نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت OpenAI راهنمای آموزشی برای استفاده از ChatGPT در کلاسهای درس را با هدف کمک به معلمان برای ادغام هوش مصنوعی در روشهای تدریس منتشر کرد. به گزارش تکناک، شرکت OpenAI به تازگی راهنمای جامعی برای معلمان منتشر کرده است که به آنها کمک میکند تا از ابزار ChatGPT در طراحی برنامههای درسی و آموزشهای […]
شرکت OpenAI راهنمای آموزشی برای استفاده از ChatGPT در کلاسهای درس را با هدف کمک به معلمان برای ادغام هوش مصنوعی در روشهای تدریس منتشر کرد.
به گزارش تکناک، شرکت OpenAI به تازگی راهنمای جامعی برای معلمان منتشر کرده است که به آنها کمک میکند تا از ابزار ChatGPT در طراحی برنامههای درسی و آموزشهای تعاملی استفاده کنند. این اقدام بخشی از تلاشهای گسترده OpenAI برای ورود به حوزه آموزش و تغییر شیوههای سنتی یادگیری با استفاده از فناوریهای نوین است.
به نقل از تککرانچ، OpenAI با همکاری سازمان غیرانتفاعی Common Sense Media، دورهای رایگان و آنلاین طراحی کرده است که معلمان مقاطع K-12 را با مبانی هوش مصنوعی و کاربردهای آموزشی آن و روشهای ایمن استفاده از ChatGPT آشنا میکند. این دوره یکساعته، شامل ۹ ماژول آموزشی است که موضوعاتی مانند امنیت و حریم خصوصی و محدودیتهای این فناوری را پوشش میدهد.
طبق اعلام OpenAI، این دوره تاکنون در دهها مدرسه ازجمله مدارس Agua Fria در آریزونا و San Bernardino در کالیفرنیا ارائه شده است. تحقیقات داخلی شرکت نشان میدهد که ۹۸ درصد از شرکتکنندگان از این برنامه ابراز رضایت کرده و آن را الهامبخش برای طراحی استراتژیهای جدید آموزشی دانستهاند.
با وجود تلاشهای OpenAI برای ترویج استفاده از هوش مصنوعی در آموزش، برخی از معلمان نسبت به این فناوری محتاط هستند. لنس واریک، استاد ورزش در دانشگاه Illinois Urbana-Champaign، یکی از منتقدان این دوره است. او معتقد است منابعی مانند این برنامه میتوانند استفاده از هوش مصنوعی را در میان معلمانی عادیسازی کنند که از پیامدهای اخلاقی و محدودیتهای این فناوری آگاه نیستند.
سین آ تِرِه سوئه، مدرس دانشگاه آریزونا و هنرمند تجسمی، با وجود استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در طراحی مواد آموزشی، بابت شفافیت OpenAI درباره نحوه استفاده از دادههای تولیدشده معلمان نگران است.
در مقابل، برخی کارشناسان آموزشی به قابلیتهای هوش مصنوعی خوشبینتر هستند. جاش پریور، مدیر محصول در شرکت Prodigy Education، معتقد است که اگر استفاده از هوش مصنوعی بهدرستی مدیریت شود، میتواند فرصتهای ارزشمندی برای آموزش ایجاد کند.
با وجود این تلاشها، پذیرش هوش مصنوعی در آموزش با موانع متعددی مواجه است. گزارش مرکز پژوهشی Pew نشان میدهد که یکچهارم معلمان K-12 معتقدند استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در آموزش بیشتر مضر است تا مفید. همچنین، تحقیقات دانشگاهی نشان دادهاند که استفاده از ChatGPT در برخی مواقع میتواند توانایی دانشآموزان در تحلیل محتوای آموزشی را کاهش دهد.
در همین زمینه، سازمان یونسکو از دولتها خواسته است تا مقرراتی برای استفاده از هوش مصنوعی در آموزش تدوین کنند؛ ازجمله اعمال محدودیتهای سنی و تضمین امنیت دادههای کاربران. بااینهمه، تاکنون پیشرفت چندانی در این زمینه حاصل نشده است.
OpenAI به تلاشهای خود برای گسترش حضور در حوزه آموزش ادامه میدهد. این شرکت در ماه سپتامبر، لیا بلکسی، مدیر ارشد سابق Coursera، را بهعنوان اولین مدیرکل آموزش استخدام و نسخهای ویژه از ChatGPT با نام ChatGPT Edu را برای دانشگاهها معرفی کرد.
براساس پیشبینیهای Allied Market Research، بازار هوش مصنوعی در آموزش در دهه آینده ممکن است به ارزشی بالغ بر ۸۸/۲ میلیارد دلار برسد. بااینحال، رشد این بازار بهدلیل نگرانیهای اخلاقی و تردید معلمان و نبود سیاستگذاریهای شفاف با کندی مواجه است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: احتمال میرود گسل مسبب زلزله امروز برازجان استان بوشهر با بزرگای ۴.۶، گسل برازجان باشد. دکتر علی بیت اللهی مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفتوگو با ایسنا در خصوص زلزله امروز پنجشنبه اول آذر با بزرگای ۴.۶ در برازجان استان […]
مهلت ثبتنام در فراخوان پژوهشی با عنوان «توسعه سیستم تشخیص هوشمند محیط کاربردی سمعک با کاهش نویز تطبیقی مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشن» تا ۲۱ آذر ماه تمدید شد. به گزارش ایسنا، دویستودهمین فراخوان پژوهشی طرحی با عنوان «توسعه سیستم تشخیص هوشمند محیط کاربردی سمعک با کاهش نویز تطبیقی مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشن» با […]
یک ربات کوچک، ۱۲ ربات بزرگ چینی را از نمایشگاه شانگهای «دزدید» و جهان را حیرت زده کرد. به گزارش ایسنا، ظهور هوش مصنوعی تغییرات قابل توجهی را در نوآوریها به ارمغان آورده و با انجام چندین کار به روشی کارآمدتر و سریعتر، تحولات مثبتی در زندگی ما ایجاد کرده است. با این حال، نگرانیهای […]
بتای چهارم بهروزرسانی بزرگ iOS 18.2 دردسترس توسعهدهندگان قرار گرفت. این آپدیت که انتظار میرود ماه آینده برای عموم نیز منتشر شود، شامل قابلیتهای جدید هوش مصنوعی اپل، بازطراحی اپلیکیشن ایمیل، بهبودهایی در سرویس Find My و موارد دیگر میشود. درحالحاضر، دریافت بتای چهارم iOS 18.2 فقط ازطریق دانلود مستقیم از وبسایت توسعهدهندگان اپل امکانپذیر […]