نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
موشک «نیو گلن» شرکت «بلو اوریحین» که پرتاب آن قرار است در اواخر سال جاری میلادی صورت بگیرد، در یک عکس جدید روی سکوی پرتاب دیده میشود. به گزارش ایسنا، موشک مداری جدید شرکت «بلو اوریجین»(Blue Origin) روی سکوی پرتاب قرار گرفته است تا برای نخستین پرواز خود آماده شود. به نقل از اسپیس، موشک […]
موشک «نیو گلن» شرکت «بلو اوریحین» که پرتاب آن قرار است در اواخر سال جاری میلادی صورت بگیرد، در یک عکس جدید روی سکوی پرتاب دیده میشود.
به گزارش ایسنا، موشک مداری جدید شرکت «بلو اوریجین»(Blue Origin) روی سکوی پرتاب قرار گرفته است تا برای نخستین پرواز خود آماده شود.
به نقل از اسپیس، موشک «نیو گلن»(New Glenn) در مجتمع پرتاب ۳۶ در پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال است که در مجاورت مرکز فضایی کندی ناسا قرار دارد. بلو اوریجین تاریخ رسمی پرتاب نیو گلن را اعلام نکرده اما گزارش رسانهها حاکی از آن است که این موشک در اواخر سال ۲۰۲۴ پرتاب خواهد شد.
مقامات بلو اوریجین در حساب ایکس این شرکت، عکسی را از موشک منتشر کردند که آن را روی سکوی پرتاب نشان میدهد. موشک زیرمداری این شرکت موسوم به «نیو شپرد»(New Shepard) دیروز ۲۲ نوامبر جدیدترین پرواز خود را با ۶ سرنشین -از جمله صدمین زنی که به فضا پرواز کرد- انجام داد.
بیشتر بخوانید:
موشک شرکت «بلو اوریجین» صدمین زن را به فضا فرستاد
پرتاب نیو گلن قرار است یکی از فضاپیمای جدید «بلو رینگ»(Blue Ring) این شرکت را در یک پرواز به نام «دارکاسکای-۱»(DarkSky-1) حمل کند که هدف از آن، صدور مجوز پرتاب فضایی امنیت ملی است. «واحد نوآوری دفاعی آمریکا»(DIU) از این تلاش حمایت میکند.
نیو گلن در انواع دو یا سه مرحلهای با تقویتکننده مرحله اول کاملا قابل استفاده مجدد عرضه میشود. نسخه دو مرحلهای ۸۲ متر ارتفاع دارد؛ در حالی که ارتفاع نوع سه مرحلهای ۹۵ متر است. برای مقایسه توجه داشته باشید که موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) شرکت «اسپیسایکس»(SpaceX) بسته به محموله خود بین ۶۳.۷ متر تا ۷۰ متر ارتفاع دارد.
فضاپیمای بلو رینگ طوری طراحی شده است که ماژول خدماتی سایر فضاپیماها یا تجهیزات باشد تا به آن متصل شوند. این پلتفرم به گونهای طراحی شده است که با توجه به نیاز ماموریت، روی موشک بماند یا مستقر شود. مقامات بلو اوریجین اخیرا در یک بیانیه نوشتند که بلو رینگ میتواند به راحتی در مدارهای متعدد مانور دهد.
ابتدا انتظار میرفت که نیو گلن در اکتبر ۲۰۲۴ با کاوشگرهای دوقلوی «ESCAPADE Mars» ناسا پرواز کند اما آژانس فضایی به دلیل نگرانی درباره بالا رفتن هزینههای مربوط به موشک جدید و توسعه آن، از این پرتاب منصرف شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استفاده موضعی از روغن اسطوخودوس ممکن است به درمان بیماری آلوپسیا آرهآتا یا طاسی منطقهای کمک کند. طبق مطالعهی قدیمیتری از سال ۱۹۹۸ که روی ۸۶ فرد مبتلا به طاسی منطقهای انجام شد، ۴۴ درصد از شرکتکنندگان پس از ماساژ ترکیبی از اسانس روغنی آویشن، رزماری، اسطوخودوس و چوب سدر در مخلوطی از روغنهای حامل […]
شرکت Science Co نسخه جدید دستگاه شستوشوی انسان را با نام “Mirai Ningen Sentakuki” برای معرفی در نمایشگاه اوساکا کانسای ۲۰۲۵ آماده میکند. به گزارش تکناک، یک دستگاه شستوشوی انسان در نمایشگاه جهانی ژاپن در سال ۱۹۷۰ جنجال به پا کرده بود، حالا بیش از پنجاه سال بعد، نسخه جدیدی از این دستگاه با استفاده از […]
مایکروسافت امروز اولین پیشنمایش از قابلیتهای هوش مصنوعی جدیدی را برای کاربران حرفهای ویندوز (Windows Insiders) در کانال Dev که از رایانههای شخصی قدرتمند کوپایلوت پلاس کوالکام استفاده میکنند، منتشر کرد. پس از چندین بار تأخیر، این کاربران میتوانند نسخهی جدیدی از ویندوز ۱۱ را نصب کنند که شامل قابلیتهای «فراخوان» (Recall) و «کلیک برای […]
اسمایلینو آموزش و ترویج علم را مأموریت اصلی مسئولیت اجتماعی خود قرار داده و در این راستا فعالیتهای گستردهای را انجام میدهد. ازجمله این فعالیتها تدوین و تهیه گزارش “هوش مصنوعی زاینده؛ برای مدیران عامل” است. گردآورندگان این گزارش سید کامران باقری، مدیرعامل اسمایلینو، هادی ویسی، معاونت فنی و اسمهان حکاک، مشاور هوش مصنوعی این […]