نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به وجود ظرفیتهای بسیار خوب بهویژه در حوزه دام و طیور در سطح استان گلستان خطاب به فعالان اقتصادی استان و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: در حوزه زنجیره دام و طیور باید نگاه ملی داشته باشید و از این منظر، از شکلگیری «صندوق […]
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به وجود ظرفیتهای بسیار خوب بهویژه در حوزه دام و طیور در سطح استان گلستان خطاب به فعالان اقتصادی استان و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: در حوزه زنجیره دام و طیور باید نگاه ملی داشته باشید و از این منظر، از شکلگیری «صندوق پژوهش و فناوری تخصصی در حوزه دام و طیور» در سطح ملی با مشارکت بخش خصوصی حمایت میکنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی که با هدف بررسی وضعیت زیستبوم نوآوری استان گلستان، به این استان سفر کرده است، در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و جمعی از فعالان اقتصادی استان گلستان گفت: این نیاز به درستی توسط قانونگذار احساس شد که برای حمایت از زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، مانند تمام دنیا به یک نهاد مالی تخصصی نیازمند هستیم و بر این اساس صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای دهه ۹۰ براساس قانون حمایت از دانشبنیانها شکل گرفت و مولود این قانون است. حدود یک دهه قبل، صندوق نوآوری در حالی با سرمایه ۳ همت فعالیت خود را آغاز کرد که تعداد شرکتهای دانشبنیان در آن زمان ۵۲ شرکت بود.
وی با بیان اینکه امروز تعداد شرکتهای دانش بنیان از ۵۲ شرکت به بیش از ۱۰ هزار شرکت رسیده و موجودیت خوبی در این بخش ایجاد شده است، گفت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی بیش از ۹۰ خدمت در ۴ دسته کلی به شرکتهای دانشبنیان ارائه میکنیم. ما وظیفه و ماموریت خود را علاوه بر ارائه خدمات مستقیم به شرکتهای دانشبنیان، توسعه ابزارهای مکمل در حوزه تأمین مالی میدانیم. تلاش کردهایم در کنار بودجه (۱۰ همتی) که در اختیار داریم، از سایر منابع کشور از جمله شبکه بانکی، بازار سرمایه و ظرفیت تامین مالی جمعی با استفاده از سکوهای مورد تایید فرابورس، برای پاسخگویی به نیازهای شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم. همه این ظرفیتها برای پاسخگویی بهتر به نیاز فزاینده ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان کشور ایجاد شده است.
خیاطیان خاطرنشان کرد: موضوعی که به جدیت در صندوق نوآوری و شکوفایی دنبال میکنیم، هدفمند کردن برنامههای صندوق و تعیین اولویتهای کاری است و بیشتر منابع صندوق در راستای این اولویتها هزینه خواهند شد. این اولویتها براساس مسائل کشور انتخاب شدهاند و مسئلهمحور یا فناوریمحور هستند. انرژی (بهینهسازی مصرف انرژی)، آب و محیط زیست، امنیت غذایی در حوزه مسئله و بایوتکنولوژی، هوش مصنوعی، میکروالکترونیک در حوزه فناوری را در دستور کار قرار دادهایم. به عنوان مثال در حوزه سلامت و بایوتکنولوژی، دو محصول انسولین و پلاسما ۲۰۰ میلیون دلار ارزبری دارند. با اعلام فراخوان و همکاری چند نهاد مختلف، به دنبال رفع نیاز کشور در این حوزه هستیم. ظرفیتهای بسیار خوبی هم در حوزه دانشی و هم در حوزه تولید در کشور وجود دارد و میتوانیم با سرمایهگذاری درست، ۷۰ درصد نیاز کشور را در داخل تامین کنیم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: ظرفیتهای موجود در استان گلستان ارتباط زیادی با حوزه امنیت غذایی دارد. ظرفیتهای بسیار خوبی بهویژه در حوزه دام و طیور در استان گلستان وجود دارد و زیستبوم فناوری و نوآوری کشور میتواند به ارتقاء ظرفیتهای موجود در استان کمک کند. در صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی داریم مشابه کاری که در حوزه آبزیپروی انجام شد، فراخوانی در حوزه زنجیره دام و طیور منتشر کنیم. یک توسعهدهنده بخش خصوصی میتواند محوریت این حوزه را برعهده گرفته و گلوگاهها و ظرفیتهای این حوزه را شناسایی کند تا از طریق تعامل و همکاری مشترک و با همکاری فعالان اقتصادی استان، مشکلات موجود برطرف شوند.
