نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هواوی در اقدامی جسورانه، از سیستمعامل جدید خود بهنام HarmonyOS Next رونمایی کرد. این سیستمعامل برای اولینبار بر پایهی کرنل اختصاصی هواوی توسعه یافته و کاملاً مستقل از پروژهی متنباز اندروید (AOSP) عمل میکند. ازجمله اولین دستگاههایی که با پلتفرم مذکور عرضه میشوند، میتوان به سری جدید میت ۷۰، گوشی تاشدنی میت X6 و تبلت […]
هواوی در اقدامی جسورانه، از سیستمعامل جدید خود بهنام HarmonyOS Next رونمایی کرد. این سیستمعامل برای اولینبار بر پایهی کرنل اختصاصی هواوی توسعه یافته و کاملاً مستقل از پروژهی متنباز اندروید (AOSP) عمل میکند. ازجمله اولین دستگاههایی که با پلتفرم مذکور عرضه میشوند، میتوان به سری جدید میت ۷۰، گوشی تاشدنی میت X6 و تبلت جدید میتپد پرو اشاره کرد.
ریچارد یو، مدیرعامل هواوی در مراسم رونمایی HarmonyOS Next اعلام کرد که این تازه آغاز راه است و تمامی دستگاههای جدید این شرکت در سال ۲۰۲۵ با سیستمعامل مذکور عرضه خواهند شد. البته این تغییر فقط برای گوشیها و تبلتهای عرضهشده در چین اعمال میشود، زیرا هواوی برای انتشار جهانی HarmonyOS Next باید با چالشهای مختلفی دستوپنجه نرم کند.
مهمترین مانع پیش روی هواوی برای انتشار جهانی HarmonyOS Next دردسترس نبودن اپلیکیشنها است. ریچ بیشاپ، مدیرعامل شرکت AppInChina میگوید جلب نظر توسعهدهندگان بینالمللی برای ساخت اپلیکیشن مخصوص بازار چین دشوار بهنظر میرسد زیرا درآمد آنها از این بازار چندان چشمگیر نخواهد بود.
بهگفتهی مدیرعامل AppInChina، حتی نبود یک اپلیکیشن پرکاربرد هم میتواند کاربران را از خرید دستگاههای مجهز به HarmonyOS Next منصرف کند. چالش دیگری که کاربران سیستمعامل اختصاصی هواوی با آن روبهرو خواهند شد، پشتیبانی نکردن از اپلیکیشنهایی است که خارج از چین توسعه یافتهاند.
ریچارد یو میگوید کاربران میتوانند هنگام خرید گوشی هواوی بین HarmonyOS 4.3 یا HarmonyOS Next یکی را انتخاب کنند. بررسی فروشگاههای هواوی نشان میدهد که این انتخاب واقعاً برای کاربران چینی وجود دارد.
گزارش SCMP نشان میدهد که HarmonyOS در چین سهم ۱۷ درصدی از بازار سیستمهای عامل موبایل را در اختیار دارد و از iOS با سهم ۱۶ درصدی پیشی گرفته است. بههرحال، اندروید همچنان با سهم ۶۸ درصدی، دو سوم از بزرگترین بازار گوشیهای هوشمند دنیا را دراختیار دارد. در سطح جهانی، وضعیت برای HarmonyOS تیرهتر میشود. سیستمعامل اختصاصی هواوی فقط ۴ درصد از سهم بازار بینالمللی را در اختیار دارد؛ درحالیکه سهم اندروید ۸۰ درصد و iOS نیز ۱۶ درصد است.
ازدستدادن سرویسهای موبایل گوگل (GMS) قطعاً به هواوی ضربه زده است؛ شرکتی که زمانی بزرگترین تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان بود. این برند چینی درحالحاضر حتی در بین ۵ سازندهی برتر گوشی جهان هم قرار نمیگیرد. بههرحال، هواوی همچنان تلاش میکند تا در دید کاربران باقی بماند و رونمایی از گوشیهای جدید گواهی بر این ادعا است.
برای مشاهدهی دستگاههای مجهز به HarmonyOS Next در بازارهای جهانی باید همچنان صبر کنیم. براساس گزارش SCMP، هواوی هماکنون با شرکای بینالمللی ازجمله پلتفرم حملونقل Grab و شرکت هواپیمایی امارات همکاری دارد. هردو این شرکتها اپلیکیشنهایی روی HarmonyOS دارند و هواوی امیدوار است سایر توسعهدهندگان نیز بهزودی همین روند را دنبال کنند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش والاستریت ژورنال، صنعت نیمهرسانا، قلب تپندهی فناوری مدرن، شاهد رقابت شدیدی برای جذب استعدادهای برتر است. در این میان، شرکتهای چینی با پیشنهادهای وسوسهانگیز مالی، به شکارچیان حرفهای این صنعت تبدیل شدهاند. این رقابت نهتنها بر آیندهی فناوری، بلکه بر ابعاد ژئوپلیتیک نیز تأثیر میگذارد. شرکتهای چینی با هدف تسریع در توسعهی صنعت […]
شایعات حاکی از آن است که آیفون ۱۷ پرو در مقایسه با آیفون ۱۶ پرو با ۸ ویژگی جدید نظیر ارتقای دوربین و بهبود باتری همراه خواهد بود. به گزارش تکناک، درحالیکه هنوز ۱۰ ماه تا عرضه آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس باقی مانده است، شایعات زیادی درباره ویژگیها و تغییرات احتمالی […]
در دو سال اخیر، چتباتها و هوش مصنوعی به موضوعات داغ و پربحثی در دنیای فناوری تبدیل شدهاند. ابزارهای متعددی از جمله جمنای، کوپایلت و ChatGPT به بازار عرضه شدند و هرکدام با قابلیتهای منحصربهفرد خود تلاش کردند تجربه کاربری را ارتقا دهند. در میان آنها، ChatGPT به عنوان یکی از اولین و پیشرفتهترین چتباتهای […]
به گزارش خبرآنلاین، کمیابترین ماده معدنی جهان چیست؟ فقط یک نمونه از آن در منطقه مگک میانمار پیدا شده است. شاید در نگاه اول معمولی به نظر برسد اما کیاتویت در کره زمین لنگه ندارد. کیاتویت کمیابترین ماده معدنی جهان است و تا کنون فقط یک نمونه از آن در طبیعت پیدا شده است. تنها […]