نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عینک ایرکپس(AirCaps) با استفاده از هوش مصنوعی قادر است صحبت اطرافیان را در لحظه برای فرد ناشنوا زیرنویس کند. به گزارش ایسنا، محیطهای پر سر و صدا برای افراد ناشنوا چالشهایی را ایجاد میکنند، به ویژه زمانی که آنها تلاش میکنند تشخیص دهند که یک فرد خاص در چنین محیطی چه میگوید. به نقل از […]
عینک ایرکپس(AirCaps) با استفاده از هوش مصنوعی قادر است صحبت اطرافیان را در لحظه برای فرد ناشنوا زیرنویس کند.
به گزارش ایسنا، محیطهای پر سر و صدا برای افراد ناشنوا چالشهایی را ایجاد میکنند، به ویژه زمانی که آنها تلاش میکنند تشخیص دهند که یک فرد خاص در چنین محیطی چه میگوید.
به نقل از نیواطلس، عینک ایرکپس(AirCaps) برای کمک به این افراد طراحی شده است.
این عینک توسط یک دانشجوی علوم رایانه در دانشگاه کُرنل به نام نیربای نارانگ(Nirbhay Narang) اختراع شده که اکنون در حال تجاریسازی این فناوری از طریق شرکتی است که به همین نام (AirCaps) تاسیس کرده است.
این عینک شبیه به عینکهای سنتی با قابی ضخیم، از طریق بلوتوث به یک برنامه در گوشی همراه کاربر متصل میشود. گفتنی است که این عینک فعلا با گوشیهای آیفون کار میکند و نسخه اندروید برنامه آن در دست توسعه است.
نحوه کار این عینک بدین صورت است که وقتی میکروفن تلفن همراه کاربر، صدای یک فرد انتخاب شده را که در نزدیکی کاربر قرار دارد، دریافت میکند، یک الگوریتم تبدیل گفتار به متن مبتنی بر هوش مصنوعی، کلمات گفتاری وی را به متن تبدیل میکند که خیلی سریع به صورت زیرنویس در شیشه عینک به نمایش درمیآید.
متنهای زیرنویس شده درون لنز عدسی عینک نمایش داده میشوند، جایی که کاربر میتواند آن را به راحتی بخواند. ضمن اینکه نسخهای از این متن به عنوان پشتیبان بر روی صفحه نمایش گوشی همراه نیز نمایش داده میشود.
به گفته این شرکت، این برنامه در حال حاضر زبانهایی مانند انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی، چینی، آلمانی و پرتغالی را میشناسد. همچنین عبارات خاص، عامیانه یا سایر کلماتی که در حال حاضر در دایره واژگان این برنامه وجود ندارند، میتوانند به صورت دستی توسط کاربر اضافه شوند.
عینک ایرکپس در حال حاضر فقط برای خریداران آمریکایی از طریق وبسایت این شرکت در دسترس است. این عینک با قیمت اولیه ۶۹۹ دلار آمریکا عرضه میشود.
خریداران میتوانند یک اشتراک ماهانه ۴۹ دلاری را انتخاب کنند که به آنها امکان میدهد از سیستم تبدیل گفتار به متن به صورت آفلاین استفاده کنند یا میتوانند ساعتی دو دلار برای استفاده از آن از طریق یک سرور آنلاین در صورت نیاز پرداخت کنند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پژوهشگران هندی یک مفهوم جدید را برای ساخت دستگاهی ارائه دادهاند که با استفاده از پوست موز و نارگیل، انرژی پاک را از ضایعات مواد غذایی تولید میکند تا به تامین پایدار انرژی مورد نیاز جوامع بپردازد. به گزارش ایسنا، آیندهای را تصور کنید که در آن انرژی خانهها و جوامع فقط با زبالههای مواد […]
در این تکنیک تفاوت بین مدل بازآموزی شده (بدون داده موردنظر) و مدل اولیه را به حداقل میرسد و توزیع نموداری نزدیکی را از هر دو آنها دریافت میکند. فرض کنید کسی میخواهد دادهی شخصی او از مدل پاک شود. اگر روش حریم شخصی درست پیاده شده باشد، وقتی آن داده را از مدل حذف […]
یک ربات جدید نوازنده درام که ZRob نام دارد میتواند به نوازندگان انسانی کمک کند تا به قلههای جدیدی از خلاقیت برسند. به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه اسلو، ربات جدیدی ابداع کردهاند که میتواند ریتمهای جدیدی بسازد و سریعتر از انسانها درام بزند. این ربات جدید که ZRob نام دارد، میتواند برنامههای موسیقی جدید را […]
تنها چند هفته پس از عرضه رسمی اندروید ۱۵، گوگل اولین پیشنمایش اندروید ۱۶ را با ارائه ویژگیهای جدید برای توسعهدهندگان منتشر کرد. به گزارش تکناک، این پیشنمایش اولیه نشان میدهد که نسخه جدید این سیستمعامل در سال آینده، زودتر از معمول عرضه خواهد شد. همچنین این پیشنمایش نشاندهنده ویژگیهای متنوعی است، که یکی از […]