نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پروژه آرا (ARA) تلاش گوگل برای ساخت تلفن هوشمند ماژولار بود که کاربران بتوانند با تعویض ماژولهای مختلف، گوشی خود را شخصیسازی کنند. به گزارش تکناک، گوشیهای هوشمند امروزی دیگر آن جذابیت اولیه را ندارند. درحالیکه دنیای فناوری هر روز شاهد نوآوریهای جدیدی است، گوشیهای هوشمند همچنان با طراحیهای تکراری و ویژگیهایی مواجه هستند که […]
پروژه آرا (ARA) تلاش گوگل برای ساخت تلفن هوشمند ماژولار بود که کاربران بتوانند با تعویض ماژولهای مختلف، گوشی خود را شخصیسازی کنند.
به گزارش تکناک، گوشیهای هوشمند امروزی دیگر آن جذابیت اولیه را ندارند. درحالیکه دنیای فناوری هر روز شاهد نوآوریهای جدیدی است، گوشیهای هوشمند همچنان با طراحیهای تکراری و ویژگیهایی مواجه هستند که نیازهای واقعی کاربران را برآورده نمیکنند. بسیاری از تحلیلگران و کاربران این دستگاهها را فاقد نوآوری میدانند و آن را به روند کسلکننده تبدیل کردهاند. آیا در این شرایط، ایدهای جدید میتوانست راهحلی برای این معضل ارائه دهد؟
اندرویدپلیس مینویسد که ده سال پیش، گوگل ایدهای شگفتانگیز به نام پروژه آرا معرفی کرد. این گوشی هوشمند ماژولار امکان تعویض و ارتقا اجزای مختلف گوشی را به کاربران میداد. هدف پروژه آرا (ARA) این بود که کاربران بتوانند بسته به نیاز خود قطعات مختلف گوشی، مانند پردازنده، باتری، حافظه و دوربین را تغییر دهند و دستگاهی بسازند که بهطور کامل با نیازهای شخصیشان هماهنگ باشد. این گوشی بهگونهای طراحی شده بود که بلوکهای مختلف آن بهراحتی تعویضپذیر باشند؛ بهطوریکه کاربران میتوانستند گوشی خود را بهروزرسانی کنند یا حتی قطعات خاصی مانند دوربین و حافظه را بنا بر نیازهای روزمره تغییر دهند.
بااینهمه، با وجود قابلیتهای فراوان این ایده، پروژه آرا (ARA) با مشکلاتی روبهرو شد و در نهایت پیشاز انتشار عمومی متوقف شد. گوگل که پیشاز این نوآوریهای بسیاری را در دنیای فناوری معرفی کرده بود، بهدلایلی این پروژه را کنار گذاشت. همین امر باعث شد که رؤیای گوشی ماژولار برای همیشه در هالهای از ابهام باقی بماند.
درحالحاضر، صنعت گوشیهای هوشمند با مشکلی بزرگ روبهروست: ناتوانی در ارائه نوآوریهای واقعی. با وجود تمرکز بیشتر تولیدکنندگان روی ویژگیهای هوش مصنوعی و طراحیهای مشابه، بسیاری از کاربران هنوز بهدنبال گوشیهایی هستند که قابلیت سفارشیسازی داشته باشند و بتوانند قطعات آن را بهراحتی تغییر دهند. در این زمینه، پروژه آرا (ARA) میتوانست راهحل مناسبی باشد.
این ایده در دورهای که مصرفکنندگان بیشتر به پایداری و دوام محصولات توجه میکنند، میتوانست گزینهای مناسب برای کسانی باشد که خواهان گوشی هوشمند ارتقادادنی و بهروز هستند.دستگاهی که امکان ارتقا و تعویض قطعات آن بدون نیاز به تعویض کامل دستگاه موجود باشد، میتواند انقلاب بزرگی در صنعت گوشیهای هوشمند ایجاد کند.
اگرچه گوگل پروژه آرا (ARA) را متوقف کرد، این ایده بهطور کامل از بین نرفته است. شرکتهایی مانند موتورولا تلاشهایی برای تولید گوشیهای ماژولار کردهاند. موتورولا با معرفی Moto Mods، سعی کرد نزدیکترین تجربه را به پروژه آرا ارائه دهد. موتو مودز مجموعهای از لوازم جانبی مغناطیسی بودند که به گوشی Moto Z متصل میشدند و ویژگیهایی مانند دوربینهای پیشرفتهتر و بلندگو و حتی پروژکتور را اضافه میکردند. بااینحال، سری Moto Z با مشکلاتی مانند قدرت کم و نرمافزار ضعیف روبهرو بود و نتوانست نظر بسیاری از کاربران را جلب کند.
در مقابل، الجی نیز با معرفی گوشی G5 و ماژولهای Friends تلاش کرد تا ایده مشابهی را پیادهسازی کند. این ماژولها ازجمله دوربین و بلندگو و هدست VR میتوانستند به گوشی متصل شوند. با اینکه الجی ماژولهای جالبی ارائه داد، این ماژولها بهدلیل قیمت گران و عرضه نامناسب و تطابقنداشتن با نیازهای کاربران، نتوانستند موفقیت بزرگی کسب کنند.
اگرچه موتورولا و الجی بهطور نسبی سعی کردند تا ایده گوشیهای ماژولار را پیادهسازی کنند، در عمل هیچکدام نتوانستند تجربهای مشابه آن چیزی را ارائه دهند که پروژه آرا (ARA) وعده داده بود. بااینحال، فناوری روزبهروز در حال پیشرفت است و هزینههای تولید قطعات کاهش یافته است. این موضوع میتواند باعث شود که در آینده نزدیک، گوشیهایی با قابلیت سفارشیسازی و ارتقا وارد بازار شوند.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فعال حوزه دانشجویی گفت: شهید نصرالله از وحدت ملی حمایت میکرد. او معتقد بود که قدرت لبنان در تنوع آن نهفته است. حزبالله تحت رهبری او با جوامع مختلف مذهبی و فرقهای، از جمله مسیحیان و اهلسنت، ارتباط برقرار کرد تا جبههای فراگیر برای مقاومت شکل دهد. امیر شهبازی، فعال حوزه دانشجویی در گفتوگو با […]
به گزارش خبرآنلاین، بوستر موشک اسپیس ایکس روز چهارشنبه از آسمان اروپا گذشت. بر فراز منطقه لینکولن شایر انگلیس، یک گلوله آتشین در آسمان مشخص بود و ساکنان محلی نیز تصاویری از این رویداد در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشتند. به نقل از مهر، از سوی دیگر کاربری در شبکه اجتماعی ردیت پستی از […]
آزمایشهای اولیه عملکرد موفقیتآمیز نوعی برچسب گرافنی را نشان میدهد؛ برچسبهایی که شفاف بوده و اصلا احساس هم نمیشود. این فناوری به رصد عواملی نظیر فشار خون، قند خون و سطح استرس میپردازد. به گزارش ایسنا، تصور کنید در آیندهای نزدیک، سلامت شما به طور مداوم تحت نظر قرار میگیرد، نه از طریق دستگاههای حجیم، بلکه […]
حسگرهای یک لباس خواب جدید، ارتعاشات ظریفی را که به عضلات بیرونی حنجره منتقل میشود، تشخیص میدهد تا نیاز به خوابیدن در کلینیکهای خواب را از بین ببرد. به گزارش ایسنا، بسیاری از مردم تصور نمیکنند که بتوانند یک شب کامل را در یک کلینیک خواب با چندین الکترود چسبیده به پوست خود بگذرانند. به […]