نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گفته میشود گروه اوپو قصد دارد گوشیهای با فرمفکتور کوچکی را عرضه کند. انتظار میرود این دستگاهها در سال ۲۰۲۵ روانهی بازار شوند. تاکنون شیائومی تنها برند چینی فروشندهی گوشیهای پریمیوم کوچک محسوب میشد؛ اما بهتازگی ویوو هم وارد این حوزه شده و مدل X200 پرو مینی را معرفی کرده است. طبق اطلاعات فاششده، دو […]
گفته میشود گروه اوپو قصد دارد گوشیهای با فرمفکتور کوچکی را عرضه کند. انتظار میرود این دستگاهها در سال ۲۰۲۵ روانهی بازار شوند.
تاکنون شیائومی تنها برند چینی فروشندهی گوشیهای پریمیوم کوچک محسوب میشد؛ اما بهتازگی ویوو هم وارد این حوزه شده و مدل X200 پرو مینی را معرفی کرده است.
طبق اطلاعات فاششده، دو گوشی با صفحهنمایش کوچک از اوپو عرضه خواهد شد. یکی از این گوشیها با برند اوپو و دیگری با برند وانپلاس فروخته میشوند.
شایعات میگویند که مدل کوچکتر گوشی اوپو بخشی از سری فایند X8 خواهد بود و به احتمال زیاد بههمراه فایند X8 اولترا در بهار ۲۰۲۵ بهصورت رسمی معرفی میشود. این محصول ممکن است به نام فایند X8 مینی شناخته شود.
از طرف دیگر، مدل جمعوجور گوشی وان پلاس بهاحتمال زیاد در سری Ace عرضه خواهد شد و انتظار میرود در سه ماههی دوم سال ۲۰۲۵ از راه برسد. نام نهایی این محصول هنوز مشخص نیست.
اگرچه گوشیهای کوچک وانپلاس و اوپو تولیدات یک شرکت هستند، تفاوتهای قابل توجهی با یکدیگر دارند. گفته میشود گوشی کوچک وانپلاس از تراشهی اسنپدراگون ۸ الیت استفاده خواهد کرد. در حالی که مدل اوپو احتمالاً از دیمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک بهره خواهد برد. انتظار میرود که این دو دستگاه با ظاهر و رنگبندی متفاوتی در دسترس باشند.
گوشی کوچک وانپلاس احتمالاً دارای نمایشگر اولد ۶٫۳۱ اینچ با وضوح ۱.5K و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز خواهد بود. به احتمال زیاد گوشی کوچک اوپو نیز از نمایشگر مشابهی استفاده میکند.
مقالههای مرتبط
هر دو گوشی کوچک اوپو و وانپلاس احتمالاً با مشخصات ضعیفتری نسبت به مدلهای بزرگتر خود عرضه میشوند؛ بنابراین ممکن است دوربینهای متفاوت، باتریهای کوچکتر و سیستمهای خنککنندهی ضعیفتری داشته باشند. این تفاوتها در نهایت موجب کاهش قیمت گوشی ها میشود.
براساس گفتهها، هر دو گوشی مذکور در چین عرضه میشوند. هنوز شایعهای دربارهی ورود آنها به بازار جهانی وجود ندارد. درحالحاضر، تنها گوشی پرچمدار کوچک چینی که در سطح جهانی در دسترس خواهد بود، شیائومی ۱۵ است.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوع جدیدی از رباتها که میتواند به راحتی اجسام مختلف از پنیر توفو نرم گرفته تا مهرهها و پیچها را بردارد، حمل و دستکاری کند، ساخته شده است. این ربات با الهام از کرم مخملی مادهای چسبنده ترشح میکند. به گزارش ایسنا، این ربات چسبنده مغناطیسی و بدون اتصال همچنین توانست یک تومور را از […]
پیش از این، باریکترین پاستای شناختهشده در جهان «سو فیلیندو» نام داشت که هم به معنای رشتههای خدا و هم کلمهی مو در زبان عربی است. اما ضخامت سو فیلیندو حدود ۴۰۰ میکرومتر بود؛ یعنی تقریباً هزار برابر ضخیمتر از نانوپاستا. جالب توجه است که سو فیلیندو با دستگاه ساخته نمیشود، بلکه بهصورت دستی توسط […]
فروش مرورگر کروم گوگل میتواند بازار مرورگرها را بهطور کامل دگرگون کند؛ ولی در مقابل ضربه شدیدی بر پیکر این شرکت وارد کند. به گزارش تکناک، وزارت دادگستری ایالات متحده تلاش میکند تا شرکت گوگل را به فروش مرورگر پرطرفدار کروم وادار کند. این تصمیم که هفته گذشته بهصورت رسمی اعلام شد، میتواند تحولی عمیق […]
مدیاتک تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ را معرفی کرد؛ تراشهی جدید مدیاتک که گوشیهای میانرده را هدف قرار میدهد، تفاوت چندانی با دیمنسیتی ۸۳۰۰ ندارد. طبق گزارشها، احتمال دارد گوشیهای آتی اوپو Reno13 و Reno13 Pro و اوپو Pad 3 به تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ مجهز شوند. تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ براساس فرایند تولید ۴ نانومتری ساخته شده است. […]