نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دادستانهای کرهجنوبی به جرم دستکاری در بازار سرمایه خواستار محکومیت جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ، به پنج سال زندان شدهاند. به گزارش تکناک، در جلسه دادگاه تجدیدنظر که روز دوشنبه برگزار شد، دادستانهای کرهجنوبی برای جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ الکترونیکس، درخواست حکم پنج سال زندان و پرداخت ۵۰۰ میلیون وون کرهای (معادل ۳۷۵ هزار […]
دادستانهای کرهجنوبی به جرم دستکاری در بازار سرمایه خواستار محکومیت جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ، به پنج سال زندان شدهاند.
به گزارش تکناک، در جلسه دادگاه تجدیدنظر که روز دوشنبه برگزار شد، دادستانهای کرهجنوبی برای جِی وای لی، مدیرعامل سامسونگ الکترونیکس، درخواست حکم پنج سال زندان و پرداخت ۵۰۰ میلیون وون کرهای (معادل ۳۷۵ هزار دلار) جریمه کردند. این پرونده ۱۰ ماه پساز آن بررسی میشود که لی و ۱۳ مدیر سابق سامسونگ از اتهامات مربوط به دستکاری قیمت سهام و تقلب حسابداری در ادغام سال ۲۰۱۵ شرکتهای زیرمجموعه سامسونگ تبرئه شده بودند. این ادغام کنترل لی بر این غول فناوری را تقویت کرد.
به گزارش رسانههای محلی، انتظار میرود حکم این پرونده بین ژانویه تا فوریه ۲۰۲۵ صادر شود. این پرونده از دو جنبه حائز اهمیت است:
این تلاشها پیامدهایی فراتر از بازار محصولات الکترونیکی مصرفی جهانی بهدنبال خواهد داشت و میتواند بر رقابت در اکوسیستم فناوری این کشور، ازجمله استارتاپها، تأثیر بگذارد. دادستانها در بیانیهای تأکید کردند:
متهم با اقدامات خود زیربنای بازار سرمایه را برای انتقال مدیریت گروه تخریب کرده است. حکم این پرونده میتواند بهعنوان معیاری برای بازسازی شرکتهای چایبول و بهبود شفافیت در حسابداری عمل کند.
دادستانها هشدار دادند که هرگونه تخفیف در مجازات متهمان میتواند الگویی خطرناک ایجاد کند که براساس آن، ادغامهای شرکتی به نفع مدیران ارشد و با استفاده از روشهای غیرقانونی انجام شود.
به نقل از تککرانچ، این پرونده بخشی از تلاشهای چندساله دادستانهای کرهجنوبی برای پیگیری اتهامات علیه جِی وای لی است. سال گذشته نیز دادستانها درخواست مشابهی برای پنج سال زندان و ۵۰۰ میلیون وون جریمه به اتهام نقض قانون بازار سرمایه داده بودند. اتهامات مربوط به ادغام ۸ میلیارد دلاری شرکتهای سامسونگ در سال ۲۰۱۵ است که به گفته آنها، به لی کمک کرد تا کنترل بیشتری بر این شرکت الکترونیکی پیدا کند. لی در جلسه نوامبر ۲۰۲۳ اتهامات را رد کرد و مدعی شد روند ادغام در چهارچوب قوانین و رویههای استاندارد شرکت انجام شده است.
پرونده اتهامات علیه لی و مدیران سابق سامسونگ به سپتامبر ۲۰۲۰ بازمیگردد. در آن زمان، دادستانها ادعا کردند که این افراد ازطریق ادغام شرکت چیل اینداستریز (شرکت نساجی سامسونگ) با سامسونگ C&T (واحد ساختمانی شرکت) در سال ۲۰۱۵، تلاش کردند کنترل مدیریتی سامسونگ را به دست گیرند.
همچنین، دادستانها مدعی شدند که قیمت سهام این شرکتها بهصورت مصنوعی افزایش یافته و تقلب حسابداری در سامسونگ بیولوژیکس که چیل سهم عمدهای در آن داشت، بخشی از این اقدامات بوده است. به گفته آنها، این استراتژی به لی کمک کرد تا کنترل مدیریتی خود بر سامسونگ را تثبیت کند.
حکم نهایی این پرونده میتواند تأثیر بسزایی بر آینده سامسونگ و اصلاحات ساختاری در اقتصاد کرهجنوبی بگذارد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوع جدیدی از رباتها که میتواند به راحتی اجسام مختلف از پنیر توفو نرم گرفته تا مهرهها و پیچها را بردارد، حمل و دستکاری کند، ساخته شده است. این ربات با الهام از کرم مخملی مادهای چسبنده ترشح میکند. به گزارش ایسنا، این ربات چسبنده مغناطیسی و بدون اتصال همچنین توانست یک تومور را از […]
پیش از این، باریکترین پاستای شناختهشده در جهان «سو فیلیندو» نام داشت که هم به معنای رشتههای خدا و هم کلمهی مو در زبان عربی است. اما ضخامت سو فیلیندو حدود ۴۰۰ میکرومتر بود؛ یعنی تقریباً هزار برابر ضخیمتر از نانوپاستا. جالب توجه است که سو فیلیندو با دستگاه ساخته نمیشود، بلکه بهصورت دستی توسط […]
فروش مرورگر کروم گوگل میتواند بازار مرورگرها را بهطور کامل دگرگون کند؛ ولی در مقابل ضربه شدیدی بر پیکر این شرکت وارد کند. به گزارش تکناک، وزارت دادگستری ایالات متحده تلاش میکند تا شرکت گوگل را به فروش مرورگر پرطرفدار کروم وادار کند. این تصمیم که هفته گذشته بهصورت رسمی اعلام شد، میتواند تحولی عمیق […]
مدیاتک تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ را معرفی کرد؛ تراشهی جدید مدیاتک که گوشیهای میانرده را هدف قرار میدهد، تفاوت چندانی با دیمنسیتی ۸۳۰۰ ندارد. طبق گزارشها، احتمال دارد گوشیهای آتی اوپو Reno13 و Reno13 Pro و اوپو Pad 3 به تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ مجهز شوند. تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ براساس فرایند تولید ۴ نانومتری ساخته شده است. […]