰ مفصل و ۲۰۰ درجه انعطافپذیری و آزادی حرکت میتواند به دقت قسمتهای ظریف را کنترل کند و فعالیتهای پیچیدهای مانند راه رفتن را به خوبی انجام دهد.
بخش کلیدی هوش آیرن، تراشه هوش مصنوعی تورینگ(Turing) است که دارای یک پردازنده ۴۰ هستهای است و برای مشاغلی مانند رباتها، خودروها و حتی خودروهای پرنده در نظر گرفته شده است.
به گفته این شرکت، تراشه تورینگ میتواند مدلهای هوش مصنوعی را با ۳۰ میلیارد پارامتر پردازش کند و بیش از ۲۷۰۰ تأیید عملکرد را در ۴۰ روز به پایان برساند که سه برابر معیارهای رایج این صنعت برای بهرهوری است. به همین دلیل، آیرن قادر به تفکر و تطبیق با وظایف مختلف است و انعطافپذیری و تصمیمگیری شبیه به انسان را فراهم میکند.
توسعه آیرن
اهداف ایکسپنگ بسیار فراتر از استفاده از آیرن در خط تولید خودروهای برقی است. این شرکت میگوید آیرن میتواند به عنوان یک دستیار شخصی برای وظایفی مانند مدیریت و خدمات مشتری در موسسات مختلف، دفاتر و حتی منازل مسکونی مورد استفاده قرار گیرد.
به نظر میرسد شرکت ایکسپنگ در مسیر شرکت تسلا گام برمیدارد، چرا که تسلا نیز در کنار ساخت و توسعه خودروهای برقی به دنبال توسعه ربات انساننمای خود موسوم به اپتیموس(Optimus) است.
شرکت ایکسپنگ علاوه بر آیرن، از سامانه ابر الکتریکی خود موسوم به کونپنگ(Kunpeng) رونمایی کرد که یک موتور پیشرفته خودروهای برقی است که تبدیل انرژی را به حداکثر میرساند تا کارایی و برد خودروهای الکتریکی را افزایش دهد.
به گفته این شرکت، این سامانه پیشرفته شامل یک توسعهدهنده برد فوقالعاده بیصدا با سطوح نویز کمتر از یک دسیبل و بهینهسازی قدرت مبتنی بر هوش مصنوعی است که انتقال روان بین حالتهای رانندگی الکتریکی و حالتهای رانندگی طولانیمدت را ممکن میسازد.
کونپنگ با قابلیت شارژ سریع، شارژ باتری را تنها در ۱۲ دقیقه به ۸۰ درصد میرساند.
همچنین ایستگاه شارژ فوق سریع ایکسپنگ با خنک کننده مایع S5 مجهز به یک سامانه پایش سلامت باتری مبتنی بر هوش مصنوعی است که به طور فعال بر هر باتری نظارت میکند، سلامت آن را بهبود میبخشد و طول عمر آن را تا ۳۰ درصد افزایش میدهد.
ایکسپنگ همچنین در حال ورود به حوزه توسعه خودروهای پرنده است و مدلهای هیبریدی آن برای عرضه در سال ۲۰۲۶ برنامهریزی شدهاند.
شرکت ایکسپنگ با تمرکز شدید بر هوش مصنوعی، رباتیک و فناوریهای خودران، خود را به عنوان یک رهبر جهانی در این فناوریها معرفی میکند. این شرکت قصد دارد محصولات خود را تا سال آینده به ۶۰ کشور گسترش دهد و در صنایع فراتر از خودروهای الکتریکی به سرعت پیشرفت کند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ابزار طیفسنجی انرژی تاریک تاکنون دادههایی را درباره نحوه تجمع حدود شش میلیون کهکشان در طول ۱۱ میلیارد سال گذشته جمعآوری کرده است. اسحاق بواسحاقی و همکارانش این دادهها را با نتایج چندین بررسی بزرگ دیگر ازجمله نقشهبرداری از تابشهای ریزموج زمینه کیهانی و ابرنواخترها ترکیب کردند. آنها سپس دادهها را با پیشبینیهای نظریهای در زمینه […]
مایکروسافت اج نسخه ۱۳۲ در کانال بتا منتشر شده است. این نسخه به کاربران اجازه میدهد تا محصولات مدنظر خود را دنبال کنند و از کاهش قیمتشان باخبر شوند. به گزارش تکناک، مایکروسافت ۱۳۲ مرورگر مایکروسافت اج را برای کاربران کانال بتا منتشر کرد. این بهروزرسانی جدید علاوهبر رفع اشکالات گزارششده در نسخههای پیشین، ویژگیهای جدیدی […]
هکرها در اقدامی گسترده، به پلتفرم آموزشی آنلاین اندرو تیت، اینفلوئنسر جنجالی و متهم به قاچاق انسان، نفوذ کردهاند. در این حمله سایبری، دادههای بیش از ۸۰۰ هزار کاربر این پلتفرم، از جمله آدرس ایمیل حدود ۳۲۵ هزار نفر، به سرقت رفته است. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، اندرو تیت، با ایجاد […]
در دنیای فناوری، حرکتهای استراتژیک مدیران ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهتازگی خبرهایی دربارهی تماس مدیرعامل تیکتاک، یعنی شو زی چو، با ایلان ماسک منتشر شده است. بنابر گزارش رویترز، مدیرعامل تیکتاک در دوران تغییرات پستهای مدیریتی در دولت دونالد ترامپ، با ایلان ماسک دربارهی سیاستهای فناوری و مسائل مشابه آن مشورت کرده […]