نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است. به گزارش ایسنا، در یک بررسی جدید، برخی از آثار واقعی شخصیتهای ادبی بزرگ شامل «ویلیام شکسپیر»(William Shakespeare)، «لرد بایرون»(Lord Byron)، «جفری چاوسر»(Geoffrey […]
یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است.
به گزارش ایسنا، در یک بررسی جدید، برخی از آثار واقعی شخصیتهای ادبی بزرگ شامل «ویلیام شکسپیر»(William Shakespeare)، «لرد بایرون»(Lord Byron)، «جفری چاوسر»(Geoffrey Chaucer) و «تیاس الیوت»(TS Eliot) با تقلیدهایی از سبک آنها که توسط ChatGPT ایجاد شده بود، مقایسه شد.
به نقل از دیلی میل، بیش از سه چهارم شرکتکنندگان این بررسی، اشعار هوش مصنوعی را به اشعار واقعی ترجیح دادند و به طور میانگین امتیاز بالاتری را برای آنها در نظر گرفتند.
اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی در آزمایشهای کور که شرکتکنندگان آنها نمیدانستند کدام یک از اشعار معتبر هستند، دارای ریتم بهتر و زیبایی بیشتر تشخیص داده شدند اما زمانی که از پیش به آنها گفته شد کدام یک از اشعار تولید هوش مصنوعی و کدام واقعی هستند، در مجموع اشعار هوش مصنوعی را بدتر دانستند.
همچنین، پژوهشگران بررسی کردند که آیا مردم میتوانند تفاوت بین اشعار واقعی و جعلی را تشخیص دهند یا خیر. نتایج این بررسی نشان داد که مردم نمیتوانند اشعار جعلی هوش مصنوعی را تشخیص دهند و در ۵۸.۵ درصد موارد به اشتباه فکر میکنند اشعار هوش مصنوعی واقعی هستند. این در حالی بود که اشعار واقعی انسان فقط در ۵۱.۷ درصد موارد به درستی شناسایی شدند.
دکتر «برایان پورتر»(Brian Porter) پژوهشگر «دانشگاه پیتسبرگ»(University of Pittsburgh) و از اعضای این گروه پژوهشی گفت: نتایج بررسی ما نشان میدهند که مردم نمیتوانند اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کنند و آنها را به اشعار سرودهشده توسط انسان ترجیح میدهند. در واقع، اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی بیشتر از اشعار سرودهشده توسط انسان به عنوان سرودههای انسان در نظر گرفته میشوند.
پورتر ادامه داد: از نظر ما، شرکتکنندگان به این دلیل اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را ترجیح دادند که بیشتر قابل درک بودند و درک آنها آسانتر بود. وقتی فقط یک بار وقت دارید چیزی را بخوانید، شعر سادهتری را ترجیح میدهید که بلافاصله بتوانید آن را درک کنید.
وی افزود: من فکر نمیکنم این لزوما بدان معنا باشد که ما به طور کلی اشعار رایانهای را به اشعار شکسپیر ترجیح میدهیم. مردم میخواهند شعرها توسط انسانی سروده شوند که بخواهد چیزی را به خواننده منتقل کند. به نظر میرسد ما در تشخیص این که کدام شعر توسط هوش مصنوعی و کدام شعر توسط انسان سروده شده است، بسیار غیر قابل اعتماد هستیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش رویترز، شرکت هواوی با وجود تحریمهای ایالات متحده، همچنان به پیشرفت و توسعهی فناوریهای خود ادامه میدهد. یکی از پروژههای مهم این غول فناوری چینی، سیستمعامل HarmonyOS محسوب میشود که بهعنوان جایگزینی برای اندروید توسعه یافته است. هواوی با اعلام هدف بلندپروازانهی خود برای رسیدن به تعداد ۱۰۰ هزار اپلیکیشن در اکوسیستم HarmonyOS […]
به احتمال فراوان در رویداد CES 2025 که اواخر ژانویه ۲۰۲۵ برگزار میشود، پردازندههای جدید Ryzen 9 9950X3D و Ryzen 9 9900X3D شرکت AMD روانه بازار میشوند. به گزارش تکناک، AMD بهزودی دو پردازنده جدید از سری پردازندههای Ryzen 9 را با فناوری پیشرفته 3D V-Cache رونمایی خواهد کرد. این پردازندهها که شامل مدلهای Ryzen […]
یک نوجوان اینفلوئنسر شبکههای اجتماعی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت میکرد، پس از کلاهبرداری از سرمایهگذاران، توسط جامعهی کریپتو افشا شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، همه چیز از یک پست ویروسی در شبکهی ایکس شروع شد. این نوجوان با انتشار پستی به رخ کشیدن سود هنگفتی که در بازار ارزهای […]
امروزه، مسیر موفقیت در دنیای تجارت و کسبوکار به داشتن یک شرکت معتبر و ساختاریافته گره خورده است. ثبت و رتبهبندی شرکتها نه تنها ابزاری برای ایجاد اعتبار و اعتماد در بازار است، بلکه دروازهای به سوی فرصتهای بزرگتر، از جمله مشارکتهای اقتصادی، قراردادهای مهم و مزایای رقابتی، محسوب میشود. اما این فرآیند، اگرچه حیاتی […]