آزمایش ارسال پیامک ازطریق ماهواره با موفقیت در اروپا انجام شد

برای اولین بار آزمایش سراسری فناوری ارسال پیامک ازطریق ماهواره برفراز اروپا با موفقیت انجام شد. به گزارش تک‌ناک، در دستاوردی نوآورانه، شرکت‌های دویچه تلکام و کوالکام و اسکایلو اعلام کردند که آزمایش ارسال پیامک از‌طریق شبکه ماهواره‌ای ژئواستیشنری را با موفقیت به پایان رسانده‌اند. این آزمایش که اولین بار در اروپا انجام می‌شود، نشان‌دهنده […]


برای اولین بار آزمایش سراسری فناوری ارسال پیامک ازطریق ماهواره برفراز اروپا با موفقیت انجام شد.

به گزارش تک‌ناک، در دستاوردی نوآورانه، شرکت‌های دویچه تلکام و کوالکام و اسکایلو اعلام کردند که آزمایش ارسال پیامک از‌طریق شبکه ماهواره‌ای ژئواستیشنری را با موفقیت به پایان رسانده‌اند. این آزمایش که اولین بار در اروپا انجام می‌شود، نشان‌دهنده یکپارچه‌سازی شبکه‌های زمینی اپراتورهای موبایل با شبکه‌های ماهواره‌ای برای ارسال پیامک‌ها است.

به نقل از فون‌آرنا، این آزمایش به‌طور خاص استفاده از ارتباطات ماهواره‌ای برای ارسال و دریافت پیامک‌ها در مناطق فاقد پوشش اینترنت موبایل را بررسی کرده است. شرکت‌ها اعلام کردند که این آزمایش نخستین نمونه از به‌کارگیری استانداردهای 3GPP برای اتصال مستقیم به گوشی‌های موبایل (Direct-to-Handset یا D2H) است که اجازه می‌دهد پیامک‌ها بدون نیاز به زیرساخت‌های زمینی، از‌طریق ماهواره منتقل شوند.

در این آزمایش، پیامک‌ها از دستگاه مجهز به سیستم مودم آر اف Snapdragon X-80 5G و اتصال ماهواره‌ای یکپارچه ارسال شدند. این دستگاه از سیم‌کارت Cosmote و ازطریق شبکه ماهواره‌ای اسکایلو پیامک ارسال کرده است. آزمایش در زیرمجموعه Cosmote از شرکت دویچه تلکام در یونان انجام شد و به‌عنوان اثبات مفهوم این فناوری، گام مهمی در راستای خدمات تجاری شبکه‌های غیرزمینی به‌شمار می‌آید.

آزمایش سراسری، فناوری ارسال پیامک از طریق ماهواره

به گفته نمایندگان دویچه تلکام، هدف این پروژه ایجاد اتصال بی‌وقفه برای مشتریان در تمام نقاط جهان، حتی در مناطق دورافتاده است. شرکت‌ها افزودند که این فناوری به‌طور یکپارچه می‌تواند اتصال ماهواره‌ای را به خدمات اینترنت موبایل موجود اضافه کند تا کاربران در هر مکانی بتوانند پیامک ارسال و دریافت کنند.

رهبران فناوری اسکایلو نیز در‌این‌زمینه اظهار کردند که این فناوری به مشترکان امکان می‌دهد تا از مکان‌های دورافتاده بدون نگرانی درباره پوشش شبکه، پیامک ارسال کنند. این فناوری به‌ویژه در بحران‌ها و شرایط اضطراری می‌تواند نقشی حیاتی ایفا کند؛ چرا‌که به افراد امکان می‌دهد حتی در مناطقی که دسترسی به شبکه‌های مخابراتی زمینی ممکن نیست، با دیگران در ارتباط باشند.

این آزمایش بخشی از ابتکار بزرگ‌تر دویچه تلکام است که در کنسرسیوم SpaceRISE همکاری می‌کند. این گروه با حمایت کمیسیون اروپا در حال توسعه پروژه IRIS2 است که شامل مجموعه ماهواره‌ای چندمداری متشکل از حدود ۲۹۰ ماهواره خواهد بود. هدف این پروژه ایجاد زیرساخت ارتباطی امن برای اروپا، بهبود توانایی‌های پاسخ به بحران، محافظت از زیرساخت‌های حیاتی و حل مشکلات اتصال دیجیتال در سراسر قاره است.

این پروژه‌ها نشان می‌دهند که فناوری‌های ماهواره‌ای می‌توانند نقش مهمی در بهبود اتصال دیجیتال، به‌ویژه در مناطق دورافتاده و بحرانی ایفا کنند. با گسترش فناوری‌های مذکور، در آینده‌ای نه‌چندان دور ارتباطات جهانی و دسترسی به خدمات پیامکی حتی در نقاط دور از دسترس‌ نیز ممکن خواهد شد.



منبع: تکنک