راه‌اندازی دومین پالایشگاه گیاهان دارویی در اصفهان

مدیرعامل پالایشگاه گیاهان دارویی از تاسیس دومین پالایشگاه گیاهان دارویی در اصفهان خبر داد. به گزارش ایسنا، قاسم شاکری از برنامه‌ریزی برای توسعه بیشتر این صنعت خبر داد و افزود: راه‌اندازی دومین پالایشگاه در اصفهان در دستور کار است و پیش‌بینی می‌کنیم که با افزایش آگاهی عمومی از سبک زندگی سالم و گرایش به محصولات طبیعی، […]



مدیرعامل پالایشگاه گیاهان دارویی از تاسیس دومین پالایشگاه گیاهان دارویی در اصفهان خبر داد.

به گزارش ایسنا، قاسم شاکری از برنامه‌ریزی برای توسعه بیشتر این صنعت خبر داد و افزود: راه‌اندازی دومین پالایشگاه در اصفهان در دستور کار است و پیش‌بینی می‌کنیم که با افزایش آگاهی عمومی از سبک زندگی سالم و گرایش به محصولات طبیعی، تقاضا برای محصولاتمان درآینده به طور فزاینده‌ای افزایش یابد. 

شاکری با اشاره به استقرار دفاتر فروش و تحقیق و توسعه این پالایشگاه در کشور آلمان،  گفت: عمده بازار محصولات ما در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این حضور بین‌المللی ما، نتیجه برنامه‌ریزی استراتژیک و توسعه زیرساخت‌های صادراتی طی سال‌های گذشته است.

وی بازار هدف این پالایشگاه را صنایع کلیدی نظیر داروسازی، آرایشی بهداشتی، صنایع غذایی، نوشیدنی‌ها، سموم گیاهی و دخانیات دانست و ادامه داد: محصولات ما شامل گیاهان دارویی فرآوری‌شده، دمنوش‌های گیاهی، انواع عصاره‌ها، طعم‌دهنده‌های گیاهی، کنسانتره‌های میوه‌ای و همچنین طراحی و ساخت تجهیزات فرایندی برای پالایشگاه‌های گیاهان دارویی و صنایع نفت و گاز است و این تنوع محصولات ما را قادر می‌کند تا به نیازهای مختلف و پیچیده صنایع پاسخ دهیم و حضور خود را در بازارهای جهانی تقویت کنیم.

مدیر پالایشگاه گیاهان دارویی خاطر نشان کرد: ما با انتقال و بومی‌سازی دانش پیشرفته استاندارد سازی عصاره به کشور، اکنون قادر به ارائه محصولات با کیفیت و استانداردهای جهانی هستیم.  این پالایشگاه با استانداردسازی و استخراج مواد موثره گیاهی، راهکاری کلیدی برای افزایش سهم ایران در بازارهای جهانی دارویی، آرایشی-بهداشتی و غذایی ارائه می‌دهد. این پالایشگاه با تولید عصاره‌های خالص و استاندارد، نیاز صنایع جهانی به مواد اولیه باکیفیت را تأمین کرده و امکان حضور رقابتی و پایدار ایران در این بازارها را تقویت می‌کند.

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شاکری افزود: اکوسیستمwellness  (سلامتی) با گردش مالی ۴.۴ تریلیون دلار در سطح جهانی یکی از فرصت‌های کلیدی امروز است. تنها بخشی از این بازار شامل محصولات دارویی، آرایشی و بهداشتی گیاهی می‌شود؛ دیگر بخش‌ها شامل مکمل‌های گیاهی، روغن‌های گیاهی، صنعت عصاره‌گیری و اسانس‌گیری و حتی گردشگری سلامت است. ما با تمرکز بر بخش‌های بالادستی اکوسیستم wellness به این دلیل وارد شدیم که بتوانیم از فرصت‌های متعدد پایین‌دستی آن برای توسعه کسب‌وکارهای گروه هرمان بهره‌مند شویم و با این استراتژی به ایجاد زنجیره‌ای کامل از محصولات و خدمات ارزشمند دست یابیم.

انتهای پیام



Source link