نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ربات روبوآ(RoBoa) با بدن نرم و شکل مارگونه خود میتواند راه خود را از میان ساختمانهای فروریخته برای جستجوی بازماندگان پیدا کند. به گزارش ایسنا، هنگامی که یک فاجعه رخ میدهد، پهپادها و رباتها را میتوان به مناطق خطرناک برای انسان به منظور جستجوی بازماندگان فرستاد. به نقل از نیو اطلس، مار رباتیک روبوآ(RoBoa) توسط […]
ربات روبوآ(RoBoa) با بدن نرم و شکل مارگونه خود میتواند راه خود را از میان ساختمانهای فروریخته برای جستجوی بازماندگان پیدا کند.
به گزارش ایسنا، هنگامی که یک فاجعه رخ میدهد، پهپادها و رباتها را میتوان به مناطق خطرناک برای انسان به منظور جستجوی بازماندگان فرستاد.
به نقل از نیو اطلس، مار رباتیک روبوآ(RoBoa) توسط یک تیم دانشجویی در موسسه ETH زوریخ به گونهای طراحی شده است که راه خود را از میان آوارها پیدا کند، کاری که رباتهای دیگر قادر به انجام آن نیستند.
این ربات به عنوان یک پروژه دانشجویی در آزمایشگاه سیستمهای خودمختار ETH زوریخ توسعه داده شد. این دستگاه که برای کمک به تیمهای نجات در مکانهای وقوع بلایای طبیعی یا مناطق ویران شده از جنگ طراحی شده است، مانند مار به جلو میلغزد و با استفاده از سر پر از حسگر خود به دنبال بازماندگانی میگردد که زیر آوار گرفتار شدهاند.
پشت سر روبوآ یک لوله پارچهای بادی متصل به یک جعبه منبع قرار دارد که نه تنها بدن آن را با هوای تحت فشار پر میکند، بلکه حاوی لولههای بیشتری همراه با قدرت محاسباتی و پشتیبانی از لوازم الکترونیکی است.
سفر این ربات از راه دور کنترل میشود و یک دوربین، تصاویر زنده را به یک رابط منتقل میکند.
طول لوله پنوماتیک(بادی) نمونه اولیه به ۱۰ متر محدود شده بود و زمانی که در یک ساختمان فروریخته آزمایش شد، فرد گرفتار را با موفقیت شناسایی کرد.
این تیم با کمک نیروهای امدادی سوئیس به آزمایش ادامه داده است و نمونه اولیه فعلی قادر است تا ۱۰۰ متر گسترش یابد. قطر آن را نیز میتوان به صورت پنوماتیک تنظیم کرد تا مطابق با نیازهای ماموریت باشد، در حالی که با استفاده از یک کنترل کننده بیسیم از راه دور کنترل میشود.
طراحان میگویند که میتوان آن را به یک ترکیب بلندگو/میکروفن مجهز کرد تا اپراتور بتواند با یک بازمانده ارتباط برقرار کند و حتی صحبت از این است که آن را طوری مجهز کنند که بتواند آب، غذا و دارو را از میان آوارها عبور دهد و به جایی که لازم است، برساند.
سر ربات روبوآ را فراتر از جستجو و نجات میتوان برای وظایف بازرسی، نظارت بر محیط زیست یا نقشهبرداری پیکربندی کرد.
سطوح کثیف یا لغزنده مانع از کار این ربات مار مانند و بیباک نمیشود. همچنین ادعا میشود نسبت به فناوریهای مشابه دسترسی بیشتری دارد و برای استفاده در شرایطی که خطر انفجار وجود دارد نیز ایمن است.
راهاندازی تجاری این محصول به لطف جوایزی که برده و حمایتهای مالی، نزدیک است.
سازندگان روبوآ قرار است آن را در تاریخ ۲۱ نوامبر به عنوان بخشی از روز صنعت موسسه ETH زوریخ در سال ۲۰۲۴ در مرکز همایش زوریخ معرفی کنند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به یاد دارید که در اوج همهگیری کووید-۱۹، قابلیت گفتگوهای صوتی زنده به یکباره در همه جا فراگیر شد؟ این روند که با ظهور پلتفرمی مانند کلابهاوس آغاز شد، به سرعت توسط سایر شبکههای اجتماعی نیز مورد تقلید قرار گرفت. به نظر میرسید که گوش دادن به گفتگوهای زندهی آنلاین، به یکی از محبوبترین روشهای […]
شرکت TSMC اعلام کرد که تولید انبوه تراشههای مبتنیبر فناوری ۱٫۶ نانومتری (A16) را تا اواخر سال ۲۰۲۶ آغاز خواهد کرد. این فناوری در رویداد OIP در آمستردام معرفی شد. تراشههای جدید از فناوری تحویل توان پشت تراشهای بهره میبرند که کل توان الکتریکی را از پشت تراشه تأمین میکند. این طراحی ضمن افزایش تراکم […]
سری ردمی K80 قرار است با نمایشگر 2K، پردازندههای پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و ۸ نسل ۴، دوربینهای بهبودیافته و باتری حجیم عرضه میشوند. به گزارش تکناک، ردمی، شرکت زیرمجموعهی شیائومی، آماده است تا سری ردمی K80 را در ۲۷ نوامبر (۷ آذر) در چین معرفی کند. سری K همواره در این منطقه محبوب […]
SonarPen 2، نسخهی ارتقا یافتهی یک قلم استایلوس ارزانقیمت برای آیپد است که با استفاده از سیگنالهای صوتی به جای بلوتوث به آیپد متصل میشود. این قلم، که در سال ۲۰۱۸ معرفی شد، اکنون با قابلیتهای جدیدی مانند تشخیص زاویه قلم و نوک بهبودیافته، بازگشته است. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، برخلاف […]