نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
متخصصان مغز در گروه تحقیقاتی پزشکی و زیستفناوری مایکروسافت موسوم به Health Futures، یک مدل هوش مصنوعی ایجاد کردهاند که تومورها، سرطان پوست، عفونتهای قفسه سینه و سایر مشکلات سلامتی را شناسایی میکند. به گزارش ایسنا، متخصصان سلامت، با ارائه دادههای حاصل از روشهای تصویربرداری مرسوم به این هوش مصنوعی، میتوانند از این مدل برای […]
متخصصان مغز در گروه تحقیقاتی پزشکی و زیستفناوری مایکروسافت موسوم به Health Futures، یک مدل هوش مصنوعی ایجاد کردهاند که تومورها، سرطان پوست، عفونتهای قفسه سینه و سایر مشکلات سلامتی را شناسایی میکند.
به گزارش ایسنا، متخصصان سلامت، با ارائه دادههای حاصل از روشهای تصویربرداری مرسوم به این هوش مصنوعی، میتوانند از این مدل برای تشخیص علائمی از بیماری استفاده کنند که در غیر این صورت ممکن است مورد توجه قرار نگیرد.
به نقل از اکستریمتک، به طور معمول، تصاویر حاصل از سونوگرافی، سیتی اسکن، روشهای امآرآی و سایر روشها به متخصصان انسانی فرستاده میشود، که هر تصویر را به دقت بررسی کنند. دستههای سلولی غیرمعمول، تغییر جزئی در شکل سلولهای پوستی، مایعی که میتواند نشان دهنده عفونت ریه و غیره باشد مورد بررسی قرار میگیرند. اما ریزترین نشانههای خطر، میتوانند از زیر چشم رادار عبور کنند و احتمال اینکه بیمار ابتلا به یک مشکل خطرناک سلامتی را قبل از پیشرفت متوجه شود، از بین برود. برخی از مراحل شناسایی، مانند شناسایی تومور و نقشهبرداری شکل دقیق آن، توسط گروهای جداگانه انجام میشود و برخی از اکتشافات بالقوه به ناچار از بین میروند.
هدف مدل BiomedParse پر کردن این شکافها با کمک به انسانها در انجام سه مرحله اصلی پردازش تصویر پزشکی یعنی یافتن موارد خطرناک، تشخیص و تقسیمبندی آنها است. Health Futures میگوید که مدل آنها در ۹ روش تصویربرداری بهتر از چشم انسان عمل میکند و با موفقیت به عنوان یک راه حل تجزیه و تحلیل «کلی» برای طیف گستردهای از تخصصها کاربرد دارد.
برای ساخت این مدل هوش مصنوعی، محققان از جیپیتی-۴ اُپنایآی برای ایجاد یک مجموعه داده متمرکز بر دو مرحله اول پردازش تصاویر پزشکی استفاده کردند که شامل یافتن مورد خطرناک(شناسایی یک ناهنجاری) و تشخیص(تصویربرداری از آنچه که دقیقا باعث ایجاد ناهنجاری در محیط میشود)، بود. این مجموعه داده شامل بیش از شش میلیون تصویر از اندام، بافت شناسی و ناهنجاریهای متفرقه و توضیحات متنی همراه با آن از سراسر بدن بود.
این تصاویر هوش مصنوعی BiomedParse را قادر میسازد تا جزئیات ریز را از تصاویر سیتیاسکن، امآرآی، اشعه ایکس، فراصوت، آسیبشناسی، فوندوس(پشت چشم)، درموسکوپی، آندوسکوپی و OCT(موج نور) تشخیص دهد.
متخصصان پزشکی مجموعهای از تصاویر برای مثال اسلایدهای آسیبشناسی از کبد بیمار و یک متن ساده را در اختیار این هوش مصنوعی قرار میدهند. سپس این مدل، اسلایدها را با تصاویر آموزشی مرتبط با بیماری ذکر شده در متن، مقایسه میکند. اگر مدل نشانههایی از آن بیماری را پیدا کند، آن را اعلام میکند و اگر پیدا نکند، درخواست کاربر را به عنوان نامعتبر رد میکند.
Health Futures ادعا میکند که هوش مصنوعی BiomedParse با موفقیت سرطان پوست، کیست، عفونت قفسه سینه ناشی از کووید-۱۹ و تومورها را در سراسر بدن شناسایی کرده است. مشخص نیست که آیا این گروه قصد دارد این فناوری را تجاریسازی کند یا خیر. در این میان، سایر مدلهای هوش مصنوعی به متخصصان پزشکی کمک میکنند تا سرطان لوزالمعده، سرطان ریه، سرطان پستان و سایر شرایط تهدیدکننده حیات را شناسایی و پیشبینی کنند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مایکل سیلور، بنیانگذار مایکرواستراتژی، پیشبینی کرد که قیمت بیتکوین تا سال ۲۰۴۵ به ۱۳ میلیون دلار خواهد رسید. این پیشبینی موجی از بحثوگفتگو در فضای گستردهتر داراییهای دیجیتال ایجاد کرده است. او همچنین پیشبینی کرد که تا آن زمان، بیتکوین ۷ درصد از سرمایهی جهانی را به خود اختصاص خواهد داد و بدین ترتیب، باعث […]
دولت ویکتوریا در استرالیا قصد دارد به شرکت انیژی (Enygy) کمک مالی کند، شرکتی که در توسعه ابرخازنهای گرافنی پیشرو است. به گزارش ایسنا، حمایت یک میلیون دلاری دولت ویکتوریا (حدود ۶۵۰۰۰۰ دلار آمریکا) که بهMade In Victoria Energy Technologies Manufacturing شهرت دارد به چهار کسب و کار مستقر در این ایالت که قطعات و […]
تکنو گوشی هوشمند اقتصادی Pop 9 را برای بازار هند معرفی کرد که با وجود برچسب قیمت مقرونبهصرفهاش، مشخصات فنی مناسبی دارد. مدل 5G تکنو پاپ ۹ پیشتر با طراحی مشابه آیفون ۱۶ عرضه شده بود؛ اما مدل 4G در پنل پشتی چینش دوربینهای مشابه آیفون ۱۳ دارد. در قسمت جلو، شاهد پنل ۶٫۶۷ اینچی […]
پژوهشگران چینی نشان دادند که با استفاده از اکسیدگرافن احیاء شده میتوان ساختارهای سهبعدی را به شکل چارچوب ایجاد کرد و از آنها برای تولید سپرهای محافظ در برابر امواج استفاده کرد. این فرآیند با کمک چاپ سهبعدی انجام میشود. به گزارش ایسنا، محققان چارچوبهای گرافنی منحصر به فردی را ساختند که میتواند برای سپرهای محافظت […]