نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
چین از شاتل فضایی جدید خود که قابل استفاده مجدد است و میتواند بارها را بین زمین و ایستگاه فضایی تیانگونگ جابهجا کند، رونمایی کرد. به گزارش تکناک، ایستگاه تیانگونگ یک ایستگاه فضایی کوچک است که چین آن را در مدار زمین اداره میکند. ماژول اصلی این ایستگاه در سال ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد […]
چین از شاتل فضایی جدید خود که قابل استفاده مجدد است و میتواند بارها را بین زمین و ایستگاه فضایی تیانگونگ جابهجا کند، رونمایی کرد.
به گزارش تکناک، ایستگاه تیانگونگ یک ایستگاه فضایی کوچک است که چین آن را در مدار زمین اداره میکند. ماژول اصلی این ایستگاه در سال ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد و هماکنون یک پایگاه دائمی برای تیمی از فضانوردان است.
این ایستگاه سه ماژول دارد و قرار است در آینده به شش ماژول گسترش یابد. برای اینکه ایستگاه به درستی کار کند و فضانوردان بتوانند در آن زندگی کنند، به تأمین مداوم منابع نیاز دارد.
چین برای این کار و برای بازگرداندن آزمایشها و تجهیزات به زمین، شاتل فضایی جدیدی به نام Haolong طراحی کرده که قابل استفاده مجدد است. نمونه اولیه این شاتل در ویدیویی از تلویزیون مرکزی چین نشان داده شد.
در حال حاضر، چین از دو نوع فضاپیما برای پشتیبانی ایستگاه فضایی تیانگونگ استفاده میکند. یکی فضاپیمای باری تیانژو که قابل استفاده مجدد نیست و بعد از استفاده در جو زمین سوخته و به اقیانوس آرام میافتد و دیگری فضاپیمای شنجو که برای حمل فضانوردان و مقداری تجهیزات به ایستگاه فضایی به کار میرود.
اما فضاپیمای باری جدید Haolong، طراحی شده است تا از این روشها به صرفهتر باشد. این فضاپیما ۱۰ متر طول دارد و وزن آن کمتر از نصف فضاپیمای قبلی است، که همین موضوع باعث کاهش هزینهها و سازگاری بیشتر با محیط زیست میشود.
برنامه این است که فضاپیمای باری Haolong به ایستگاه فضایی تیانگونگ متصل شود و فضانوردان آن را تخلیه و بارگیری کنند، سپس بدون فضانورد به زمین بازگردد.
فانگ یوانپنگ، طراح اصلی شاتل فضایی Haolong، در ویدیوی رونمایی توضیح داد که این فضاپیما طراحی خاصی دارد.
شاتل Haolong بالهای بزرگی دارد و از نظر آیرودینامیکی بسیار بهینه است. بدنه آن گرد میباشد و بالهای دلتا که به سمت عقب متمایل شدهاند، ترکیبی از ویژگیهای فضاپیما و هواپیما را دارد.
این فضاپیما میتواند با راکت به مدار پرتاب شود و سپس مانند یک هواپیما روی باند فرودگاه فرود بیاید.
علاوه بر ماژولهای جدید برای ایستگاه فضایی، چین قصد دارد یک تلسکوپ فضایی جدید بسازد که به ایستگاه تیانگونگ متصل شود تا کارهای بیشتری انجام دهد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هکرها در اقدامی گسترده، به پلتفرم آموزشی آنلاین اندرو تیت، اینفلوئنسر جنجالی و متهم به قاچاق انسان، نفوذ کردهاند. در این حمله سایبری، دادههای بیش از ۸۰۰ هزار کاربر این پلتفرم، از جمله آدرس ایمیل حدود ۳۲۵ هزار نفر، به سرقت رفته است. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، اندرو تیت، با ایجاد […]
در دنیای فناوری، حرکتهای استراتژیک مدیران ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهتازگی خبرهایی دربارهی تماس مدیرعامل تیکتاک، یعنی شو زی چو، با ایلان ماسک منتشر شده است. بنابر گزارش رویترز، مدیرعامل تیکتاک در دوران تغییرات پستهای مدیریتی در دولت دونالد ترامپ، با ایلان ماسک دربارهی سیاستهای فناوری و مسائل مشابه آن مشورت کرده […]
یکی از تحلیلگران سرشناس بازار رمزارزها به نام «علی مارتینز» پیشبینی کرده که توکن BNB میتواند بیش از ۱۶۰ درصد رشد کند. علاوهبراین،او دیدگاه خود را درباره بیت کوین، شیبا اینو و پولکادات به اشتراک گذاشته است. بهگزارش تکناک، مارتینز به ۸۵,۹۰۰ دنبالکنندهاش در شبکه اجتماعی X گفته که BNB، توکن بومی اکوسیستم BNB Chain، […]
در دنیای پرهیاهوی فناوری، گوگل همواره در حال آزمایش و توسعهی ایدههای جدید است. شایعات اخیر حاکی از آن است که این شرکت در حال کار روی یک لپتاپ جدید با سیستمعامل اندروید است و ممکن است به طور کامل توسعهی تبلت پیکسل را متوقف کند. این خبر، پرسشهای مهمی را در مورد آیندهی کروماواس […]