بذرهای مختلف در مدار زمین؛ گامی بزرگ برای علم و فرهنگ

این پروژه، فرهنگ و صداهای بومی را در جامعه‌ای که جمعیت بومی در حوزه‌های علمی، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM) کمتر دیده می‌شوند، ارتقا می‌دهد. به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، بذرهایی که سال گذشته به فضا پرتاب شدند، بهار امسال به عنوان بخشی از یک مطالعه فرهنگی و علمی در زمین کاشته […]


این پروژه، فرهنگ و صداهای بومی را در جامعه‌ای که جمعیت بومی در حوزه‌های علمی، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM) کمتر دیده می‌شوند، ارتقا می‌دهد.

به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، بذرهایی که سال گذشته به فضا پرتاب شدند، بهار امسال به عنوان بخشی از یک مطالعه فرهنگی و علمی در زمین کاشته خواهند شد. پنج نوع بذر ارثی از ملت چکتاو اوکلاهما – از جمله ایسیتو (کدو تنبل شیرین چکتاو)، توبی (نخود فرنگی اسمیت)، تانچی توهبی (ذرت آردی)، توینیشی (کاهوی وحشی) و چوکفی پیز – در نوامبر ۲۰۲۳ به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) ارسال شدند. این بذرها که مجموعاً کمی بیش از نیم کیلوگرم وزن داشتند، بیش از پنج ماه در معرض بی‌وزنی و تابش فضایی قرار گرفتند و در آوریل ۲۰۲۴ به زمین بازگشتند.

پروژه تحقیقاتی بذرهای ارثی چکتاو با هدف الهام‌بخشی به جوانان بومی آمریکا برای ورود به حوزه‌های علمی، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM) اجرا می‌شود. دانش‌آموزان مدرسه شبانه‌روزی جونز آکادمی برای بومیان آمریکا در اوکلاهما، این بهار بذرها را در باغ امید مدرسه، همراه با گروه کنترل شامل همان انواع بذر که به فضا نرفته‌اند، خواهند کاشت.

در این آزمایش، دانش‌آموزان پیش‌بینی‌هایی در مورد رشد دو گروه بذر ارائه خواهند داد و با مشاهده و مقایسه رشد گیاهان، فرضیه‌های خود را آزمایش می‌کنند. این پروژه نه تنها به ارتقای فرهنگ و هویت بومی کمک می‌کند، بلکه به دانش‌آموزان فرصت می‌دهد تا با مفاهیم علمی به صورت عملی آشنا شوند. سفر بذرها به فضا و آزمایش‌های مرتبط، به برنامه درسی STEM دبیرستان نیز اضافه شده است تا دانش‌آموزان بیشتری بتوانند از این تحقیق بهره‌مند شوند و به اهمیت اکتشافات فضایی پی ببرند.



Source link