نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی گفت: این مؤسسه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است. به گزارش ایسنا، جواد درویش امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم که در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در محل آسماننمای گنبد […]
رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی گفت: این مؤسسه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است.
به گزارش ایسنا، جواد درویش امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم که در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در محل آسماننمای گنبد مینا برگزار شد، گفت: ترویج علم مزایایی دارد که باید تقویت شود و معایبی نیز دارد که باید مرتفع شوند.
وی ادامه داد: در کشور فیلسوفان علم هستند که برخی از آنها طرفدار ترویج علم و برخی دیگر طرفدار آن نیستند و منظور آنها از علم، علوم طبیعی و تجربی، فیزیک و نوروساینس است؛ ولی درباره علوم انسانی، حق مطلب را ادا نمیکنند.
درویش با اشاره به اهمیت علوم انسانی، خاطرنشان کرد: در آمریکا سند ملی کمی تدوین شده، ولی یکی از اسناد ملی که تدوین کردهاند، در خصوص علوم انسانی است و در آن بر آموزش علوم انسانی به سه دسته شهروندان، سیاستمداران و کارمندان تاکید شده است.
رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی، ادامه داد: از آنجایی که علوم به سرعت در حال توسعه و پیشرفت هستند، در این سند تاکید شده است که شهروندان باید نسبت به تاریخ و فرهنگ اشراف داشته باشند، چرا که قدرت سیاسی به مردم اهاله شده است.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی این مؤسسه از علوم انسانی، یادآور شد: این مؤسسه به طور غیر مستقیم وارد ترویج علم در حوزه علوم انسانی شده است و از محققان و پژوهشگران این حوزه حمایت میکند.
درویش اظهار کرد: این مؤسسه در قالب اعطای بورس اقدام به حمایت محققان کرده، ضمن آنکه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است.
وی، حمایت این مؤسسه را در رشتههایی چون فلسفه، روانشناسی، مدیریت، مطالعات هنر، الهیات، زبانشناسی، علوم تربیتی و علوم ارتباطات و غیره دانست.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان تخمین میزنند که انتقال یک پوند ماده به ماه و برگشت آن نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه به دنبال داشته باشد. اکنون ناسا به دنبال راهحلهایی است که به فضانوردان در آینده کمک میکند تا به طور موثرتری از موادی که با خود به فضا میبرند، چندبار دیگر استفاده کنند. ناسا با استفاده […]
بنابر گزارش بلومبرگ، آمازون سرمایهگذاری خود در شرکت توسعهدهنده هوش مصنوعی آنتروپیک را به ۸ میلیارد دلار افزایش داد. این خبر در حالی منتشر میشود که در چند ماه اخیر، همکاری استراتژیک این دو شرکت در حوزه خدمات مبتنیبر هوش مصنوعی بسیار تقویت شده است. آمازون که از سال گذشته با سرمایهگذاری ۴ میلیارد دلاری […]
ضبط صفحه نمایش یکی از قابلیتهای بسیار کاربردی گوشیهای هوشمند است که به شما امکان میدهد لحظات خاصی را ثبت کنید یا آموزشهای تصویری مفیدی بسازید. به گزارش تکناک، چه بخواهید موفقیتهای خود را در بازیها ثبت کنید یا نحوه استفاده از یک اپلیکیشن را به دیگران آموزش دهید، قابلیت ضبط صفحه نمایش به شما […]
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]