نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند.
این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع و جور توصیف کرد، این میوه به سرعت بالغ میشود و برداشت آن کمتر از ۴۰ روز به طول میانجامد.
کشاورزان خواستار تولید گیاهان جمع و جورهستند که میتوانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
زاخ لیپمن، محقق و تولید کننده این گوجهفرنگی ویرایش شده در موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.
لیپمن و همکارانش گوجه فرنگی جدید را با تنظیم دقیق دو ژن ایجاد کردند که سوئیچ رشد تولید مثلی و اندازه گیاه را کنترل میکنند. همچنین، آنها ژنی به نام SIER را کشف کردند که طول ساقه را کنترل میکند.
براساس این مطالعه، جهش SIER با یک ابزار ویرایش ژن و ترکیب آن با جهش در دو ژن دیگر گل، ساقههای کوتاهتر و گیاهان کاملاً فشردهای ایجاد کرده است.
گوجه فرنگی ویرایش ژن شده این قابلیت را دارد که در حیاط خانهها و یا پشت بام رشد کند و محصول دهد.
ایستگاههای راهآهن به عنوان دروازه ارتباط بین شهر و ریل ایمنی،آسایش و امنیت مسافر را تضمین کند و ارائه خدمات نوین نظیر حمل و نقل درب تا درب،تجاری سازی فضاها از طریق توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال برای ساکنان محدوده ایستگاه داشته باشد.
بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره، امسال ۵۱۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۸۷ درصد آثار مربوط به دانشجویان دانشگاههای دولتی، ۱۰ درصد مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد و ۳ درصد متعلق به دانشجویان سایر مراکز آموزش عالی بوده است.
اذعان به نداشتن مهارت، مهمترین حرف دل دانشجویان، اساتید و مسؤولان درباره فارغالتحصیلان کشور است، به اعتقاد کارشناسان اگر مهارت آموزی در زمان تحصیل افراد در دوره متوسطه آغاز و تا پایان دوره دانشجویی ادامه داشته باشد بیکاری فارغ التحصیلان در کشور کاهش مییابد.
وضعیت استان را بهطور کامل و با دقت بیشتری رصد میکنیم وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی اصناف و مردم مناسب نیست هرچند همه خسته شدیم ولی تا رسیدن واکسن باید به این پروتکلها پایبند باشیم.
به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر میتوان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.