نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایسنا/مازندران رئیس پارک علم و فناوری مازندران، شاهکلید ارتقای استان شرکتهای مرتبط با فناوری روز دنیا دانست و گفت: صندوق پژوهش و فناوری به عنوان قلب تپنده این توسعه شناخته میشود و جایگاه ویژهای در توسعه استان دارد. کریم سلیمانی دوشنبه، ۲۱ آبان در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران […]
ایسنا/مازندران رئیس پارک علم و فناوری مازندران، شاهکلید ارتقای استان شرکتهای مرتبط با فناوری روز دنیا دانست و گفت: صندوق پژوهش و فناوری به عنوان قلب تپنده این توسعه شناخته میشود و جایگاه ویژهای در توسعه استان دارد.
کریم سلیمانی دوشنبه، ۲۱ آبان در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران که در سالن همایش بانک ملی برگزار شد، مازندران را استانی برخوردار از مواهب خدادادی دانست و اظهار کرد: جایگاه مازندران در سطح ملی شایسته استان نیست، به ویژه در حوزه اقتصاد، فناوری و مانند آن ظرفیت مغفولی در توسعه دارد.
وی تاکید کرد: زیستبوم فناوری مازندران به دست صندوق پژوهش و فناوری احیا خواهد شد و امروز نیز شاهد درخشش شرکتهای زیر نظر این صندوق در سطح بینالمللی هستیم.
سلیمانی ارتباط با همسایگان دریای خزر در سالیان اخیر مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: امروز با حمایت پارک علم و فناوری شرکتهای دانشبنیان ما قابلیت استقرار در کشورهای همسایه را دارند.
وی با تاکید براینکه چرخه فعالیت شرکتها باید همواره در حرکت باشد و با حمایت پارک علم و فناوری این امر محقق میشود، تصریح کرد: پارک برای نخستین بار معافیتهای مالیاتی را اجرایی کرد و این بسترسازی توسط پارک انجام شد.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری در بازه ۱۴ ساله قریب به ۳۵۰ شرکت فناور و دانشبنیان رجیستر شده را حمایت کرده است.
این مسئول افزود: استقرار مراکز رشد از گلوگاه تا رامسر در خط جلگهای مازندران نوید توسعه فعالیتهای فناور در استان را میدهد. صندوق پلتفرم جهش استان، برای شکوفایی در آینده است.
فریدون امینینوا عضو هیاتمدیره صندوق پژوهش و فناوری استان نیز اظهار کرد: تسهیلات صندوق افزایش یافت و تغییرات شگرف و بنیادین اتفاق افتاده است.
امینی نوا با بیان اینکه بعد از تلاشهای متعدد پای شرکتهای بزرگ به این صندوق باز شد و امروز تسهیلات و ضمانتنامههایی که اعطا میشود مزین به امضای بزرگترین شرکتهای استان است، افزود: به همین دلیل صندوق توان گفتگو یافتهاست باید تا پایان دوره هیات مدیره کنونی سرمایه صندوق افزایش یاید و این با پشتیبانی و همه اعضا محقق شد.
عضو هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری مازندران از تاسیس ساختمان جدید در فرحآباد در ۱۰ طبقه خبر داد و گفت: این مقوله باید انجام شود تا شان صندوق رعایت شود.
این مسئول تصریح کرد: فراگستری صندوق مساله مهم دیگری است که باعث جذب همکاری پارکهای علم و فناوری دیگر کشورها خواهد شد.
امینی نوا با اشاره به اینکه محدودیتها کم نبود و با دو تحریم بینالمللی و داخلی روبرو بودهایم، خاطرنشان کرد: باید دست در دست هم دهیم تا تحریم داخلی را شکست دهیم، امیدواریم در این مقوله بیش از تحریمهای بینالمللی موفقیت به دست بیاوریم.
مدیرعامل جدید صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران نیز در این مراسم گفت: اگر به دنبال رشد اقتصادی بالاتر هستیم راهی جز علم و فناوری نداریم.
