نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تفاهمنامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و شرکت توانیر به منظور پیگیری برنامههای راهبردی صنعت برق برای رفع ناترازی و انجام اقدامات و پژوهشهای مورد نیاز به منظور اجرای ۱۴ مگاپروژه عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۴ مبادله شد. به گزارش ایسنا، این تفاهمنامهها به منظور حمایت دانشی پژوهشگاه نیرو و همکاری در اجرای ۱۴ طرح […]
تفاهمنامه همکاری میان پژوهشگاه نیرو و شرکت توانیر به منظور پیگیری برنامههای راهبردی صنعت برق برای رفع ناترازی و انجام اقدامات و پژوهشهای مورد نیاز به منظور اجرای ۱۴ مگاپروژه عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۴ مبادله شد.
به گزارش ایسنا، این تفاهمنامهها به منظور حمایت دانشی پژوهشگاه نیرو و همکاری در اجرای ۱۴ طرح کاهش ناترازی برق تابستان ۱۴۰۴ و تدوین برنامههای راهبردی میانمدت و بلندمدت برای صنعت برق، در قالب یک تفاهمنامه مادر و ۶ تفاهمنامه زیرمجموعه، میان مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر و مجید عمیدپور رئیس پژوهشگاه نیرو به امضا رسید.
مشارکت در اجرای ۱۴ مگاپروژه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۴، تبادل اطلاعات و دادهها و برگزاری دورههای آموزشی از محورهای همکاری طرفین در این تفاهمنامهها است.
همچنین به منظور فراهم کردن بستر پایدار و همکاری نظاممند، این تفاهمنامه همکاری میان پژوهشکدههای مختلف پژوهشگاه نیرو با معاونتهای متناظر شرکت توانیر برای مشارکت در اقدامات و ۱۴ پیگیری مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴، شناسایی و تبیین نقطه ضعفها و چالشهای صنعت برق در حوزههای قوانین، برنامهها، مباحث فنی، وجوه اقتصادی و اجتماعی، تدوین برنامههای قابل انجام میانمدت و بلندمدت برای رفع این چالشها و تنگناها منعقد شده است.
تدوین برنامههای راهبردی برای حفظ و نگهداشت زیرساختهای موجود و توسعه پایدار زیرساختهای انرژی مرتبط با صنعت برق، تدوین برنامههای راهبردی و بلندمدت برای ارتقای کارایی انرژی در زنجیره عرضه انرژی الکتریکی و ترویج و توسعه فرهنگ مدیریت مصرف برای مشترکین برق گروههای مختلف اقتصادی اجتماعی از مهمترین محورهای این تفاهمنامه همکاری است.
مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر اظهار کرد: هر کاری نیاز به پشتوانه علمی دارد و پژوهشگاه نیرو هم پشتوانه علمی و فناوری صنعت برق است.
مدیرعامل توانیر با اشاره به تعریف ۱۴ مگاپروژه کاهش ناترازی تولید و مصرف برق در اوج بار ۱۴۰۴ توسط وزارت نیرو خاطرنشان کرد: بخشی از این طرحها در حوزه مسؤولیت شرکت توانیر است که به منظور اجرای موفقیتآمیز این تکالیف و مسؤولیتهای این تفاهمنامهها با پژوهشگاه نیرو منعقد شد.
وی این تفاهمنامهها را یک ساله عنوان کرد و با بیان این که حتما مدت آنها تمدید خواهد شد، تصریح کرد: پژوهشگاه نیرو، از قبل اقداماتی را در این زمینه انجام داده و میتوان از تجربیات گذشته بهره گرفت.
رجبی مشهدی در عین حال ابراز اطمینان کرد که همکاریهای توانیر و پژوهشگاه نیرو در دوره جدید، نتایج خوبی برای صنعت برق در پی خواهد داشت.
مجید عمیدپور، رئیس پژوهشگاه نیرو نیز در آیین امضای این تفاهمنامه با بیان اینکه مجموعه صنعت برق در دوران خطیری قرار دارد، گفت: ما باید در کنار هم باشیم و این دوران سخت را به خوبی مدیریت کنیم.
وی با اشاره به این که پژوهشگاه نیرو از نیروهای توانمند با تجربیات ارزشمند برخوردار است، تاکید کرد: باید از این ظرفیتها برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق به نحو مطلوب بهره بگیریم.
به نقل از پژوهشگاه نیرو، این تفاهمنامه با حضور جمعی از معاونان، مدیران دو دستگاه به منظور همکاری و حمایت دانشی از اجرای ۱۴ طرح کاهش ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴ و با در نظر داشتن ماموریت پژوهشگاه نیرو در انجام تحقیقات تقاضامحور و سیاستپژوهی در صنعت آب و برق، میان طرفین مبادله شده است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اینستاگرام به سازندگان محتوا اجازه داده است تا قابلیت پاسخدهی در کانالهای پخش خود را فعال کنند و تعامل با مخاطبان را افزایش دهند. به گزارش تکناک، اینستاگرام قابلیتهای جدیدی به کانالهای پخش خود اضافه کرده است که به سازندگان محتوا امکان تعامل مستقیمتر و مؤثرتر با دنبالکنندگان را میدهد. براساس جدیدترین اعلامیه متا در وبلاگ رسمی […]
این سوال که پروتونها یا نوترونها از چه چیزی تشکیل شدهاند، ظاهرا پاسخ سادهای دارد: کوارکها و گلوئونها. گرچه وقتی به سومین جزء اتمها یعنی الکترونها میرسیم، پاسخ به این سادگی نیست. علت آن است که تا آنجا که میدانیم الکترونها ذرات بنیادی هستند. به عبارت دیگر آنها اجزای کوچکتری ندارند. این موضوع چیزی نیست […]
شرکت الجی، پس از خروج از بازار تلفنهای همراه، بخشی از درآمد حاصل از فروش اختراعات خود به شرکتهایی مانند اپل را به کارمندان خود پاداش داده است. برخی از این پاداشها به بیش از یک میلیون دلار هم رسیده است. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، قانون ترویج اختراع در کره جنوبی […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیوید هول این سنگ را به خانه برد و به هر ترتیب تلاش کرد تا آن را بشکافد و اطمینان داشت که در داخل سنگ، یک قطعه طلا وجود دارد. او برای نفوذ به این سنگ، از یک اره سنگ، یک چرخ زاویهای و یک مته استفاده کرد و حتی سنگ […]