نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مراسم افتتاح دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو با حضور نمایندگان کشورهای ایران، تایلند، هنگ کنگ، تایوان و مالزی در کوالالامپور برگزار شد. به گزارش ایسنا، مالزی بر اساس مقررات مربوط به اساسنامه برگزاری المپیاد به عنوان میزبان با دو تیم در این دوره شرکت کرده است. طرحهای انتخابی قابل ارائه در این دوره درباره چالشهای جهانی […]
مراسم افتتاح دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو با حضور نمایندگان کشورهای ایران، تایلند، هنگ کنگ، تایوان و مالزی در کوالالامپور برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مالزی بر اساس مقررات مربوط به اساسنامه برگزاری المپیاد به عنوان میزبان با دو تیم در این دوره شرکت کرده است.
طرحهای انتخابی قابل ارائه در این دوره درباره چالشهای جهانی در زمینه کاربردهای نانوفناوری در توسعه و تولید انرژیهای نو (جایگزین) شامل انرژی بادی، انرژی خورشیدی، انرژی هستهای، سوخت هیدروژنی، انرژی جزر و مد، انرژی زمین گرمایی و انرژی زیستتودهای است.
افشین رمضی، مدیر دبیرخانه دائمی المپیاد بینالمللی فناوری نانو و سرپرست تیم ایران گفت: دانشجویان نیما دهقان و حمیدرضا قربانی از دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه دو استاد راهنما، طرحهای خود را در زمینه انرژیهای نو در این المپیاد ارائه خواهند کرد.
رمضی افزود: نحوه برگزاری این المپیاد متفاوت است و به شکل انجام آزمون کتبی نیست، زیرا شرکتکنندگان طرحهای پژوهشی خود را به صورت سخنرانی ارائه میکنند.
وی همچنین توسعه تعاملات علمی و فناورانه با مجموعههای مرتبط در کشور مالزی را مهمترین هدف حاشیهای این رویداد اعلام کرد.
شرکتکنندگان به مدت دو روز فرصت دارند طرحهای تحقیقاتی خود را درباره چالشهای جهانی در دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو در مالزی ارائه کنند.معرفی برگزیدگان و اهداء جوایز روز دوشنبه ۲۸ آبان سال جاری در مراسم اختتامیه انجام خواهد شد.
کشور تایوان نیز برای میزبانی سومین دوره المپیاد جهانی فناوری نانو (۲۰۲۶) اعلام آمادگی کرده است.
به نقل از ستاد نانو، نخستین دوره این المپیاد در سال ۲۰۱۸ به میزبانی ایران با حضور تیمهای هشت کشور تایوان، مالزی، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ایتالیا، انگلیس و ایران در پارک فناوری پردیس برگزار شد.
دومین دوره هم پس از ۶ سال وقفه به علت همهگیری کرونا، امسال به میزبانی مالزی در حال برگزاری است.
المپیاد نانو به ابتکار و پیشنهاد ستاد فناوری نانوی ایران در مجامع بینالمللی از جمله مجمع آسیایی نانو برای نخستین بار در جهان مطرح و مورد استقبال واقع شد.
جمهوری اسلامی ایران ضمن تدوین قوانین این المپیاد، کمیته راهبری را با مدیریت تهران و پذیرش اعضایی از کشورهای روسیه، تایوان، کره جنوبی و اتحادیه اروپا و بعدها عمان تشکیل داد.
برهمین اساس دبیرخانه دائمی المپیاد بینالمللی فناوری نانو در تهران است و دبیرخانه اجرایی آن هر دو سال یک بار در کشور میزبان، تعیین و تشکیل میشود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی میتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکهایی ساختهاند که میتواند طول موجهای خاصی از نور را که عامل تشنج شناخته شده است، مسدود کند. به گزارش ایسنا، تخمین زده میشود که از هر ۴۰۰۰ نفر یک نفر به صرع حساس به نور مبتلا […]
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در فراخوانی از شرکتها و مراکز دانشبنیان و استارتآپی فعال در حوزه شناختی خواست محصولات و دستاورهای فناورانه خود را در پاویون شناختی این ستاد، در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تهران به نمایش بگذارند. به گزارش ایسنا، در سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی تحت […]
استیم دک تأثیر چشمگیری بر دنیای گیمینگ کامپیوتر گذاشت. این دستگاه قابل حمل که از کنسول نینتندو سوییچ الهام گرفته است، امکان اجرای بازیهای کامپیوتر را در هر مکانی فراهم کرد. موفقیت استیمدک زمینهساز ظهور انبوهی از کنسولهای دستی مبتنیبر ویندوز شد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را درمقایسهبا محصول ولو داشتند. اگرچه […]
ثبت نام قطعی بیست و ششمین دوره نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ماه آغاز میشود. به گزارش ایسنا، بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی، دارویی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی کشور (ایران هلث ۱۴۰۴) در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. به نقل از روابطعمومی منطقه بینالمللی نوآوری ایران، بر […]