نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: خروجی سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ) نوشیروانی، عقد ۱۳ قرارداد از ۱۳ طرح ارائه شده در این رویداد است که بین دانشگاه، صنعت و تیمهای شرکت کننده بسته شد. بهرام عزیزاله گنجی ۲۹ ابان در سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ […]
ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: خروجی سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ) نوشیروانی، عقد ۱۳ قرارداد از ۱۳ طرح ارائه شده در این رویداد است که بین دانشگاه، صنعت و تیمهای شرکت کننده بسته شد.
بهرام عزیزاله گنجی ۲۹ ابان در سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ ۱۴۰۳) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت است تا بتوانیم مسیر ایده تا بازار را محقق و دانشگاه نسل دوم را به نسل سوم وچهارم ارتقا دهیم. در این راستا اقداماتی انجام شد تا شرکت کنندگان ابتدا چالشهای موجود در صنعت و جامعه را شناسایی و مسئلهای را به عنوان هدف انتخاب و طرح و ایده ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه هدف این است که ایده پردازان در حوزه صنعت حل مسئله و ایده پردازی کنند، تصریح کرد: در این نمایشگاه ۷۰ شرکت، هستههای فناور و دانش بنیان حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: در این رویداد شرکتها و صنایع طی قراردادی طرحهای مورد نظر صنایع را انتخاب تا تبدیل به محصول و روانه بازار شود.
رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل افزود: در گام اول ۱۲۰ ایده نوآورانه و طرح کسب و کار به این رویداد ارائه شد که ۵۵ طرح انتخاب و مورد آموزش در رویداد بینوکمپ قرار گرفتند که ۲۴ طرح در پایش اولیه انتخاب شدند و اشکالات طرحها برطرف شد.
وی یادآور شد: از این ۲۶ طرح ۱۳ طرح برای داوری انتخاب و هفت طرح و ایدههای فنآورانه و کسب و کار منتخب این جشنواره شدند.
عزیزاله گنجی تصریح کرد: خروجی این جلسه عقد ۱۳ قرارداد از ۱۳ طرح ارائه شده در این رویداد است که بین دانشگاه، صنعت و تیمهای شرکت کننده بسته شد.
وی افزود: در سال گذشته سه تیم منتخب داشتیم که امسال به ۱۳ تیم برتر افزایش یافت که همگی جذب صنعت میشوند.
۴۰ درصد ایدههای ورودی به دبیرخانه هوش مصنوعی بود
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز در این جشنواره اظهار کرد: برای داشتن جامعه توسعه یافته باید نگاه به سمت دانشگاه باشد.
عباسی با اشاره به اینکه ضروری است برای حل مشکلات جامعه به دنبال ایدههای نو باشیم، افزود: پیشرفت جامعه در سایه ایده پردازی و خلق ایده است، تنها راه نجات کشور، توسعه پایدار و رشد اجتماعی در گرو نوآوری است.
وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم در اقتصاد، امنیت، فرهنگ و … پیشرو بوده و تمدن ساز باشیم لازمه آن ارج نهادن به جایگاه نوآوری است، خاطرنشان کرد: برای رشد نوآوری به انسان و برای فناوری به پول و تکنولوژی نیاز است.
وی تصریح کرد: فرقی ندارد در چه جایگاهی باشیم باید با ایده نو کار و بهرهوری را بهتر و زندگی را آسانتر کنیم و لازمه آن اعتماد به جوانان است و اینکه از آنها ایده پردازی بخواهیم.
وی با اشاره به اینکه باید آموزش ایده پردازی را از مدارس و جوانان شروع کنیم و آنها را در این مسیر تربیت کنیم، ادامه داد: جشنواره بینوکاپ فرصتی است که ایده پردازی را به ما یاد داده، اصلاح ایده را آموزش داده و چگونگی تبدیل ایده به محصول برای پذیرش مخاطب را یاد میدهد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خاطرنشان کرد: این ایدهها هستند که میتوانند برای شهرداری در حوزه زباله و محیط زیست، یا در تلفات جادهای، کشاورزی و غیره مورد استفاده قرار گرفته و برخی ایدهها نیز تبدیل به کسب و کار شود.
دبیرعلمی سومین جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه باید از بستر دانشگاه برای پیشرفت جامعه استفاده شود، افزود: در چنین جشنوارههایی است که پارک فناوری و دانش بنیان با آموزش ایده پردازی شرایطی فراهم میکنند که مردم جامعه از زندگی بهتری برخوردار شوند.
عباسی از ورود تعداد قابل قبول ایدههای هوش مصنوعی به دبیرخانه جشنواره خبر داد و یادآور شد: ۴۰ درصد ایدهها مبتنی بر هوش مصنوعی بود که نشان میدهد اساتید و دانشجویان به روز هستند و به تمام حوزهها اشراف دارند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پاویون منطقه بینالمللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد. به گزارش ایسنا، هجدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت معدن از امروز ۳ آذر لغایت ۶ آذر در محل نمایشگاههای دائمی تهران برگزار میشود. پاویون منطقه بینالمللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) در سالن ۸ نمایشگاه پذیرای […]
مایکروسافت از ابزار جدید دستیار بازی با نام Microsoft Edge Game Assist رونمایی کرد که یک مرورگر داخلی برای نوار بازی (Game Bar) ویندوز ۱۱ است. به گزارش تکناک، این ابزار تجربهای متمرکز بر اساس نیازهای گیمرها ارائه میدهد و برای حل مشکلات متداول کاربران رایانههای شخصی طراحی شده است. مشکلاتی مانند نیاز به جابهجایی بین بازی […]
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]