نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
طبق صفحهی کیکاستارتر این گجت عجیب، زِفیرو میتواند مجموعهای گسترده از صداها از سازهای بادی چوبی گرفته تا برنجی را شبیهسازی کند. این ابزار قابلحمل همراه با اپلیکیشن مخصوص خود برای سادهتر و ارزانتر و چندمنظورهتر کردن موسیقی دیجیتال طراحی شده است. Artinoise به گفتهی آرتینویز، قابلیتهای زِفیرو از مجموعهای از سنسورهای پیشرفته و ویژگیهای […]
طبق صفحهی کیکاستارتر این گجت عجیب، زِفیرو میتواند مجموعهای گسترده از صداها از سازهای بادی چوبی گرفته تا برنجی را شبیهسازی کند. این ابزار قابلحمل همراه با اپلیکیشن مخصوص خود برای سادهتر و ارزانتر و چندمنظورهتر کردن موسیقی دیجیتال طراحی شده است.
Artinoise
به گفتهی آرتینویز، قابلیتهای زِفیرو از مجموعهای از سنسورهای پیشرفته و ویژگیهای نرمافزاری نشئت میگیرد. با اتصال زِفیرو به دستگاه، این وسیله بهعنوان بریس کنترلر MIDI یا MIDI Breath Controller عمل میکند و به کاربران امکان میدهد تا صداهای دیجیتالی سنتزشده را با کنترل تنفس خود ایجاد کنند.
اپلیکیشن زفیرو حدود ۳۲ انتخاب شامل فلوت، ویولن، ترومپت و ساکسیفون در اختیار کاربران قرار میدهد. همگی این سازها را سنسورهای حساس لب و فشار هوا کنترل میکنند. با این ترکیب نوآورانه میتوان حجم و زیر و بمی صدا را با تنظیم شدت نفس تغییر داد.
زفیرو با اپلیکیشن رایگان Artinoise نیز سازگار است. ازطریق این اپلیکیشن کاربران میتوانند به امکانات بیشتری مانند تمرینات تنفسی، لایهبندی صدا، لوپِر (Looper) و حتی افکتهای نویز پسزمینه دسترسی داشته باشند.
کاربران میتوانند اجراهای خود را مستقیماً ازطریق اپلیکیشن Artinoise ضبط کنند و به اشتراک بگذارند. آرتینویز قصد دارد این اپلیکیشن را بهصورت منظم با امکانات جدیدی بهروز کند. یکی از این ویژگیها، امکان طراحی رابطهای کاربری شخصیسازیشده برای تخصیص دکمهها به نُتها و افکتهای مختلف است.
آرتینویز سعی کرده است تا زِفیرو برای آن دسته از کاربرانی نیز کاربردی باشد که محدودیتهای جسمی دارند. حساسیت دستگاه قابل تنظیم است تا به نفسهای سبکتر هم واکنش نشان دهد؛ بنابراین، افرادی با مشکلات تنفسی یا ظرفیت محدود ریه نیز میتوانند با آن کار کنند.
داویده مانچینی (Davide Mancini)، بنیانگذار و مدیر فناوری آرتینویز، با تأکید بر طبیعت فراگیر زِفیرو توضیح داد که این دستگاه فقط به حداقل تلاش تنفسی نیاز دارد و میتوان برای افراد خاص آن را تا حد بیشتری نیز کاهش داد. آرتینویز قصد دارد با عرضهی ابزاری نگهدارنده که روی سر کاربر قرار میگیرد و به دخالت با دست نیازی ندارد، به نوازندگان امکان کارکردن همزمان با زِفیرو و دیگر سازها مانند گیتار یا پیانو را اعطا کند.
آرتینویز کمپین کیکاستارتر برای زِفیرو راهاندازی کرده است. حامیان اولیه میتوانند این گجت را با تنها ۲۲ یورو (تقریباً ۲۳ دلار آمریکا) تهیه کنند. قیمت خردهفروشی زِفیرو ۴۲ یورو (۴۴ دلار آمریکا) خواهد بود.
مقالههای مرتبط:
فناوری پشت زِفیرو بهصورت متنباز در دسترس قرار خواهد گرفت و توسعهدهندگان میتوانند قابلیتهای سفارشی مدنظر را ایجاد کنند. برای مثال، میتوان ابزارهای هوشمند خانه را با تنفس کنترل کرد. انتظار میرود اولین نسخههای زِفیرو در اواخر ژانویه تا اوایل فوریه سال آتی میلادی به دست خریداران برسند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اپل در حال تغییر نحوه تعویض بلندگوهای مکبوک پرو است و این میتواند هزینههای تعمیر را کاهش دهد. طبق یادداشتی که توسط وبسایت Macrumors مشاهده شده، بلندگوها به عنوان قطعات مستقل در دسترس خواهند بود. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، به زودی امکان تعویض بلندگوها در مدلهای اخیر مکبوک پرو بدون نیاز […]
وبینار تخصصی مسکن استطاعتپذیر به همت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی روز دوشنبه، ۱۲ آذر ماه جاری برگزار میشود. به گزارش ایسنا، «شناخت تجارب داخلی و جهانی درباره مسکن استطاعتپذیر»، «ارزیابی اجتماعی، اقتصادی و فنی – مهندسی مسکن استطاعتپذیر» و «ارائه راهکارهای کوتاه و بلندمدت برای بهبود استطاعتپذیری» از جمله سرفصلهای این وبینار علمی محسوب میشوند. […]
در جهانی که در زبالههای پلاستیکی غرق شده است، دانشمندان به چیزی دست یافتهاند که زمانی غیرممکن به نظر میرسید. آنها پلاستیکی ساختهاند که به اندازه مواد معمولی قوی است اما به طور کامل در آب دریا حل میشود. به گزارش ایسنا، این ماده انقلابی که توسط محققان مرکز RIKEN برای علوم مواد اضطراری(CEMS) ساخته […]
دانشجویان، طلاب، فناوران و دانشمندان جوان سراسر کشور میتوانند از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک ماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir ضمن مطالعه شیوهنامه، اقدام به ثبتنام و بارگذاری مدارک خود کنند. به گزارش ایسنا، بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ علمی کشور […]