خیاطیان تأکید کرد: اگرچه ظرفیت خوبی در استان گلستان در حوزه زنجیره دام و طیور وجود دارد، اما در این حوزه باید نگاه ملی داشته باشید. با نگاه ملی، از شکلگیری «صندوق پژوهش و فناوری تخصصی در حوزه دام و طیور» در سطح ملی با مشارکت بخش خصوصی حمایت میکنیم.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی در ادامه صندوقهای پژوهش و فناوری را بازوهای صندوق نوآوری و شکوفایی در استانها عنوان کرد و گفت: امروز شاهد اتفاقات خوبی در صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان هستیم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه شرکتهای بزرگ، لوکوموتیو توسعه فناوری دانشبنیان هستند، تصریح کرد: امروز بیش از ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور مشغول فعالیت هستند، اما ۷۰ درصد شرکتها، دانشبنیان نوپا هستند و زیر ۵ میلیارد تومان فروش دارند. اگر شرکتهای بزرگ پای کار فناوری نیایند و از دانشبنیانهای نوپا حمایت نکنند، شاهد جهش نخواهیم بود. در صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش میکنیم از شرکتهای بزرگ نیز با ابزاری مانند لیزینگ برای خرید محصولات دانشبنیان حمایت کنیم. در حوزه هوش مصنوعی، تیمهای بسیار قوی در کشور مشغول فعالیت هستند و ورود هوش مصنوعی به حوزه دام و طیور نیز قطعا میتواند منشأ اثرات مثبت زیادی در این بخش باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس اطلاعات فاششده در شبکهی اجتماعی ایکس، اولین نسخهی آزمایشی رابط کاربری One UI 7.0 برای گوشی گلکسی S22 اولترا در سرورهای سامسونگ رویت شده است. فرمور مدنظر صرفاً نسخهای برای آزمایش داخلی سامسونگ محسوب میشود و درحالحاضر در کشور لهستان فعال شده است. سامسونگ آپدیت بتای One UI 7.0 را احتمالاً طی هفتههای آینده […]
گوگل به تازگی قابلیت جدیدی تحت عنوان «گعدههای آنلاین» (Huddles) را برای برنامه گوگل چت معرفی کرده است که کاربران میتوانند تماسهای فوری و سریع با همکاران خود برقرار کنند. به گزارش تکناک، این ویژگی که از پلتفرم گوگل میت بهره میبرد، به طور خاص برای تسهیل ارتباطات تیمی در دنیای کار از راه دور […]
محققان دانشگاه کلمبیا گامی بزرگ در جهت بهبود مهارتهای دستکاری رباتها برداشتهاند. آنها سنسور لمسی جدیدی توسعه دادهاند که به رباتها اجازه میدهد تا اشیا را با دقت و ظرافت بیشتری لمس و جابهجا کنند. این سنسور که در کنفرانس یادگیری رباتیک (CoRL) 2024 در مونیخ معرفی شد، میتواند به رباتها کمک کند تا وظایف […]
پساز انتشار تصاویر رسمی آنر ۳۰۰ و ۳۰۰ پرو، اکنون نوبت به آنر ۳۰۰ اولترا رسیده است. آنر ۳۰۰ اولترا قرار است در کنار سایر مدلها، دوشنبهی هفتهی آینده معرفی شود. در تصاویر، آنر ۳۰۰ اولترا را در رنگهای مشکی و سفید میبینیم. طراحی کلی به آنر ۳۰۰ پرو شباهت دارد و نمایشگر لبهخمیده، ماژول […]