نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مایکروسافت با افزودن تراشه امنیتی Azure Integrated HSM به پورتفولیو سیلیکون سفارشی خود، گامی بزرگ در جهت افزایش امنیت و کارایی محصولاتش برداشته است. به گزارش تکناک، مایکروسافت در رویداد Ignite 2024 از توسعه مجموعه سیلیکونهای سفارشی خود خبر داد و محصولات جدیدی را در حوزه زیرساخت ابری معرفی کرد. این شرکت با رونمایی Azure […]
مایکروسافت با افزودن تراشه امنیتی Azure Integrated HSM به پورتفولیو سیلیکون سفارشی خود، گامی بزرگ در جهت افزایش امنیت و کارایی محصولاتش برداشته است.
به گزارش تکناک، مایکروسافت در رویداد Ignite 2024 از توسعه مجموعه سیلیکونهای سفارشی خود خبر داد و محصولات جدیدی را در حوزه زیرساخت ابری معرفی کرد. این شرکت با رونمایی Azure Boost DPU و Azure Integrated HSM نشان داد که در مسیر تقویت زیرساختهای پردازشی و امنیتی خود گامهای جدی برداشته است.
نئووین مینویسد که مایکروسافت با بهرهگیری از تجربیات بهدستآمده پس از خرید شرکت Fungible در سال گذشته، اولین DPU داخلی خود را با نام Azure Boost DPU معرفی کرد. این تراشه با تمرکز بر بارهای کاری مبتنیبر داده طراحی شده و هدف آن ارائه کارایی بیشتر با مصرف انرژی کمتر است. به گفته مایکروسافت، این DPU میتواند بخشهای مختلف سرور سنتی را در سیلیکون یکپارچه ترکیب کند.
براساس برنامهریزیهای مایکروسافت، این فناوری در سرورهای ابری جدید به کار گرفته خواهد شد تا بارهای کاری ذخیرهسازی را با مصرف توان یکسوم و عملکرد چهار برابر بهتر از سرورهای سنتی مدیریت کند.
مایکروسافت از Azure Integrated HSM بهعنوان تراشه امنیتی جدید خود نیز پرده برداشت. این تراشه با هدف تقویت مدیریت کلیدها طراحی شده است و کلیدهای رمزنگاری و امضایی را در محدوده HSM نگه میدارد. با استفاده از این رویکرد سختافزاری، عملکرد بهبود مییابد، بدون اینکه تأخیری در پردازش ایجاد شود.
طبق اعلام مایکروسافت، از سال آینده Azure Integrated HSM در تمام سرورهای جدید این شرکت در دیتاسنترهای Azure به کار گرفته خواهد شد. تراشه مذکور از بارهای کاری عمومی و محرمانه در محیطهای ابری پشتیبانی میکند.
مایکروسافت علاوهبر توسعه سیلیکون، روی فناوریهای خنککننده سرمایهگذاری کرده است. نسل جدید سیستم خنککننده مایع این شرکت که با نام Sidekick شناخته میشود، قابلیت نصب در دیتاسنترهای فعلی Azure را دارد. این سیستم میتواند زیرساختهای هوش مصنوعی پیشرفته مانند GB200 انویدیا را خنک کند.
همچنین، مایکروسافت سری جدید ماشینهای مجازی بهینهشده برای هوش مصنوعی با نام Azure ND GB200 v6 را رونمایی کرد. این سری ماشینهای مجازی از طراحی رک اسکیل GB200 NVL 72 انویدیا و شبکه Quantum InfiniBand استفاده میکنند تا عملکرد هوش مصنوعی را بهبود ببخشند.
در حوزه پردازش، مایکروسافت ماشینهای مجازی جدیدی با نام Azure HBv5 معرفی کرد که از پردازندههای سفارشی AMD EPYC 9V64H با پهنای باند حافظه ۷ ترابایتبرثانیه بهره میبرند. پیشنمایش این ماشینهای مجازی برای سال ۲۰۲۵ برنامهریزی شده است.
با این نوآوریها، مایکروسافت باردیگر تعهد خود به توسعه زیرساختهای پیشرفته در حوزه پردازش ابری و هوش مصنوعی را به نمایش گذاشت. این اقدامات نشاندهنده عزم جدی این شرکت در ارائه راهکارهای کارآمد و امن و مقرونبهصرفه برای نیازهای رو به رشد دنیای فناوری است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک عروسک موزی اولین محموله فیزیکی استارشیپ بود که به هموار کردن راه برای ماهوارههای استارلینک کمک کرد. به گزارش ایسنا، یک موز مصنوعی روز سهشنبه(۱۹ نوامبر) در محیط ریزگرانشی فضای بیرونی شناور شد. این موز نیازی به بندهای اتصال خود نداشت، فقط در آنجا آویزان شده بود و در محفظه بار خالی فضاپیمای فولادی […]
از زمان تاسیس برند مستقل جنسیس از سوی هیوندای حدود ۱۰ سال میگذرد و در طول این ۱۰ سال برخی از جذابترین و لوکسترین خودروهای کرهای با نشان جنسیس راهی بازار شدند. برند لوکس کرهای اکنون مدل ۲۰۲۶ کراساور جمعوجور GV70 را معرفی کرده است. جنسیس میگوید GV70 پرطرفدارترین محصول این شرکت در آمریکای شمالی […]
ایلان ماسک که در سال ۲۰۲۲ پلتفرم توییتر را با پرداخت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد، اکنون شاهد ارزشگذاری بالای استارتآپ xAI خود است و به نظر میرسد هزینه خرید توییتر را جبران کرده باشد. به گزارش تکناک، توییتر که اکنون با نام X شناخته میشود، از زمان خرید توسط ماسک به دلایل مختلفی ارزش […]
صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری گروه توسعه انرژی تدبیر، رویداد تبادل فناوری نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی را در دی ماه جاری برگزار میکند. به گزارش ایسنا، رویداد تبادل فناوری نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی در محورهای صنایع بالادست نفت و گاز، صنایع پایین دست نفت و پتروشیمی، نیروگاههای تولید برق، روانکارها روز دوشنبه […]