تعیین میزان آبیاری اراضی و پایش آفات کشاورزی با سامانه‌ فضایی دانش‌بنیان‌ها

سامانه فضایی یکی از شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر پایش نقطه به نقطه اراضی کشاوری، برنامه آبیاری مزارع کشاورزی را به کشاورزان ارائه می‌دهد. فریاد مسعودی مدیر دیجیتال مارکتینگ این شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری کرمانشاه در گفت‌وگو با ایسنا،  محصول این شرکت را سامانه‌ای فضایی دانست که با ثبت اراضی کشاورزی […]



سامانه فضایی یکی از شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر پایش نقطه به نقطه اراضی کشاوری، برنامه آبیاری مزارع کشاورزی را به کشاورزان ارائه می‌دهد.

فریاد مسعودی مدیر دیجیتال مارکتینگ این شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری کرمانشاه در گفت‌وگو با ایسنا،  محصول این شرکت را سامانه‌ای فضایی دانست که با ثبت اراضی کشاورزی در آن هر دو تا ۵ روز یک بار وضعیت زمین را ارزیابی و گزارشی از آن به کشاورزان ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: با بهره برداری از قابلیت‌های این سامانه اعلام می‌کنیم که در کدام بخش از مزرعه، تنش آبی، در کدام ناحیه تنش کودی و یا آبی وجود دارد همچنین میزان نیاز آبی اراضی را نیز تعیین می‌کنیم.

مسعودی ارائه برنامه ریزی روزانه آبیاری را از دیگر خدمات این سامانه نام برد و یادآور شد: خدمات این سامانه تنش آفات و بیماری‌های اراضی کشاورزی را نیز برآورد می‌کند.

مدیر دیجیتال مارکتینگ این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه داده‌های مورد استفاده در این سامانه از طریق ماهواره سنتینل-۲ است، افزود: دقت این ماهواره ۱۰ متر و دسترسی به داده‌های آن رایگان است. ما بعد از دریافت داده‌ها، تجزیه و تحلیل‌ها را روی آن انجام می‌دهیم و بعد از پیاده سازی الگوریتم‌های هوش مصنوعی، پارامترهای مورد نیاز را از آن استخراج و در سامانه بارگذاری می‌کنیم.

وی اضافه کرد: کشاورزان می‌توانند به طور مرتب وضعیت مزرعه خود را از طریق این سامانه پیگیری کنند و از این طریق دیگر نیازی نیست هر روز به مزرعه خود سرکشی کنند بلکه می‌توانند از طریق گوشی در هر جا که هستند وضعیت اراضی خود را پایش کنند.

انتهای پیام



Source link