نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
۱. طراحی و رابط کاربری: اولین چیزی که در مقایسه بلواسکای و توییتر میتوان به آن اشاره کرد طراحی ظاهری صفحه و رابط کاربری آن است که تاحدود زیادی به دوران طلایی توییتر شباهت دارد؛ اما با اینهمه نمیتوان از اصطلاحات توییتر مثل ریتوییت در آن استفاده کرد. پستها بههمان شکل نمایش داده میشوند و […]
۱. طراحی و رابط کاربری: اولین چیزی که در مقایسه بلواسکای و توییتر میتوان به آن اشاره کرد طراحی ظاهری صفحه و رابط کاربری آن است که تاحدود زیادی به دوران طلایی توییتر شباهت دارد؛ اما با اینهمه نمیتوان از اصطلاحات توییتر مثل ریتوییت در آن استفاده کرد. پستها بههمان شکل نمایش داده میشوند و پروفایل نیز طراحی مشابهی دارد. فرایند ارسال پست نیز در هر دو پلتفرم شبیه است.
۲. پشتیبانی از انواع محتوا: هردو پلتفرم بلواسکای و ایکس (توییتر سابق) امکان اشتراکگذاری عکس، ویدئو و GIF را فراهم میکنند؛ اما حجم عکس و ویدئو در توییتر میتواند تا ۵۰ مگابایت برسد (در حساب کاربری رایگان) ولی در بلواسکای محدودیت حجم فایل روی یک مگابایت و ۶۰ ثانیه ویدئو قرار دارد. علاوهبراین، محتوای متنی در بلواسکای محدودیت ۳۰۰ کاراکتری دارد ولی در توییتر رایگان این محدودیت به ۲۸۰ کاراکتر میرسد.
۳. Starter Packs در بلواسکای: ویژگی Starter Packs در بلواسکای به کاربران تازهوارد این امکان را میدهد که به مجموعهای از حسابها و موضوعات یا فیدهای متنوعی دسترسی داشته باشند تا بهکمک آنها محتوای مورد علاقهی خود را پیدا کنند.
باوجود امکان ارسال پیام شخصی در بلواسکای، هنوز نمیتوان پیام گروهی ارسال کرد
۴. پیام و پاسخ: امکان تنظیم حریم شخصی برای دریافت پاسخ در پستها وجود دارد و در هردو شبکهی اجتماعی میتوانید برای افراد پیام شخصی ارسال کنید با این تفاوت که در بلواسکای هنوز امکان ارسال پیام گروهی وجود ندارد.
۵. تأیید و اعتبارسنجی اکانت: در توییتر کاربران میتوانند با پرداخت هزینهی ماهانه حساب کاربری خود را تأیید کنند و تیک آبی دریافت کنند. در بلواسکای سیستم اعتبارسنجی متفاوت است و کاربران و افراد شناختهشده یا سازمانها میتوانند با متصل کردن آدرس دامنهی تحت مالکیت خود به حساب کاربری بلواسکای و تأیید آن از سمت دامنه، حساب خود را تأیید کنند. دراینصورت نام دامنه بهعنوان هندل بلواسکای قرار میگیرد.
۶. نمایش پستها و فیدها: بهطور پیشفرض بلو اسکای دو بخش نمایش محتوا با نام Following و Discover دارد. در بخش اول پستهای حسابهایی که دنبال کردهاید نمایش داده میشوند و در بخش Discover پستهایی از حسابهای دنبالشده و دنبالنشده نمایش داده میشوند؛ اما موضوع پستها متناسببا موضوعاتی است که کاربر نسبتبه آنها واکنش نشان داده است.
کاربران میتوانند فیدهای شخصیسازیشده را برای نمایش پستها انتخاب کنند
علاوهبر دو بخش Following و Discover، فیدهای شخصیسازیشده نیز وجود دارند که برخی از آنها توسط بلواسکای و برخی دیگر توسط جامعهی کاربران ایجاد میشوند. برای مثال، با دنبالکردن فید Popular With Friends، پستهایی نمایش داده میشوند که توسط دوستان شما لایک شدهاند. هرکسی میتواند فید شخصی ایجاد کند؛ اما ایجاد فید شخصی نیاز به دانش برنامهنویسی دارید.
۷. حریم شخصی: بلواسکای امکانی با نام Moderation lists فراهم میکند که میتواند فهرستی از تمام حسابهای کاربری باشد که فردی بخواهد بلاک یا بیصدا کند و هرکسی میتواند با استفاده از این فهرست، در یکلحظه هزاران حساب را بلاک یا بیصدا کند. چنین ویژگی تیغ دولبه محسوب میشود زیرا میتواند بهراحتی مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.
شبکهی اجتماعی Mastodon یک شبکهی اجتماعی متنباز و غیرمتمرکز است که با سرورهای فدرالی عمل میکند و در آن جوامع مختلفی از کاربران، هرکدام بهصورت مستقل فعال هستند. این جوامعِ مختلف درعینحال بهواسطهی پروتکل ActivityPub بههم متصل میشوند. مانند هر شبکهی اجتماعی دیگری، کاربران میتوانند با ایجاد حساب در مستودان، انواع محتوا را با سایرین بهاشتراک بگذارند؛ اما دادهها توسط یک شرکت، در سرورهای متعلّق به شرکت ذخیره نمیشوند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دنیای سختافزار رایانههای شخصی همواره عرصه رقابت برای ارائه قویترین و گرانترین قطعات بوده است؛ اما خبر آتشگرفتن کارت گرافیک ASUS ROG Astral RTX 5090، محصول پرچمدار و ۲٬۸۰۰ دلاری این شرکت، شوک بزرگی به دارندهی این کارت گرافیک سفارشی وارد کرده است. این کارت گرافیک که به سری Astral ROG تعلق دارد، بهدلیل قیمت […]
در دل تاریخ باستان ایران، شاهکارهای مهندسی همچون نگینی از خلاقیت و نوآوری، همچنان چشمک میزنند. از دیوارهای استوار تخت جمشید تا پلهای افسانهای ساسانی، هر یک داستانی از تلاش و دقت بینظیر انسانهای ایران را به گوش میرسانند؛ داستانهایی که نشانگر پیوستگی تمدن، هنر و علم در این سرزمین باستانی است. به گزارش ایسنا، […]
گروه هکری لازاروس کره شمالی با حمله به صرافی بایبیت و سرقت ۱/۵ میلیارد دلار مسئول بزرگترین سرقت تاریخ ارزهای دیجیتال بوده است. به گزارش تکناک، لازاروس، گروه هکری وابسته به کره شمالی، پشت حمله ۱/۵ میلیارد دلاری به صرافی بایبیت بوده است. حمله به بایبیت که یکی از سرقتهای بزرگ تاریخ کریپتو محسوب میشود، […]
براساس جامعترین ارزیابی انجامشده تاکنون، یخچالهای طبیعی در سراسر جهان از سال ۲۰۰۰ بهطور متوسط بیش از پنج درصد کوچک شدهاند. با تسریع تغییرات اقلیمی، این روند سریع ذوبشدن در دههی گذشته به میزان بیش از یکسوم شتاب گرفته است. نوئل گورملن، از دانشگاه ادینبرو بریتانیا، میگوید: «هر درجهای از گرمشدن برای یخچالهای طبیعی مهم […]