نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پنتاگون از استقرار قابلیت نظارتی “Gremlin” برای رصد یوفوها در سال ۲۰۲۵ خبر داد. به گزارش تکناک، تنها دو روز پس از آنکه منابع آگاه آمریکایی اعلام کردند که پدیدههای ناشناخته غیرعادی (UAP)، که به عنوان یوفو شناخته میشوند، واقعی هستند و با انسانها تعامل دارند، پنتاگون از استقرار تماموقت قابلیتهای نظارتی جدید خود برای […]
پنتاگون از استقرار قابلیت نظارتی “Gremlin” برای رصد یوفوها در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
به گزارش تکناک، تنها دو روز پس از آنکه منابع آگاه آمریکایی اعلام کردند که پدیدههای ناشناخته غیرعادی (UAP)، که به عنوان یوفو شناخته میشوند، واقعی هستند و با انسانها تعامل دارند، پنتاگون از استقرار تماموقت قابلیتهای نظارتی جدید خود برای رصد یوفوها خبر داد.
پنتاگون در گزارش مالی سال ۲۰۲۴ خود اعلام کرد که این قابلیت، با نام “Gremlin”، در سهماهه اول سال مالی ۲۰۲۵ به منظور حمایت از تحلیل الگوهای زندگی، مستقر خواهد شد.
با وجود این، پنتاگون تأکید کرد که موجودات بیگانه وجود ندارند.
گزارش پنتاگون حوادث پدیدههای ناشناخته غیرعادی (UAP) را از اول می ۲۰۲۳ تا اول ژوئن ۲۰۲۴ پوشش میدهد.
در این مدت، دفتر شناسایی و ارزیابی تهدیدات هوایی (AARO) تعداد ۷۵۷ گزارش UAP دریافت کرده است. از این تعداد، ۴۸۵ گزارش مربوط به حوادثی است که در این دوره زمانی رخ دادهاند و ۲۷۲ گزارش باقیمانده مربوط به حوادث UAP در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ میباشد که تا آن زمان گزارش نشده بودند.
در این دوره، AARO حدود ۱۱۸ پرونده را حل کرده است، که همه آنها به اشیای معمولی مانند: بالنها، پرندگان و سیستمهای هوایی بدون سرنشین (UAS) نسبت داده شدهاند.
تا تاریخ ۳۱ می ۲۰۲۴، ۱۷۴ پرونده دیگر در حال بررسی نهایی هستند و به احتمال زیاد به اشیای عادی مانند: بالنها، پرندگان، UAS، ماهوارهها و هواپیماها نسبت داده خواهند شد.
بسیاری از پروندههای دیگر هنوز حل نشده باقی ماندهاند و AARO همچنان به جمعآوری و تحلیل آنها ادامه میدهد. اشاره به این موضوع ضروری میباشد که تاکنون AARO هیچ شواهدی از موجودات بیگانه، فعالیتها یا فناوریهای مربوطه کشف نکرده است.
در طول دوره گزارشدهی، هیچکدام از گزارشهایی که AARO دریافت کرده است، نشان ندادهاند که ناظران دچار مشکلات بهداشتی شدهاند.
همچنین گزارشهایی از خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده وجود دارد، که نگرانیهایی در مورد ایمنی پرواز و شواهدی از تعقیب یا سایهزدن هواپیماهای خود توسط پدیدههای ناشناخته هوایی (UAP)، مطرح کردهاند.
گزارش وزارت دفاع ایالات متحده اشاره میکند که تاکنون، AARO هیچ شواهدی پیدا نکرده است که این فعالیتها ناشی از تهدیدات دشمنان خارجی باشند.
دفتر شناسایی و ارزیابی تهدیدات هوایی (AARO) گزارش جزئیات جدیدی از تلاشهای خود برای بهبود تواناییها در شناسایی، پیگیری و شبیهسازی UAP ارائه میدهد، از جمله اطلاعات بیشتر در مورد معماری سنسور Gremlin که این دفتر سال گذشته برای اولین بار آن را معرفی کرده بود.
طبق گزارش، سیستم Gremlin یک شبکه از رادارهای 2D و 3D و تلسکوپهای بلندبرد الکترو-اپتیکال و مادون قرمز است، که توسط مؤسسه تحقیقات دانشگاه جورجیا تک توسعه یافته است.
رادار 2D برای اندازهگیری فاصله و جهت و رادار 3D برای اندازهگیری فاصله، جهت و ارتفاع اهداف طراحی شده است.
در گزارش آمده است که در یک آزمایش انجامشده در ماه مارس، سیستم Gremlin دادههایی را با موفقیت جمعآوری کرد و اکنون قرار است در یک «محل امنیتی ملی» برای جمعآوری الگوهای زندگی به مدت ۹۰ روز مستقر شود.
همچنین این گزارش اعلام میکند که AARO در حال توسعه یک طرح جدید علمی و فناوری است تا چالشهایی که در شناسایی و ردیابی UAP وجود دارد، از جمله کمبود دادههای حسگری با کیفیت بالا و خلاهای موجود در دانش علمی را شناسایی و حل کند.
سیستم Gremlin بخشی از تلاشها برای حفظ ایمنی فضای هوایی ایالات متحده میباشد و اولین سیستم نظارت بر UAP نیست که در این کشور مستقر شده است.
پروفسور آوی لوئب از دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۲۱ پروژهای به نام «پروژه گالیله» را راهاندازی کرد، که در حال توسعه یک شبکه از تلسکوپها و دوربینها برای نظارت دائمی بر آسمان است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ظاهراً واتساپ تصمیم گرفته تا «نشانگر تایپ کردن» را در این پیامرسان تغییر دهد. اگر دقت کرده باشید، نشانگر تایپ در پیامرسان واتساپ در بالای صفحه و در کنار اسم گروه یا فردی که با آن گفتوگو میکردید نشان داده میشد. Artem Russakovskii حالا تیم توسعهدهندهی واتساپ تصمیم گرفته تا نشانگر گفتوگو را با روشی […]
دروازه کوانتومی ساخت پژوهشگران ژاپنی میتواند برای افزایش وفاداری دروازههای کوانتومی سودمند باشد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز محاسبات کوانتومی ریکن»(RQC) و شرکت «توشیبا»(Toshiba) موفق به ساخت یک دروازه کوانتومی جدید شدند. این دروازه کوانتومی بر فناوری «کوپلر دو ترانسمون»(DTC) مبتنی است که از نظر تئوری میتواند وفاداری دروازههای کوانتومی را به طور قابل توجهی […]
آپدیت KB5046740 ویندوز ۱۱ با ۱۴ تغییر و رفع مشکلات مربوط به File Explorer و Clipboard و PowerShell منتشر شد. به گزارش تکناک، مایکروسافت بهروزرسانی پیشنمایش تجمعی ماه نوامبر ۲۰۲۴ را برای کاربران ویندوز ۱۱ نسخه 24H2 منتشر کرد. این آپدیت ویندوز ۱۱ که با کد KB5046740 شناخته میشود، بخشی از برنامه بهروزرسانیهای اختیاری و […]
بهگزارش رویترز، پس از آنکه کوبو، یکی از ناشران کتاب الکترونیکی شکایت خود از اپل را پس گرفت، اتحادیهی اروپا تحقیقات پیرامون قوانین اپ استور اپل در قبال اپلیکیشنهای کتاب الکترونیکی و صوتی را به پایان رساند. کوبو ادعا کرده بود که کمیسیون ۳۰ درصدی اجباری اپل بر خریدهای اپ استور، فعالیت سودآور آنها را […]