حمید امیرنژاد بیان کرد: رشد اقتصادی در جهان منابع گوناگونی دارد که عدد بزرگی از ان به رشد بهرهوری وابسته است. اقتصاد دانشبنیان در تمام منابع رشد اثرگذار است و ضریب اثربخشی بالاتری دارد.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشورهای توسعه یافته به سمت فناوری حرکت کرده، نقش اقتصاد دانشبنیان در کشور ما ۲ تا ۳ درصد است، افزود: در حالی که در برنامه ششم این نقش ۲۵ درصد تعریف و در افق ۱۴۰۴ این عدد ۵۰ درصد تعریف شدهاست.
امیرنژاد یادآور شد: ما نتوانستیم موتور محرکه آن را روشن کنیم و در این زیستبوم عوامل متعددی نقش دارند. در اقتصاد دانشبنیان یک زنجیره داریم و اگر به دنبال توسعه هستیم زنجیره ما باید درست کار کند تا زیستبوم ما زنده بماند.
وی با بیان اینکه هرچه صندوق چابکتر و شفافتر عمل کند نقش ما در اقتصاد دانشبنیان نیز پررنگتر خواهد بود، افزود: نگاه ما به این صندوق باید تغییر کند، صندوق بانک نیست و راه توسعه استان است.
امیرنژاد خاطرنشان کرد: نیازمند رشد متوازن و متعادل ابعاد مختلف صندوق هستیم. افزون بر افزایش سرمایه، باید ساختار نیروی انسانی و فضای کالبدی ما نیز توسعه پیدا کند.
وی با تاکید براینکه از فناوریهای نوین در توسعه اهداف و پیشبرد آنها باید استفاده کنیم، یادآور شد: برای تغییر از یک کارگزار به یک راهبر دو رویکرد پسنگر و پیشنگر اهمیت دارد، باید از امکانات و ظرفیتهای هر دو رویکرد برای رشد اقتصادی و ثبات در صندوق بهره بگیریم.
سید جعفر هاشمی مدیرعامل اسبق صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران نیز با بیان این که در دنیا به عنوان کشور منابع محور شناخته میشویم، گفت: اقتصاد و عملکرد ما بر مبنای اثر نفت حرکت میکند.
وی اظهار کرد: تحریمها سبب شد بخشی از ورودی ما به عنوان کشوری منابعمحور کاهش یافت و ما به سوی علم، تکنولوژی و فناوری حرکت کردیم. باید توانایی جذب دانش جهانی و تبدیل آن به دانش بومی را داشته باشیم و از دل آن فناوری خارج کنیم.
در این مراسم از فعالیتها و زحمات سید جعفر هاشمی تکریم و حمید امیرنژاد بهعنوان مدیرعامل جدید معارفه شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در دنیای فناوری، حرکتهای استراتژیک مدیران ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهتازگی خبرهایی دربارهی تماس مدیرعامل تیکتاک، یعنی شو زی چو، با ایلان ماسک منتشر شده است. بنابر گزارش رویترز، مدیرعامل تیکتاک در دوران تغییرات پستهای مدیریتی در دولت دونالد ترامپ، با ایلان ماسک دربارهی سیاستهای فناوری و مسائل مشابه آن مشورت کرده […]
یکی از تحلیلگران سرشناس بازار رمزارزها به نام «علی مارتینز» پیشبینی کرده که توکن BNB میتواند بیش از ۱۶۰ درصد رشد کند. علاوهبراین،او دیدگاه خود را درباره بیت کوین، شیبا اینو و پولکادات به اشتراک گذاشته است. بهگزارش تکناک، مارتینز به ۸۵,۹۰۰ دنبالکنندهاش در شبکه اجتماعی X گفته که BNB، توکن بومی اکوسیستم BNB Chain، […]
در دنیای پرهیاهوی فناوری، گوگل همواره در حال آزمایش و توسعهی ایدههای جدید است. شایعات اخیر حاکی از آن است که این شرکت در حال کار روی یک لپتاپ جدید با سیستمعامل اندروید است و ممکن است به طور کامل توسعهی تبلت پیکسل را متوقف کند. این خبر، پرسشهای مهمی را در مورد آیندهی کروماواس […]
در دیدار و نشست مشترک رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری که به منظور تقویت تعاملات علمی و فناوری برگزار شد، طرفین بر لزوم بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای علمی و نخبگانی فرهنگستان علوم در راستای تقویت توانمندیهای فناوری و نوآوری کشور تأکید کردند. به گزارش ایسنا، به […]