نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرهنگستان علوم درنظر دارد تا با برگزاری سمینار کاربردی در حوزه رباتیک در توانبخشی عصبی-حرکتی، نمونههایی از تحقیقات اجرا شده در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را معرفی کند. به گزارش ایسنا، با توجه به امکاناتی که در اثر تغییرات تکنولوژی و کاربردهاسشی آن در زمینه بالین پیش آمده، […]
فرهنگستان علوم درنظر دارد تا با برگزاری سمینار کاربردی در حوزه رباتیک در توانبخشی عصبی-حرکتی، نمونههایی از تحقیقات اجرا شده در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را معرفی کند.
به گزارش ایسنا، با توجه به امکاناتی که در اثر تغییرات تکنولوژی و کاربردهاسشی آن در زمینه بالین پیش آمده، اخیرا علاقه فزایندهای در زمینه استفاده از تکنیکهای رباتیک در توانبخشی عصبی حرکتی و شناختی بوجود آمده است.
در این راستا از سوی فرهنگستان علوم سمینارهای ادواری گروه علوم مهندسی شاخه مهندسی برق و کامپیوتر؛ سمینار افقهای آینده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار میشود. روز دوشنبه ۱۷ دی این سمینار با عنوان “کاربردهای تکنولوژیهای نوین در بالین رباتیک در توانبخشی عصبی- حرکتی” با حضور دکتر فریبا بهرامی دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار میشود.
در این ارائه، تمرکز بر توانبخشی عصبی حرکتی خواهد بود. هدف اصلی استفاده از تکنیکهای رباتیک در توانبخشی عصبی – حرکتی فراهم آوردن بستری برای کاهش خطای عملکرد درمانگر و بیمار در طی تمرینها و همچنین افزایش دقت در تکرار پذیری تمرینها خواهد بود.
از طرف دیگر اگر بستر فراهم آمده قابلیتهای مورد نظر را محقق کند، انتظار میرود بار کاری و آسیبهای جسمانی ناشی از کار برای درمانگران نیز کاهش یابد. به علاوه امید است که بتوان قسمتی از روشهای درمانی را با کمک تکنولوژی در آینده به منزل بیمار منتقل کرد، بدون آنکه نیاز به حضور فیزیکی توانبخش باشد.
از این رو از سوی متخصصان مطالعات روز افزونی در حال انجام است تا از طرفی آنچه را که در حال حاضر از این حیطه میتوان به کار برد، وارد فضای درمان و بالین کنند و از طرف دیگر محدودیتهای فعلی کاربرد تکنولوژی رباتیک در توانبخشی را در حد امکان کاهش دهند.
در این سمینار ابتدا به معرفی کوتاهی از کاربردهای رباتیک در توانبخشی عصبی حرکتی پرداخته خواهد شد و در طی آن نشان داده میشود که این تکنولوژی اگر با شناخت مناسب از علم کنترل حرکت توأم شود، میتواند کمک مؤثری برای توانبخشیهای عصبی حرکتی باشد. سپس اشاره مختصری به کاربرد بازیها و واقعیت مجازی در کنار رباتهای توانبخش میشود.
ارائه چند نمونه از کارهای تحقیقاتی در این زمینه که در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران انجام شده است. از دیگر بخشهای این سمینار کاربردی به شمار میرود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با برگزاری اجلاس ایران دانشبنیان در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳، بستری را برای بررسی دستاوردها و بررسی فرصتهای پیش روی زیستبوم نوآوری و فناوری کشور فراهم میکند. به گزارش ایسنا، نخستین اجلاس ایران دانشبنیان با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، در تاریخ ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ در […]
تینا مزدکی_همه میدانند که هسته زمین دمای بسیار بالایی دارد، اما شاید تصور دمایی که در عمق آن وجود دارد هنوز هم شوکهکننده باشد. تخمین زده میشود که دمای هسته آهنی زمین حدود ۵۲۰۰ درجه سانتیگراد باشد. این گرما از ترکیب انرژی حاصل از انحلال عناصر رادیواکتیو و گرمای باقیمانده از زمان تشکیل سیاره به […]
اخبار مرکز تحولی نوین در خدمات پزشکی؛ گسترش درمان در منزل با مشارکت پزشکان خدمات درمان در منزل به عنوان یکی از راهکارهای نوین در حوزه سلامت، با استقبال گستردهای از سوی بیماران و متخصصان مواجه شده است. به گزارش ایسنا، مرکز درمان در منزل «دم» جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با توسعه زیرساختهای دیجیتال […]
رئیس دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، افزایش بهرهوری در حوزه آب را با توجه به سیاست افزایش جمعیت و کمبود بارش امری حیاتی دانست. به گزارش ایسنا، سید ضیاء نصرتی امروز در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که در سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی برگزار شد، […]