نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محققان در کره جنوبی کیت تشخیص طبی ساختند که میتواند سپسیس یا گَندخونی را با سرعت بالایی شناسایی کند. در این کیت تشخیص سریع از نانوذرات و هوش مصنوعی استفاده شده است. به گزارش ایسنا، سپسیس یکی از عوامل مهم مرگ و میر در بیمارستانهای سراسر جهان است. شکست آن مستلزم تشخیص زودهنگام از جمله تست […]
محققان در کره جنوبی کیت تشخیص طبی ساختند که میتواند سپسیس یا گَندخونی را با سرعت بالایی شناسایی کند. در این کیت تشخیص سریع از نانوذرات و هوش مصنوعی استفاده شده است.
به گزارش ایسنا، سپسیس یکی از عوامل مهم مرگ و میر در بیمارستانهای سراسر جهان است. شکست آن مستلزم تشخیص زودهنگام از جمله تست حساسیت ضدمیکروبی (AST) و تجویز به موقع آنتیبیوتیک است. به تازگی در یک مطالعه آزمایشی، دانشمندان دانشگاه ملی سئول در کره جنوبی با همکاری شرکت کوانتاماتریکس (Quantamatrix) یک کیت آزمایشگاهی بالینی جدید ایجاد کردهاند که از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع این بیماری استفاده میکند و امکان درمان سریعتر عفونت باکتریایی کشنده را فراهم میکند.
سپسیس که به عنوان مسمومیت خون نیز شناخته میشود، وضعیت پزشکی جدی است که زمانی رخ میدهد که بدن نسبت به عفونت یا آسیب بیش از حد واکنش نشان دهد. این مشکل اغلب در بیمارستانها از طریق عفونتهای خونی و قرار گرفتن در معرض باکتریهای کشنده رخ میدهد. واکنش خطرناک باعث التهاب گسترده در سراسر بدن میشود. اگر به موقع درمان نشود، سپسیس میتواند منجر به نارسایی اندام، آسیب بافتی و حتی مرگ شود.
رویکرد محققان دانشگاه ملی سئول با نمونهبرداری از خون بیمار آغاز میشود. سپس مولکولهای پپتید خاصی را به نانوذرات مغناطیسی متصل میکنند و نانوذرات را به نمونه خون اضافه میکنند. این ذرات به پاتوژنهای مضر در خون متصل میشوند.
سپس باکتریهای مضر با استفاده از آهنربا جمعآوری میشوند. DNA آنها استخراج، تکثیر و تجزیه و تحلیل میشود تا نوع میکروبهای موجود در نمونه مشخص شود.
پاتوژنها در معرض آنتیبیوتیکها قرار میگیرند و یک الگوریتم هوش مصنوعی الگوهای رشد آنها را ارزیابی میکند تا پیشبینی کند چه درمانهایی برای بیمار مفیدتر است. این مرحله آخر به عنوان تست حساسیت ضدمیکروبی شناخته میشود.
فرآیند کامل را میتوان بر روی یک دستگاه انجام داد و نتایج بعد از حدود ۱۲ ساعت در دسترس هستند که در مقایسه با فرآیندهای سنتی، زمان معمول تست حساسیت ضدمیکروبی را ۳۰ تا ۴۰ ساعت کاهش میدهد.
این تیم عملکرد آزمایش خود را روی ۱۹۰ بیمار بیمارستانی که مشکوک به عفونت سپسیس بودند، ارزیابی کردند. این آزمایش به ۱۰۰درصد تطابق در شناسایی یک گونه باکتریایی دست یافت. این آزمایش همچنین به بازده ۹۶٫۲ درصد برای اشریشیا کلی (E. coli) و ۹۱٫۵ درصد برای گرفتن استافیلوکوکوس اورئوس دست یافت.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت OpenAI در یک دوره ۱۲ روزه، نوآوریهای نوینی از جمله مدل ویدیویی Sora و یک مدل استدلالی جدید را معرفی خواهد کرد. به گزارش تکناک، این شرکت با این رویداد پرشور، قصد دارد پیشرفتهای چشمگیری در حوزه هوش مصنوعی را به نمایش بگذارد و آینده این فناوری را شکل دهد. شرکت OpenAI، استارتاپ پیشرو […]
گروهی از مهندسان با معرفی Flexbar، به ایده نوار لمسی محبوب اپل، Touch Bar، جان تازهای بخشیدهاند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، Flexbar که در واقع نسخهای مستقل و قابل حمل از نوار لمسی مکبوک پرو است، میتواند از طریق USB به انواع دستگاهها از جمله کامپیوترهای رومیزی، لپتاپها و حتی تبلتها […]
به گزارش خبرآنلاین، ستار هاشمی وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت در گفتگو با خبرنگاران درباره چگونگی استفاده از استارلینک در ایران گفت: از فناوریهای جدید حتما استقبال میکنیم اما باید قوانینی که در عرصه بینالمللی وجود دارد مد نظر قرار بگیرد. استفاده از ملزومات ماهوارهای میتواند برای پوشش مناطق صعب العبور کمککننده باشد […]
صداوسیما بارها مانع پخش و ساختن برنامههای مختلف در پلتفرمهای گوناگون شده است. چند سال پیش، شایعاتی به گوش میرسید که مالکیت معنوی صداوسیما روی مجموعه «کلاه قرمزی» باعث شده است تا این برنامه در هیچ پلتفرم دیگری ساخته نشود و حالا پخششدن صدای گزارش عادل فردوسیپور در آپارات اسپرت هم با موانع این سازمان […]